| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Jeste li usamljeni? u Društvo forumu; ja sam lijek za sve usamljene žene...možete se slobodno javiti na pm kad ste usamljene... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #371 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? ja sam lijek za sve usamljene žene...možete se slobodno javiti na pm kad ste usamljene ![]() ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #372 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Jeste li usamljeni? nakon dugo vrimena se osjecan malo usamljeno, i po prvi put mi to smeta ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #374 (permalink) |
| Banned | Re: Jeste li usamljeni? ne,rijetko se osjećam usamljeno...eto na sreću imam zakon prijatelje što iz škole što iz ulice pa non stop se imam s kim zajebavat..a i kad dođe neki osjećaj usamljenosti samo ga zaboravim,izbacim iz pameti,život je prevrijedan da ga potratimo na mišljenje kako smo usamljeni! |
| | |
| | #376 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Jeste li usamljeni? je u zadnje vrime malo jesam... a i to je sastavni dio zivota, valjda ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #377 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-05-08 Lokacija: Samoborka Godina: 21
Poruka: 502
![]() | Re: Jeste li usamljeni? Trenutno nisam usamljena al ima dana kad se osječam tako...
__________________ Oči u oči,nije to lako al rastanak barem zaslužili smo, oči u oči a ne ovako,ko da se nikad ni sreli nismo... |
| | |
| | #378 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Split,okolica bliza Godina: 19
Poruka: 263
![]() | Re: Jeste li usamljeni? prije par dana smo sidili u kaficu cila rulja i svi se deremo,svako pokusava doc do rici,smijali se ko kreteni bilo nas je masu dopisiva san se s najdrazom i sudjelova u prici sa njima osjeca san se usamljeno,mislin da mi je ona falila... :-( |
| | |
![]() |
| Tagovi: usamljenost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:44.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something