| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Jeste li usamljeni? u Društvo forumu; jesam, fali mi kava... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #391 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? jesam, fali mi kava ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #392 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jeste li usamljeni? hmm.. jesam malo zadnjih dana otkad sam sama u kuci..
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #394 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Jeste li usamljeni? Da. Jesam. I kad u blizini nema prijatelja s kojima bih otišao zabaviti se, sjednem i zagledam se u vlastiti pupak. I nakon toga barem znam da li mi u tom trenu paše biti usamljen ili ne. Pa ako mi ne paše, odem barem u kino. Još uvijek sam usamljen, ali sam okružen ljudima pa mi je lakše. |
| | |
| | #399 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? dobar je ovaj forum ![]() vi bas vodite racuna o tome kako se ko osjeca! ![]() cure, ja sam usamljen do 18h, moze zagrljaj? ![]() ![]()
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! |
| | |
![]() |
| Tagovi: usamljenost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:12.

kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!