| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Jeste li usamljeni? u Društvo forumu; ili... "smota mazo"... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #83 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? trenutno se ne osjećam usamljeno. uz toliko ljudi koje poznajem, gotovo nikada nisam bez društva. ponekad se jedino osjećam usamljeno u vezi načina razmišljanja i principa do kojih držim.. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #85 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? jel na baterije ![]() šala ![]() meni je trenutno dobro i ne osjećam se usamljenim
__________________ Forget everything you know, and open your eyes. |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Celebrity | Re: Jeste li usamljeni? jako! nikako se ne mogu pomiriti s daidzinim odbijanjem! to me dotuklo! a ja bi mu sve radila,on nije ni svjestan šta je odbio! molim vas urazumite ga! moje srce jako pati!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #88 (permalink) | |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni? Citat:
![]()
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: usamljenost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:52.