| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Jeste li usamljeni na poslu? u Društvo forumu; A jbga, nikako do te usmljenosti...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jeste li usamljeni na poslu? E, usput, Playgirl... baš mi se svidilo šta je ova tema u "usamljenim srcima" a ne u posao i to, ne znam jesi to namjerno napravila ili ne, ali fina baza ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Purger | Re: Jeste li usamljeni na poslu? Nikad nisam sam...oko mene je 580 ljudi ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-09-07
Poruka: 37
![]() | Re: Jeste li usamljeni na poslu? Namjerno-jer tema je usamljenost a ne posao,on je ok...zato ga još nisam promijenila jer bi išla s konja na magarca...samo,fali mi razgovor,već mi se lice izvisilo od ozbiljnosti pa se prisiljavam smješkati bez veze ili čitati viceve na forumu
__________________ .......................................................................................... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-09-07
Poruka: 37
![]() | Re: Jeste li usamljeni na poslu? Shelby veli da bi si nabavila ribice-he,he ..meni trebaju papige koje govore!!! Nema baš puno usamljenih na poslu?
__________________ .......................................................................................... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:33.

I pametni grijese