Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Jeste li usamljeni na poslu? u Društvo forumu; Meni je super, svi se baš lijepo slažemo. Tri muškarca i ja, nije loše. A svi iz ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-11-07, 09:46   #21 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat
Re: Jeste li usamljeni na poslu?

Meni je super, svi se baš lijepo slažemo. Tri muškarca i ja, nije loše. A svi iz drugih soba dolaze kod nas na grupne kave. Zajedno idemo na ručkove i zajedno idemo zapaliti... Na poslu mi je najljepši društveni život, skoro pa nemam potrebu za dodatnim druženjem.
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 10:04   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Nisam...ne radim
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 10:11   #23 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,119
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

ured u kojem sam spojen je s kladionicom pa mi cesto dodju cure iz kladionice na kavu...ali uglavnom sam sama

21....
cina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 10:26   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 20
Poruka: 2,233
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
ured u kojem sam spojen je s kladionicom pa mi cesto dodju cure iz kladionice na kavu...ali uglavnom sam sama
ma nisi sama imaš nas!!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 12:21   #25 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 6,250
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
cesto dodju cure iz kladionice na kavu...

gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 12:27   #26 (permalink)
MrCina

cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
dobro, dobro uhvatio si me...dodju na pivo

21....
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 12:31   #27 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

piješ na poslu

Ja nisam usamljen. Ima nas troje u sobi i uvijek je zanimljivo
A kad se ovi moji zabulje u ekrane i šute onda se i ja zabuljim u svoj ekran i opet nisam usamljen jer sam na ovom najboljem forumu

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 12:35   #28 (permalink)
MrCina

Citat:
Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
piješ na poslu

poslije radnog vremena dodju

jeste povjerovali ?

21....
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 12:38   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Poruka: 2,739
nespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

sama sa svima i super mi je
Dodane Slike
Tip Fajla: gif village.gif (4.7 KB, 6 pogleda)

sakubona
nespretna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 12:48   #30 (permalink)
MrCina

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
i btw ono o cem smo pricali neki dan bilo je u povjerenju

21....
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111