| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Jeste li usamljeni na poslu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: cina i btw ono o cem smo pricali neki dan bilo je u povjerenju Ja nisam niš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jeste li usamljeni na poslu? nikako usamljen....ima nas taman.....uvijek se nade neka tema za razgovor u mini-pauzama.....koje su svakih 10 minuta.....hehe
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Tuzla
Poruka: 123
![]() | Re: Jeste li usamljeni na poslu? kako usamljena na poslu stalno neko dodje prodje. znam biti nekad sama ali usamljena ne ![]()
__________________ sto te imam moj zivote kad mi nista nisi dao sto te imam moj zivote sto put si me ti izdao |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 55
![]() | Re: Jeste li usamljeni na poslu? dobro bi mi došao neki macan na poslu, onako za nabrzaka ![]()
__________________ Naučite zavoditi djevojke Povećanje penisa Sex poze |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:41.

A vi?