| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Jeste li usamljeni na poslu? u Društvo forumu; Ako znaš radit šta ja radim može....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni na poslu? Ako znaš radit šta ja radim može.... ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #52 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,296
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni na poslu? Ne, ponekad me uhvati malo dosada, ali onda odem kod nekoga na trač-partiju i sve 5
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #53 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni na poslu? Pa i ne bas, imam kolegicu koja prica na glas sve sto radi, i kad u jednom trenutku vidi da sam stavila sluse u usi i muziku slusam, shvati da je pretjerala, koji suptilan nacin za rijesit se nekoga ![]() |
| | |
| | #54 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni na poslu? Iako mi nije neka buka, kad se ja moram malo bolje skoncentrirat na poslu, neki put stavim slušalice protiv buke Da ne mislite da sam neki frik koji ih ima uvijek sa sobom, firma u koojoj radim je uvoznik takvih stvari pa ih ima ![]() |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
Poruka: 118
![]() | Re: Jeste li usamljeni na poslu? Meni je trenutno boring na poslu. Ah.. bar se ne mučim ![]()
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-03-08 Lokacija: slavonija Godina: 22
Poruka: 280
![]() | Re: Jeste li usamljeni na poslu? niti jednog trenutka jer sam stalno u kontaktu s ljudima, razlicitih rasa, nacija i vjerskih poredjeljenja
__________________ nije sretan ko puno ima, sretan je onaj ko malo treba |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li usamljeni na poslu? Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:39.