| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Jeste li usamljeni na poslu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: playgirl Ja sam najviše usamljena na poslu...sama u kancelariji, privatna firma, malo ljudi ...hvala bogu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| Starter | Re: Jeste li usamljeni na poslu? Citat:
Bok, ...i ja imam isti slučaj...samo sam shvatio da takav način rada ima puno više svojih prednosti nego mana....isplati se...uživaj ![]()
__________________ teneo danaos et dona ferentes... | |
| | |
| | #76 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Jeste li usamljeni na poslu? nisam usamljen hvala Bogu ; radim u domu zdravlja i imam stalno kontakt s ljudima ; ponekad bi zazelio da pobjegnem na pusti otok od svega ( osobito od moje sefice koju zovem "Tarzanova mama" )..ali sta je tu je .. uglavnom zadovoljan sam 100 % s radnim mjestom ![]()
__________________ Zbog Dinama nek me pljuju, zbog Dinama nek me psuju i krv moju mogu piti, al za DINAMO CU UVIJEK BITI !!! |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-04-08 Lokacija: Kaštel Gomilica Godina: 23
Poruka: 249
![]() | Re: Jeste li usamljeni na poslu? saaam u cyber caffeu...sve dok dica ne pocmu upadat...okinit cu im glave majke mi.."Barba ajde upali mi ovo...barba meni ovo ne radi..barba ovo...barba ono....." al odakle im "barba" u pixxx materinu... |
| | |
![]() |
« prekid nakon nekoliko godina lijepe veze?
|
Da li ponekad idete na spoj samo zato jer ne želite povrijediti osobu? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:33.

A vi?