Mislim da ti se upucavao zaozbiljno kroz zezanciju.
Koliko sam skuzio zeli ti vratit jer si ga bila otpuhala kad se htio ''druziti''.
Ili je gadno zlopamtilo ili si ga tesko bila odbila onda pa se naljutio.
Raspravljate o temi Kad te netko zamrzi iz čista mira u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Neki čovjek mi se donedavno upucavao, ali ne onako zaozbiljno, nego kroz zezanciju. I onda smo jednom bili vani, on ...
Mislim da ti se upucavao zaozbiljno kroz zezanciju.
Koliko sam skuzio zeli ti vratit jer si ga bila otpuhala kad se htio ''druziti''.
Ili je gadno zlopamtilo ili si ga tesko bila odbila onda pa se naljutio.
Onda će prije bit da je teško zlopamtilo. Jer ne znam zašto mi to nabija na nos, a pravi se da smo si dobri. Uopće ga nisam grubo odbila, taj put je sve bilo nešto zbrkano i ne bih ni obraćala pažnju na to da mi ne zaboravlja napomenuti povremeno. Ne kužim zašto se onda pravi da smo si dobri, ajd da sam se ponijela prema njemu kao prema nekome tko ne zaslužuje da ga se pogleda, ovako uopće ne mislim da je to bilo nešto bitno sve dok mi danas to nije opet spomenuo u jednom trenutku i tokom jednog razgovora i onda mi je nešto zazvonilo u glavi.
Ćerce, koliko ti imaš godina?
pitaj ga kaj mu je...sa ozbiljnom intonacijom...
a šta te boli bit će ih još koji će ti se nabacivat...ko se ljuti uvali mu kruti![]()
daj B da je to sva "mržnja" u životu![]()
stupid is as stupid does
Ma istina!
Hvala vam!![]()
očigledno dečko ima ego veličine slona.
prvo mu je bilo fora upucavat ti se iz zezancije, a kad nisi odregirala onako kako je on htio ponašao se kao mala beba.
lijepo se ti makni od njega i ignoriraj ga.
to ti je nešto najgore što se ovakvim ljudima može dogoditi.
i pusti ga nek se igra s drugim malim bebama.
p.s. ne bih baš rekla da te mrzi, malo mi je to preteška riječ, čovjeku je samo povrijeđen ego.
p.p.s da on je psiho, a ti ravnopravno sudjeluješ u ovome. bolje nemoj...
Priroda nam je dala po dva oka i dva uha a samo jedan jezik, da bi mogli više gledati i slušati a manje govoriti, jer se nikad ne može reći toliko mudrosti koliko se može prešutjeti gluposti.Konfucije