Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 11

Kad te netko zamrzi iz čista mira

Raspravljate o temi Kad te netko zamrzi iz čista mira u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Neki čovjek mi se donedavno upucavao, ali ne onako zaozbiljno, nego kroz zezanciju. I onda smo jednom bili vani, on ...

Starter
    Datum registracije
    26-04-08
    Poruka
    68
    Liked
    0 times

Kad te netko zamrzi iz čista mira

Neki čovjek mi se donedavno upucavao, ali ne onako zaozbiljno, nego kroz zezanciju. I onda smo jednom bili vani, on sa svojom ekipom ja sa svojom. I htio je da se družimo tokom izlaska, ali ja stvarno nisam mogla mijenjati planove, a i, iskreno, nije mi se dalo. I od tad se on prema meni promijenio, postao zločest. I dalje se hoće družiti, ali stalno mi spušta. Mislim, ko ga tjera da uopće išta govori i spominje?! Znam da me sad zaje****, ali ne kužim zašto mi u svakom razgovoru predbacuje da sam mutava što se nismo družili i kad pita da iziđemo, ja kažem da hoćemo, a on kaže: "Aha, kao i onaj put?!"

I prije smo se mogli zezati i pričati o svemu, a sad samo gleda kako da mi poklopi i napakosti?! Kaže da sam mu ok frendica i hoće se družiti, al se ponekad ponaša ko neprijatelj. Jel on psiho?

Rista Metalista Chuck Norris Champion Avatar od korisnika Radanus
    Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Re: Kad te netko zamrzi iz čista mira

Mislim da ti se upucavao zaozbiljno kroz zezanciju.

Koliko sam skuzio zeli ti vratit jer si ga bila otpuhala kad se htio ''druziti''.

Ili je gadno zlopamtilo ili si ga tesko bila odbila onda pa se naljutio.
    A guy realizing how much he cares for a girl that's in his life

Starter
    Datum registracije
    26-04-08
    Poruka
    68
    Liked
    0 times

Onda će prije bit da je teško zlopamtilo. Jer ne znam zašto mi to nabija na nos, a pravi se da smo si dobri. Uopće ga nisam grubo odbila, taj put je sve bilo nešto zbrkano i ne bih ni obraćala pažnju na to da mi ne zaboravlja napomenuti povremeno. Ne kužim zašto se onda pravi da smo si dobri, ajd da sam se ponijela prema njemu kao prema nekome tko ne zaslužuje da ga se pogleda, ovako uopće ne mislim da je to bilo nešto bitno sve dok mi danas to nije opet spomenuo u jednom trenutku i tokom jednog razgovora i onda mi je nešto zazvonilo u glavi.

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Ćerce, koliko ti imaš godina?

prof. Foruma Avatar od korisnika daredevil
    Datum registracije
    10-05-07
    Starost
    34
    Poruka
    1,311
    Liked
    154 times

Citat Pravi autor: tinnica Pogledaj Poruke
    Neki čovjek mi se donedavno upucavao, ali ne onako zaozbiljno, nego kroz zezanciju. I onda smo jednom bili vani, on sa svojom ekipom ja sa svojom. I htio je da se družimo tokom izlaska, ali ja stvarno nisam mogla mijenjati planove, a i, iskreno, nije mi se dalo. I od tad se on prema meni promijenio, postao zločest. I dalje se hoće družiti, ali stalno mi spušta. Mislim, ko ga tjera da uopće išta govori i spominje?! Znam da me sad zaje****, ali ne kužim zašto mi u svakom razgovoru predbacuje da sam mutava što se nismo družili i kad pita da iziđemo, ja kažem da hoćemo, a on kaže: "Aha, kao i onaj put?!"

I prije smo se mogli zezati i pričati o svemu, a sad samo gleda kako da mi poklopi i napakosti?! Kaže da sam mu ok frendica i hoće se družiti, al se ponekad ponaša ko neprijatelj. Jel on psiho?
    reci mu da se uozbilji.
    ako ne poslusa tvoje je da nades drustvo koje ce te u potpunosti svojim prisustvom zadovoljiti i opustiti.
    kada lik skuzi sto je popljugao cesat ce se po guz...

Regularni forumas
    Datum registracije
    19-10-09
    Poruka
    117
    Liked
    0 times

pitaj ga kaj mu je...sa ozbiljnom intonacijom...

Mili Avatar od korisnika Adolon
    Datum registracije
    25-11-06
    Poruka
    4,670
    Liked
    60 times

a šta te boli bit će ih još koji će ti se nabacivat...ko se ljuti uvali mu kruti

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

daj B da je to sva "mržnja" u životu
    stupid is as stupid does

Starter
    Datum registracije
    26-04-08
    Poruka
    68
    Liked
    0 times

Ma istina!

Hvala vam!

Regularni forumas Avatar od korisnika Shan Sa
    Datum registracije
    30-03-09
    Poruka
    210
    Liked
    0 times

očigledno dečko ima ego veličine slona.
    prvo mu je bilo fora upucavat ti se iz zezancije, a kad nisi odregirala onako kako je on htio ponašao se kao mala beba.

lijepo se ti makni od njega i ignoriraj ga.
    to ti je nešto najgore što se ovakvim ljudima može dogoditi.
    i pusti ga nek se igra s drugim malim bebama.

p.s. ne bih baš rekla da te mrzi, malo mi je to preteška riječ, čovjeku je samo povrijeđen ego.
    p.p.s da on je psiho, a ti ravnopravno sudjeluješ u ovome. bolje nemoj...
    Priroda nam je dala po dva oka i dva uha a samo jedan jezik, da bi mogli više gledati i slušati a manje govoriti, jer se nikad ne može reći toliko mudrosti koliko se može prešutjeti gluposti.Konfucije

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku