| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kaj kad se nema s kime... u Društvo forumu; Sto raditi kada se nema s kime izaći van? Moja standardna ekipa bi samo visila po Purgeraju, Močvarama, Ribnjaku s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-04-08 Godina: 22
Poruka: 3
![]() | Kaj kad se nema s kime... Sto raditi kada se nema s kime izaći van? Moja standardna ekipa bi samo visila po Purgeraju, Močvarama, Ribnjaku s vinom u ruci i sl. a meni je to dosadilo. Družim se prvenstveno sa ljudima iz srednje, na to sam navikao i nemam baš neku drugu ekipu. Muška društva su ok, ali odemo van, napijemo se i onda svako doma, već mi je to glupo, a njima super... Dosta sam se promijenio u zadnjih godinu-dvije, a oni su svi nekako na istim brijama i tak. Malo mi je bed sredit se i sam otici van u "lov", bariti itd.... a to mi je nekako prvenstveni cilj... U biti, kada se dođe negdje, kao npr. u Gjuru, muzika je naravno jako glasna i ljudi pijani, velika je gužva, jedva se kreće, a i u grupicama su, u biti je teško naići na neku curu. Kaj bi vi napravili? Nije mi cilj kukati i ne poduzeti nista, pa me zanimaju konstruktivni savjeti da promijenim svoju situaciju, a ne da uvijek odgovaram sa "nisam" kad me netko pita "Jel si jucer bio vani?". Jel ima netko tko uopće izlazi sam? Ne mislim pritom na Jamesa Bonda ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,077
![]() ![]() ![]() | Re: Kaj kad se nema s kime... Ajd prijatelju ja cu ti nac curu, samo nemoj bit tako ocajan zbog njih ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kaj kad se nema s kime... Ma čuj stari jednostavno onda ne možeš sve fokusirati na ekipu kad vidiš da se kočiš... Upoznavaj nove ljude usput, što više možeš, druži se s još nekim a ne samo stalno "u ekipi" i rezultat neće izostat ![]() No to ne znači da moraš zapostaviti ekipu, not at all, samo moraš malo biti otvoreniji u društvenom smislu. Pogotovo prema pripadnicama ljepšeg spola, jer s nečim treba i započeti spiku zar ne? btw. Tko te pita: Jesi li jučer bio vani? Ako je to neki frend ili frendica onda bi tu moglo biti interesa, pa reci "nisam" i predloži da izađete negdje van, da te upozna sa frendovima, frendicama itd... samo pusti krug da se vrti pa ćeš naći neku osobu koja će ti zapeti za oči ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 385
![]() ![]() ![]() | Re: Kaj kad se nema s kime... ja idem sama. u kino, ak se to racuna. pa... promjeni ekipu ![]() ili,uclani se u neku udrugu, i eto ti novih ljudi. upisi tecaj fotografije, kaj ja znam...
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 230
![]() | Re: Kaj kad se nema s kime... Ma dajte ruljo,meni je pun k, takve spike,uivjek jedna te ista spika..Sto ce mi to lose društvo,bolje da se maknem(kao sto to vec danima radim,samo bjezim od losih), od tih budala,nego da nadrljam.i tko zna sto još.. A sto se tice izlazaka,i sama samu toj situaicji,,nazalost ni ja nemam ovdje neko društvo,pa mi je malo u k..sama izlaziti po onim rupama.i gledati kako se oblokavaju,ja jedina trijezna(ja sam fit). Kanila sam se takvih rupa,budala,likova etc.. A opet neda mi se vikendima doma stati..ma sve u svemu je zivot sranje,da prostite..(ups) |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-04-08 Godina: 22
Poruka: 3
![]() | Re: Kaj kad se nema s kime... Dobro, vama curama je još i teže ak nemate društvo jer će se cura teže odvažiti na samostalni izlazak. Da nisi iz Dubravnika, predložio bih ti da izađemo zajedno Idem sutra na neko dosadno predavanje na faksu, pa cu sjest kraj nekoga, zapoceti razgovor i pozvati na kavu ak ce mi osoba odgovarati, pa mozda nadjem frenda/frendicu za izlazak. Wish me luck! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kaj kad se nema s kime... Ja ti slabo izlazim, pa nemam pojma više koje su šeme po klubovima ili kafićima, ali eto...sretno u pronalaženju onoga što želiš.... ![]() A nick ti je jumfer....pa jel junfer bilo zauzeto ili šta... ![]() Ha ha ha, šalim se... ....ostaj mi dobro....![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
![]() |
« di nać curu, ali ovajput stvarno
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:47.

....ostaj mi dobro....