Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Kaj kad se nema s kime... u Društvo forumu; Sto raditi kada se nema s kime izaći van? Moja standardna ekipa bi samo visila po Purgeraju, Močvarama, Ribnjaku s ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-04-08, 20:36   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-04-08
Godina: 22
Poruka: 3
Jumfer se izdvaja iz mase
Kaj kad se nema s kime...

Sto raditi kada se nema s kime izaći van?
Moja standardna ekipa bi samo visila po Purgeraju, Močvarama, Ribnjaku s vinom u ruci i sl. a meni je to dosadilo.

Družim se prvenstveno sa ljudima iz srednje, na to sam navikao i nemam baš neku drugu ekipu.

Muška društva su ok, ali odemo van, napijemo se i onda svako doma, već mi je to glupo, a njima super...

Dosta sam se promijenio u zadnjih godinu-dvije, a oni su svi nekako na istim brijama i tak.

Malo mi je bed sredit se i sam otici van u "lov", bariti itd.... a to mi je nekako prvenstveni cilj...

U biti, kada se dođe negdje, kao npr. u Gjuru, muzika je naravno jako glasna i ljudi pijani, velika je gužva, jedva se kreće, a i u grupicama su, u biti je teško naići na neku curu.

Kaj bi vi napravili?

Nije mi cilj kukati i ne poduzeti nista, pa me zanimaju konstruktivni savjeti da promijenim svoju situaciju, a ne da uvijek odgovaram sa "nisam" kad me netko pita "Jel si jucer bio vani?".

Jel ima netko tko uopće izlazi sam?
Ne mislim pritom na Jamesa Bonda
Jumfer je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 20:41   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,077
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase
Re: Kaj kad se nema s kime...

Ajd prijatelju ja cu ti nac curu, samo nemoj bit tako ocajan zbog njih

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 23:20   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,193
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

kaj ti zapravo oces da ti mi velimo...kak se zabavit vani - s ekipom ili bez...ili kak vani ulovit curku....ne kuzim...
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 23:40   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Poruka: 730
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan

Ma čuj stari jednostavno onda ne možeš sve fokusirati na ekipu kad vidiš da se kočiš... Upoznavaj nove ljude usput, što više možeš, druži se s još nekim a ne samo stalno "u ekipi" i rezultat neće izostat

No to ne znači da moraš zapostaviti ekipu, not at all, samo moraš malo biti otvoreniji u društvenom smislu. Pogotovo prema pripadnicama ljepšeg spola, jer s nečim treba i započeti spiku zar ne?

btw. Tko te pita: Jesi li jučer bio vani? Ako je to neki frend ili frendica onda bi tu moglo biti interesa, pa reci "nisam" i predloži da izađete negdje van, da te upozna sa frendovima, frendicama itd...

samo pusti krug da se vrti pa ćeš naći neku osobu koja će ti zapeti za oči

Rock On!
Markan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 00:13   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 657
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

Onda drkaj
Korozija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 00:20   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-08
Poruka: 385
olja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz mase

ja idem sama. u kino, ak se to racuna.
pa... promjeni ekipu
ili,uclani se u neku udrugu, i eto ti novih ljudi.
upisi tecaj fotografije, kaj ja znam...
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 00:26   #7 (permalink)
made in china

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,332
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

sani dej.. ona danas dolazi iz zagrebia ona danas..kufere njeneeeeeeeeeee
Vuxs je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 00:20   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-02-08
Poruka: 230
-cool girl- se izdvaja iz mase

Ma dajte ruljo,meni je pun k, takve spike,uivjek jedna te ista spika..Sto ce mi to lose društvo,bolje da se maknem(kao sto to vec danima radim,samo bjezim od losih), od tih budala,nego da nadrljam.i tko zna sto još..
A sto se tice izlazaka,i sama samu toj situaicji,,nazalost ni ja nemam ovdje neko društvo,pa mi je malo u k..sama izlaziti po onim rupama.i gledati kako se oblokavaju,ja jedina trijezna(ja sam fit).
Kanila sam se takvih rupa,budala,likova etc..
A opet neda mi se vikendima doma stati..ma sve u svemu je zivot sranje,da prostite..(ups)
-cool girl- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 06:15   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 3
Jumfer se izdvaja iz mase

Dobro, vama curama je još i teže ak nemate društvo jer će se cura teže odvažiti na samostalni izlazak.

Da nisi iz Dubravnika, predložio bih ti da izađemo zajedno

Idem sutra na neko dosadno predavanje na faksu, pa cu sjest kraj nekoga, zapoceti razgovor i pozvati na kavu ak ce mi osoba odgovarati, pa mozda nadjem frenda/frendicu za izlazak.

Wish me luck!
Jumfer je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 10:02   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,270
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Ja ti slabo izlazim, pa nemam pojma više koje su šeme po klubovima ili kafićima, ali eto...sretno u pronalaženju onoga što želiš....

A nick ti je jumfer....pa jel junfer bilo zauzeto ili šta...

Ha ha ha, šalim se.......ostaj mi dobro....
he finally was dead.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103