| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kaj kad se nema s kime... u Društvo forumu; Hvala na dobrim zeljama. Jumfer ili junfer? U biti nisam znao kak se tocno kaze...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 610
![]() | Re: Kaj kad se nema s kime... Ja nazalosz nemam neke mogucnosti, ovdje nekog upoznati,male su sanse da uooce nadem nekog tko mi ovako odgovara..to ti je sve ludo,svatko sovjim putem idu,izlazu napiju se,drz nedaj.. i tako..nikome se neda dosadivat se samnom,ja koja po ico dan doma stojim,a drugi imaju svoj posao,zivot i sve.. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-08
Poruka: 136
![]() | Re: Kaj kad se nema s kime... Znaš kak ćeš. Imaš li sestru, rodicu ili neku staru fremdicu. One sigurno imaju svoje fremdice, pa lijepo izađeš sa sestrom, rodicom ili starom fremdicom, a one zovnu svoje fremdice i onda se upoznate. Ako ti se koja svidi zovneš je neki drugi put vani. To je to, onda se ženiš i promjeniš život. Sretno!!!
__________________ |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaj kad se nema s kime... Citat:
Ne mora sad skroz prominit ekipu, ali sa nekom dodatnom zanimacijom ce upoznat i druge ljude... Mozda i curu... Bar danas postoje razni sadrzaji, gdje se mogu upoznat ljudi i bavit se sa necim sta te zanima.. Cool girl, ovo se odnosi i na tebe. Napravi nesto, izadi, upisi se na nesto. Skupi hrabrosti, pa ces vidit kako ce stvari krenit na bolje, nemaš nista od samosazaljenja. Dubrovnik sigurno ima nekih sadrzaja koji tebi odgovaraju.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 610
![]() | Re: Kaj kad se nema s kime... A mislim da sam vec upoznavala neke ljude,na raznim mjestima,al svaki kontak se izgubio,svatko na svoju stranu,neznam bogami,sto da radim?Mora mi netko pomoci,(znam da mi nemoze nitko drugi pomoc,nego sama sebi)stvarno sam isla na te tecajce novi ljudi,al nisu mi se htjeli javiti,niti izaci,pa neznam onda u cem je tu problem?Kme |
| | |
| | #19 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Kaj kad se nema s kime... pa moje mišljenjenje ti je da je glumpavo izać sam van...drži se ekipe i s njima se dogovori da malo počnete ić van među cure,da bi ti tjeo neku upecat i eto probljem riješen ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaj kad se nema s kime... Citat:
Što smo stari to je teže steći nove prijatelje.... U tvom slučaju je stvar u tome što svatko već ima neko društvo, prijatelje i ne znači mu puno novi prijatelj... Kad nekoga upoznaš pokušaj ostat u kontaktu, netko ti se neće javljat a netko hoće, samo nemoj da te to bedira...
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život | |
| | |
![]() |
« Da li se isplati davati i prihvaćati ljubavne savjete na forumu?
|
prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:33.

Dubrovnik sigurno ima nekih sadrzaja koji tebi odgovaraju.