| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kaj kad se nema s kime... u Društvo forumu; Pa kaj svi tvoji frenodovi samo cugaju svaki vikend...? I nitko si od vas ne nađe nikakvu curu? Mislim tak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kaj kad se nema s kime... Pa kaj svi tvoji frenodovi samo cugaju svaki vikend...? I nitko si od vas ne nađe nikakvu curu? Mislim tak sam je barem skužil... Eh da imal sam sličnu situaciju... Prvo svim frendovima naglasi kak bi bilo dobro da se ne napijete sljedeći vikend nego da nađete neke cure... Zbegecajte se i naravno, piva ili dvije maximalno... Otiđite u neki lokal gdje niste nikad dosad bili...Ako vas ide 3 ili 4 imate dobre mogućnosti naći ženske. Ako tvoji frendovi nisu za to... Ja nevjerujem da nemožeš naći kojeg da bi išao s tobom... I naravno vas dvoje ponovite isti postupak. Ak nebudete niš uspjeli. Ponovite to sljedeći vikend na istom ili sličnom mjestu.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 610
![]() | Re: Kaj kad se nema s kime... A volila bi samo mrvicu da imam neke sanse,da upoznam negdje nekog,a ne da se sve svodi,na opijanja,lumpovanja i tako..nek me netko vec jednom u mj dana pocne primjecivati,ponasas se normalno prema meni,a ne ko da sam ja tamo nekva kretenusa koja sama izlazi..ma koma mi je svejedno.. |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Kaj kad se nema s kime... Citat:
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-04-07 Lokacija: BJ-KA Godina: 27
Poruka: 25
![]() | Re: Kaj kad se nema s kime... današnje vrijeme sve je čudno. Pije se po kafićima i svaki kafić ima svoje društvo pa ak uletiš tam svi te malo čudno promatraju. A na nekog normalnog dečka nemreš naletit ama baš nikak. Pa ja neznam kaj bi trebalo sve napreviti. Ili su premladi pa te se boje ili su pobjegli doma od žena da se malo provedu. I ![]() ![]() |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 610
![]() | Re: Kaj kad se nema s kime... Citat:
---------------------------------------------------------------- A tako nesto slicno i ja mislim..ni meni nista nije jasno bogami,pa da covjek ispali glavom,a mozda su pederi.. ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Kaj kad se nema s kime... Citat:
koliko ti imaš godina uopće? i dal ti ikad izlaziš uopće? ako npr izlaziš,ne kontam kako te ljudi ne primjete? kakva god da si trebaju te primjetit,al fora je u tome što ja ne znam kak se ti ponašaš vani,ak npr izađeš van i vidiš kak drugi ljudi piju i lumpuju pa na to preokrečeš očima,normalno da se ne uklapaš,trebaš malo živnut i opustit se.... ko u današnje vrijeme ne pije i ne lumpuje? čak i ja matora kobila od svojih 19 god to još uvijek radim a ta me faza trebala već proć... gledam neke cure s 19 god ponašaju se ko da imaju 50 godina,a ja sam spram njim baby jel se i zajebavam i skačem vani i sve,a one se drže onako damski,ne bi ni trepnule...e to ja ne volim... to je za mene uštogljeno... opusti se i uživaj u životu,život je jedan i treba ga dobro iživit...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Celebrity | Re: Kaj kad se nema s kime... ako si ti to,sta sam onda ja s jednom nogom u grobu ![]() iskreno,ja izlazim vec dosta godina,i skoro svaki izlazak je za pamcenje (samo sto se ne uspije bas sve zapamtiti ),u vecini slucajeva sam opustena i spremna za akciju,cuganje,plesanje i zajebanciju! i primjetila sam da kad sam takva,ljudi mi vise prilaze,zele se upoznati i uklopiti,a kad glumim drvenu mariju vani (to sam imala jednu kratku,jako kratku fazu ) nitko me nije dozivljavao i bilo mi je dosadno,tlaka i svi su mi isli na zivce! nazalost,svijet je dosao na to da osim ako po prirodi nisi veseljak bez alkohola se vise nitko ne zna zabaviti,tuzno ali istinto! naravno s tim ne mislim na opijanje da se ne moze stajati na nogama....onda pijes da bi se napio a ne zabavio
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Kaj kad se nema s kime... a pa omatorile smo,jednom nogom vani drugom u grobu hihihihiiizlazim i ja dosta godina,ja ne mogu zamislit život da ne izlazim,i to što si napisala dede za plesanje,to je živa istina... ko će te primjetiti ako mrko stojiš ko drvena marija i preokrečeš očima kad vidiš kako se neko provodi?-niko... a kad se ti znaš dobro provest vani,svima ćeš upast u oči... ja kad vidim cure,onako sređene kako stoje vani ko isklesani kipovi,ja u svojoj glavi mislim "omg,šta te uopće rade vani,tak i kod kuće mogu stajat" ...ono ko da izađu van samo da bi pokazale kak su se obukle i našminakle..jebeš takav izlazak... bit izlaska je provest se što bolje,da je atmosfera maximalno dobra i živahna... meni bude boring tak sjedit/stajat vani kad izađem s nekim uštogljenim društvom...baš popizdim...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
« Da li se isplati davati i prihvaćati ljubavne savjete na forumu?
|
prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:39.