| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kaj kad se nema s kime... u Društvo forumu; A šta se žalite. I ja imam nejebačku ekipu. I sam sam dio nje...ali dobro. Ne mogi svi jebat. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kaj kad se nema s kime... A šta se žalite. I ja imam nejebačku ekipu. I sam sam dio nje...ali dobro. Ne mogi svi jebat. Netko mora malo i šlajf bacati. BTW; jedina razlika što se mojoj ekipi nije prioritet napiti nego zabaviti... Svi smo oke pa valjda zato nas 90% i nema cure. Cure danas svejedno samo gledaju neke šminkere i wannabe jebače pa eto.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaj kad se nema s kime... ...nađeš nekoga.
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Celebrity | Re: Kaj kad se nema s kime... u pms- u sam! pa se unaprijed ispricavam ako nekog uvrijedim s ovim sto cu reci,ali neda mi se traziti rijeci i zaobilaziti istinu! nemate s kim izaci,nemate se s kim druziti, ne mozete naci decka/curu i uvijek su za to drugi krivi,drugi ne valjaju jer se vi ne uklapate! problem je u vama ne u njima! problem ne mora biti uvijek neka negativna osobina ili nesto negativno općenito! mozda ste vi savrseni,a ostali su u kurcu! ali ste vi oni koji se ne uklapaju! općenito ne volim kukanje jos pogotovo oko banalnih stvari,kukas,kukas,a nista ne poduzimas. socijalizacija je covjekova urodjena osobina i valjda ste dovoljno inteligentni i snalažljivi da mozete prici i upoznati osobe koje vam se ucine slicnije vama! i valjda cete naci nekog tko vam pase,osim ako niste zesci specijalaci! a ako nista drugo,trazite se po ovakvim temama!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #40 (permalink) |
| The Eye | Re: Kaj kad se nema s kime... nije svi su drugi krivi sto su normalni... meni mama rekla da sam poseban ![]()
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. |
| | |
![]() |
« Da li se isplati davati i prihvaćati ljubavne savjete na forumu?
|
prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:21.

I ja imam nejebačku ekipu. I sam sam dio nje...ali dobro. Ne mogi svi jebat. Netko mora malo i šlajf bacati. BTW; jedina razlika što se mojoj ekipi nije prioritet napiti nego zabaviti... Svi smo oke pa valjda zato nas 90% i nema cure. Cure danas svejedno samo gledaju neke šminkere i wannabe jebače pa eto.

)