| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kaj kad se nema s kime... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 a jebat ga ako si ti neki tuto muto afkors da neš doć do izražaja..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Banned | Re: Kaj kad se nema s kime... pa da,tuto muto..stalno kukaš ono "ja neam nikog,ja nemogu nikog nać,mene niko neće,mene niko ne voli,ja sam jadna,ja sam ovaka onaka...joj.... " pa daj brate glavu gore,dalje od kompa i šic van tražit društvo... kad dođe neki mačor,bit će mrnjau macoooo |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Kaj kad se nema s kime... Citat:
![]() Ma stoka...
__________________ "When you are in Love you can't fall asleep because reality is better than your dreams." | |
| | |
| | #55 (permalink) | ||
| Banned | Re: Kaj kad se nema s kime... Citat:
Citat:
ljudi moji,sad će vam teta nešto reći ![]() uopće nije istina da su kurcu-bar ne svi,i nisu svima mozgovi ko u pilića... također nije istina da se svi opuste samo kad se naroljaju-jel kak sam ja nenaroljena ond opuštena?! puno ljudi se zabavi predobro i bez kapi alkohola... tako da ljudi moji,kratko i jasno vam kažem -ne baljezgajte- | ||
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kaj kad se nema s kime... A iz kojeg si ti dijela Lijepe naše ? ![]() Ovo kada sam govorio o opuštanju ne govorim da li je sad neka budala pod pritiskom i paronojom.Govorio sam o zabavi.Malo njih nađe zabavu u nečem drugom osim besmislenog opijanja do kasnih sati. Ja sam uvijek opušten,ako misliš pod cool,da imam kontrolu nad svime.Definiraj opušten pobliže.
__________________ "When you are in Love you can't fall asleep because reality is better than your dreams." Zadnji Uredio Replica : 25-05-08 u 13:31. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Banned | Re: Kaj kad se nema s kime... ne znam iz kojeg sam dijela lijepe naše,nije mi mama još rekla moram ju pitat pa ako je neko mlad i lud neće sigurno bit ćiku svaki dan i svaki vikend i igrat igrice na netu il chatat,već će izvuć svoju guzicu iz kuće,i provest se vani ko čovjek... nemora se provest uz alkohol,može i bez toga... btw:nijedno ljudsko biće nema kontrolu nad svime... |
| | |
| | #58 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kaj kad se nema s kime... I opet po istom,svaki normalni čovjek će za vikend izaći van bla bla bla etc etc a pitanje teme je " Kaj kad se nema sa kime "..... Nećeš hodat po ulici i natezat ljude za rukave " Čuj idemo van " lol ![]() Btw,što ti podrazumijevaš pod " provest se kao čovjek " ? Ovdje baš i nema niš drugo osim alkića i bandita....a možda ima....somewhere. Izvan Lijepe naše.
__________________ "When you are in Love you can't fall asleep because reality is better than your dreams." |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Banned | Re: Kaj kad se nema s kime... pa vidim ja pitanje teme... jebi ga kad se nema s kime onda se lako i nađe nekoga... valjd postoji i neko drugi ko isto nema s kime,pa se mogu zajedno udružit i imat će oboje s kime ![]() fantaziram.... ![]() provest ko čovjek-znači izać van i zajebavat se,a ne lapit ko muto tuto... jebemu miša,pa nisu svi ljudi alkići i bandidi...ima i onih koji nit piju,nit puše,nit jebu i uz to i idu na mise svaki dan na zornice ![]() ugl.... nisu svi ljudi isti... ima i alkosa,i narkića,i onih operisanih u glavu,i svakakih ali ima i ljudi koji to ništa ne rade.. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaj kad se nema s kime... neukrotiva... idemo primjenit drugi pristup, jer ovaj ocito ne shvacaju... dakle ono sto ej poanta da ljudi mozda i jesu malo u kurcu... al vi ste deset puta vise jer se ne mozete nicemu prilagoditi i samo kukate... ja san u ekipi di locemo i zafrkavamo se ima jedna cura koja kap alkohola ne popije i s nama vani se super zabavi... ja kad vozim ne pijem i opet mi je super vani... malo manje nekog kukanja i samosazaljevanja pa ce to imat smisla, ponavljam nisu drugi u kurcu zato sto piju nego vi jer se ne mozete prilagoditi i zadzat svoje ja... niko vas nece ubiti ako ne pijete ili nesto samo ne budite pasivni nego se zafrkavajte... ili ce van se to obiti oko 40'e ili 50'e godine zivota i zivila kriza srednjih godina onda... tako da zivi mladost dok ju imas ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:28.

ljudi moji,sad će vam teta nešto reći 

Ovdje baš i nema niš drugo osim alkića i bandita....a možda ima....somewhere.