Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Kaj kad se nema s kime... u Društvo forumu; tako je sahataba brao brao...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-05-08, 21:19   #61 (permalink)
fear of the dark

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,441
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: Kaj kad se nema s kime...

tako je sahataba
brao brao
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 09:38   #62 (permalink)
Banned

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 1,152
Titan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz mase

Uvijek se ima s kim! UVIJEK!
Samo treba koristit pravu ruku...
Titan2222 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 12:01   #63 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 19-02-08
Poruka: 653
-cool girl- se izdvaja iz mase

Kako znas?)
-cool girl- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 12:03   #64 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 7,670
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

vidim da ovo nisi procitala pa ti evo opet...

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
dakle ono sto ej poanta da ljudi mozda i jesu malo u kurcu... al vi ste deset puta vise jer se ne mozete nicemu prilagoditi i samo kukate... ja san u ekipi di locemo i zafrkavamo se ima jedna cura koja kap alkohola ne popije i s nama vani se super zabavi... ja kad vozim ne pijem i opet mi je super vani... malo manje nekog kukanja i samosazaljevanja pa ce to imat smisla, ponavljam nisu drugi u kurcu zato sto piju nego vi jer se ne mozete prilagoditi i zadzat svoje ja... niko vas nece ubiti ako ne pijete ili nesto samo ne budite pasivni nego se zafrkavajte... ili ce van se to obiti oko 40'e ili 50'e godine zivota i zivila kriza srednjih godina onda... tako da zivi mladost dok ju imas
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 18:43   #65 (permalink)
fear of the dark

neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: -cool girl- Pogledaj Poruke
Kako znas?)

al si me s ovim nasmijala
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 19:18   #66 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 799
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Koji je to mit " uvijek se ima sa kime ".
Niste svijesni da postoje ljudi koji su u situaciji koju ne
možete ni zamisliti.Svi vi mislite kako je sve divno i krasno i svatko ima prijatelje.Današnje društvo ne poznaje pojam " prijatelj ",sve se radi iz skrivenih razloga,suptilno i na kraju kad je cilj postignut ostaneš zadnji jer si pomagao i davao.
Samotnjaka je sve više,barem onih koji vide što se zbiva u našoj okolini,a savjeti tipa " otiđi van,naći ćeš nekog " padaju u vodu.
Onda ako nekome želite pomoći recite,naći ćeš prijatelje na nekom sportu,neke izvan školske aktivnosti ( ako ih u školi nemaš ),na poslu...a ne ove nebuloze " otiđi van ".Nećeš sjediti kao depresivni manijak na klupi i čekati da ti netko priđe.

" Good guys finish last " i to je istina.Trebate biti nemoralni,pokvareni do srži,nemati nikakve principe i slijepo slušati druge " pack leaders " da biste se uklopili u današnje društvo.Ako to ne možete,sami ste sebi iskopali jamu.
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 19:22   #67 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 7,670
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

ne slazem se ni najmanje... sam si stvaras i biras drustvo... kakav si takvi su i prema tebi, malo se izbori za sebe i ne ocekuj sve servirano pa ce biti nesto od tebe, ako prijatelje nemas nemas nikoga... mozda 5% tvog posta je istina i stoji ostalo je glupost po meni, jer sve to sam postavis u svojoj glavi i ufilmas se da ti je tesko i bla bla...
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 19:35   #68 (permalink)
Uvaženi forumas

Kažem,poanta mog posta je bila,da nije svatko u istoj situaciji i okolini.Postoje ljudi kojima je stvarno teško i ne poznaju riječ prijateljstvo i ljubav bila ona od strane roditelja ili prijatelja ili nekog drugog.
A tipa " ostavio me dečko/cura " probleme ne smatram problemima jer to nisu i radi takvih oni koji su stvarno u kriznoj situaciji ne dolaze do izražaja i nitko ih ne shvaća ozbiljno.Govoreći o adolescentima,kao što sam rekao,ne žale se svi " joj znaš ono,roditelji su mi za kurac ...mrzim ih,mrzim ih ! "To svaka mlada osoba ima ali opet kažem ima i onih koji su u puno većoj kriznoj situaciji koja je stvarno zabrinjavajuća,bila ona po pitanju prijateljstva,novaca ili o psihičkom stanju naprimjer.

I nemoj molim te unaprijed suditi da je to sve u glavi jer nije.Godine čine svoje,posebice ako je tu uključen krivi odgoj i okolina.Tu dolazi i pesimizam naravno.Kao takav vidiš unutrašnju stranju stvari koje se događaju.

Zadnji Uredio Replica : 27-05-08 u 19:38.
Replica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-08, 09:39   #69 (permalink)
fear of the dark

Citat:
Pravi autor: Replica Pogledaj Poruke
Koji je to mit " uvijek se ima sa kime ".
Niste svijesni da postoje ljudi koji su u situaciji koju ne
možete ni zamisliti.Svi vi mislite kako je sve divno i krasno i svatko ima prijatelje.Današnje društvo ne poznaje pojam " prijatelj ",sve se radi iz skrivenih razloga,suptilno i na kraju kad je cilj postignut ostaneš zadnji jer si pomagao i davao.
Samotnjaka je sve više,barem onih koji vide što se zbiva u našoj okolini,a savjeti tipa " otiđi van,naći ćeš nekog " padaju u vodu.
Onda ako nekome želite pomoći recite,naći ćeš prijatelje na nekom sportu,neke izvan školske aktivnosti ( ako ih u školi nemaš ),na poslu...a ne ove nebuloze " otiđi van ".Nećeš sjediti kao depresivni manijak na klupi i čekati da ti netko priđe.

" Good guys finish last " i to je istina.Trebate biti nemoralni,pokvareni do srži,nemati nikakve principe i slijepo slušati druge " pack leaders " da biste se uklopili u današnje društvo.Ako to ne možete,sami ste sebi iskopali jamu.
uvijek se ima s kime -nije mit.
dobro ajde-ima ljudi koje niko ne želi prihvatit u ekipu zato što su mutavi do srži... npr.predosadni,glupi i slično... i takve ljude jednostavno niko ne želi u ekipi...neki ljudi radi svog fizičkog izgleda ne mogu nać ekipu jel su npr predebeli,zapušteni i slično,neki ljudi nemaju ekipu jel nemaju para za izlaske...
ali sve se to brate da riješit-ak neaš para za kaf,moš izać van i bit vani po parkovima i sprdat se,ak si predosadan i glup ko kurac moš počet bit zanimljiv i zajebavat se,i opametiti se...što se fizikala izgleda tiče-men to nije bitno...
i nemora se bit pokvaren nemoralan i slično-koji ti je?

Citat:
Pravi autor: Replica Pogledaj Poruke
Kažem,poanta mog posta je bila,da nije svatko u istoj situaciji i okolini.Postoje ljudi kojima je stvarno teško i ne poznaju riječ prijateljstvo i ljubav bila ona od strane roditelja ili prijatelja ili nekog drugog.
A tipa " ostavio me dečko/cura " probleme ne smatram problemima jer to nisu i radi takvih oni koji su stvarno u kriznoj situaciji ne dolaze do izražaja i nitko ih ne shvaća ozbiljno.Govoreći o adolescentima,kao što sam rekao,ne žale se svi " joj znaš ono,roditelji su mi za kurac ...mrzim ih,mrzim ih ! "To svaka mlada osoba ima ali opet kažem ima i onih koji su u puno većoj kriznoj situaciji koja je stvarno zabrinjavajuća,bila ona po pitanju prijateljstva,novaca ili o psihičkom stanju naprimjer.

I nemoj molim te unaprijed suditi da je to sve u glavi jer nije.Godine čine svoje,posebice ako je tu uključen krivi odgoj i okolina.Tu dolazi i pesimizam naravno.Kao takav vidiš unutrašnju stranju stvari koje se događaju.
slažem se,nekim ljudima ljubav nikad nije bila pružena...
možda bi trebali početi dražiti ljubav...
kak se na početku postaviš tak će ti i bit...
Odgovori sa citatom
Star 28-05-08, 11:46   #70 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
uvijek se ima s kime -nije mit.
dobro ajde-ima ljudi koje niko ne želi prihvatit u ekipu zato što su mutavi do srži... npr.predosadni,glupi i slično... i takve ljude jednostavno niko ne želi u ekipi...neki ljudi radi svog fizičkog izgleda ne mogu nać ekipu jel su npr predebeli,zapušteni i slično,neki ljudi nemaju ekipu jel nemaju para za izlaske...
ali sve se to brate da riješit-ak neaš para za kaf,moš izać van i bit vani po parkovima i sprdat se,ak si predosadan i glup ko kurac moš počet bit zanimljiv i zajebavat se,i opametiti se...što se fizikala izgleda tiče-men to nije bitno...
i nemora se bit pokvaren nemoralan i slično-koji ti je?
Znači,ako su ružni,kao što si navela debeli,zapušteni itd treba ih kao zadnje smeće odbacit iz društva ?
To je ono što ih čini " svojima ".Zašto se mijenjat radi nekakvih nebuloznih standarda....
Ako su takozvani isto kao što je rečeno " mutavi "...a tko nije mutav ? Pod mutav misliš da nema smisla za humor ili retardacija ? Možda se jednostavno ne vide u tom cijelom kontekstu i drže se hladnima.

I ja nikad nisam rekao da su kafići jedina razonoda za mlade,vani sigurno nisu ali ovdje jesu.Po parkovima sa ekipom zna biti prava zabava ali,da se više pazi na takva mjesta koja su savršena okupljališta mladih od strane policije,bilo bi mnogo ugodnije navečer a ne da mladi nose glavu u torbi čim zakorače na jedno takvo mjesto. ( Mislim na mladež koja tamo ide iz čiste razonode a ne na kretene koji traže kavku ).
P.S. Slobodno reci " koji ti je kurac " .Vidimo kako se ljudi " civilizirano " razgovaraju.Čim netko ima svoje mišljenje odmah doleti " koji ti je " ...

Citat:
Pravi autor: Neukrotiva_031
slažem se,nekim ljudima ljubav nikad nije bila pružena...
Onda im treba to pružiti ako si nekome prijatelj a ne samo gledat svoja posla i imati površinska razmišljanja.

Citat:
Pravi autor: Neukrotiva_031
kak se na početku postaviš tak će ti i bit...
Kojemu početku ? Daj mi to molim malo pobliže objasni.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113