| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kaj kad se nema s kime... u Društvo forumu; Ja nemam commet na ovo..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kaj kad se nema s kime... A neki ljudovi nemaju ni sreće... Tj.ekipe se brzo ugase, ljudi s kojima bi htjeli izlazit - to više nije to. Ima ljudi koji puno daju u prijateljstvo i druženje, a malo dobivaju i često nailaze na odbijanje. Nije stvar u tome - izađi, nać ćeš nekoga ko će tit s tobom . U neke ljude puno uložiš, a sve to postane mlitavo, nekome se ne izlazi, neko će s nekim drugim, neko ima ovo/ono, uvik nešto. Tako da ti nekad dosade i te baze i prestaneš i pitat. A s druge strane, ja isto nikad ne pijem, a moram primijetit da se (bar u krugu ljudi koje ja poznajem) neke ekipe za izlaske i formiraju - između ostalog - na osnovu toga. Jer šta ću ja ako je njima CILJ pit i ne bit svoj - nemam pojma, valjda sam s tim imala previše i ružnih iskustava i uglavnom kad sam bila u takvim ekipama, morala san glumit dežurnu mamu koja se onda morala brinit za te šta su se napili. Al isto poznajem neke ljude s kojima guštam kad se malo cvrcnu, onda se i ja oslobodim, a znam da im ništa neće bit i da će normalno doć doma - ili u 2 ili u 7 ujutro. Nažalost, to se dešava rijetko. Al onda danima pričamo o tome. I ja nekad imam osjećaj da im nisam dovoljno zanimljiva, jer ta ekipa je ekipa od 20-30 ljudi na turnejama i uvik postoje ljudi koji vode cilu zabavu, koji se zajebaju non-stop i uvik imaju baza, pa ja iman osjećaj da san dosadna - al puno puta su mi rekli da kad ja izvalin bazu - da je to onda za pamćenje hehe, pa san opet hepi. Nekad i samim time šta si malo drukčiji od mase - odma si zanimljiviji ako to znaš pretvorit u zezanciju. Najžešće mi je bilo kad san na zadnjoj turneji ujutro prispala budilicu pa su me stalno sprdali da san se to nalila i nisan se mogla otriznit. A po gradu : na sreću, baterije mi se brzo napune - kad se izludiram jednu noć, to mi je dovoljno za duuugo...biće san se navikla na svoje stanje stvari haha, pa se prilagođavam.
__________________ Zadnji Uredio bruna-13 : 04-06-08 u 22:01. |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 653
![]() | Re: Kaj kad se nema s kime... Zeno moja, dobro si ti ovo sve nadrobila..hahah bogami imala si u tom trenu,neku valjda inspricaiju pa si onda zato to pisala..al dobro je ovo sve skupa zavrsilo..Imas ti moja draga,pravo,sto se tice ovog sto si napisala,sve je to istina.. |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kaj kad se nema s kime... A samo pišem o sebi...puno sam razmišljala o tome. Kažem , srećom brzo mi se napune baterije, ionako sam više laganini tip, šetnjica, pićence, riva, klupa... dok to imam s kim, ja hepi! a i moram dugo sušit kosu, pa mi se ne da prat nakon svakog zadimljenog izlaska haha! A i brzo ću na turneju, pa će opet bit ekipe i voila. Ja sam prije i previše razmišljala o tim 'starim' ekipama nakon osnovne, srednje, itd., nakon bilo čega šta se završi i skužila da je rijetkost da s ljudima ostaneš u kontaktu, jedino ako ste bili baš naj naj. Naravno, ima ljudi za koje mi je stvarno žao što se ne čujemo kao nekad, ali često mislim na njih. Ne moš održat kontakt sa svima, zamisli koliko bi to ljudova bilo! Al ja se uvik sitim stare narodne: jednog prijatelja imati je predivno, dvoje je bogatstvo, a tri nema nitko! Nemojte shvatit doslovno, ali s vremenom...postaje tako. Moraš naučit kako da te to sve skupa manje dira, ali stvarno naučit, vježbat to - meni je trebalo dugo, ali pomalo se mirim s tim da je to jednostavno život.
__________________ Zadnji Uredio bruna-13 : 05-06-08 u 08:07. |
| | |
| | #75 (permalink) |
![]() | Re: Kaj kad se nema s kime... A sto ako recimo ja nikad ne ne nadem prave priljatelje ili mladica?Nazalost ja prolazim,tesko razdoblje,zivot mi nije bio ni onda lak,samo oko mene neka ljubormona zloca,zavist..a muskarci naprosto bjezu od mene,bas ono kukavice,nemaju muda,imati bilo sto za curom,a da je ne odvuku u krevet..lose,lose.. |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kaj kad se nema s kime... ne znam šta bi ti rekla. Gledaj, možda stvarno da se učlaniš u neki sportski klub, bilo kakvu 'družinu', ne znam kako bi to rekla? Između mase ljudi mora ih bit par s kojima ćeš se složit...mora, po zakonu vjerojatnosti . A za muške se nadam da ćeš imat više sreće, više i vrapci na grani znaju da ljubav ne dolazi onda kad je tražiš, nego baš obrnuto. A ako imaš neku kakvu takvu ekipu, žrtvuj se jednom pa probaj, izađi s njima, nemoj pit naravno ako ne želiš, zezaj se, pričaj, šali se na svoj račun...nemoj da oni misle da si musava! I ostavi brige po strani! Glupo zvuči, ali svi imaju probleme, a nekad ih trebaš zaboravit malo. A subotnji izlazak s ekipom na klupicu i smijeh je najbolji lijek za to
__________________ |
| | |
| | #77 (permalink) |
![]() | Re: Kaj kad se nema s kime... A slabo ovdje immam uopce nekog,kad svi radu,ili a ti skojima sam bila u tzk priljateltjim odnosima,lnema ih,,nasli su vec nekog..A eto ja svake godine,bas budem sama..malo je teze ostat dsam, i napusten.. |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kaj kad se nema s kime... a bemu, preseli se! Dođi u Split, ima ovde galebova kolko oš! A valjda ih ima još kojima nije samo jedno na pameti... Svoga ne dam ![]() Imaš ti kakvih problema s tipkovnicom? Vidim da te ne sluša baš... Ajde ajde, nema jadanja, mora bit neko s kim ćeš izać, pa jedna osoba, jedna! A onda se oslobodi i upoznavaj ljude!
__________________ |
| | |
| | #80 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: Kaj kad se nema s kime... Citat:
![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
![]() |
« Da li se isplati davati i prihvaćati ljubavne savjete na forumu?
|
prekid nakon nekoliko godina lijepe veze? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:30.

. A za muške se nadam da ćeš imat više sreće, više i vrapci na grani znaju da ljubav ne dolazi onda kad je tražiš, nego baš obrnuto. A ako imaš neku kakvu takvu ekipu, žrtvuj se jednom pa probaj, izađi s njima, nemoj pit naravno ako ne želiš, zezaj se, pričaj, šali se na svoj račun...nemoj da oni misle da si musava! I ostavi brige po strani! Glupo zvuči, ali svi imaju probleme, a nekad ih trebaš zaboravit malo. A subotnji izlazak s ekipom na klupicu i smijeh je najbolji lijek za to