| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi kak se ne usrati pred curom? () u Društvo forumu; dođem jednoj curi idem joj reć da želim hodat s njom i onda se userem... i nisam jedini... jednostavno sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-04-08
Poruka: 6
![]() | kak se ne usrati pred curom? () dođem jednoj curi idem joj reć da želim hodat s njom i onda se userem... i nisam jedini... jednostavno sam zahebo... kak skupit snagu da joj priđem i to joj kažem? mislim ona mi je super frendica i sad se bojim da ak me odbije da mogu izgubit to prijateljstvo... a ona mi je 90% života... mislim kak prepoznat da te cura voli? i da ti nju =), i am so confused... kak ste biste vi curi prišli? p.s. malo je falilo... mogo sam uspijet... al sam se usro... nemojte moj primjer sljedit... =).... e da i iz okolice zadra sam, nisam iz zga, pa nemrem u maksimir nažalost... ovo _zg je sam želja... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,686
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kak se ne usrati pred curom? () Jooooooj, pa Zadar ima valjda neku rivu... Bjutiful !
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,077
![]() ![]() ![]() | Re: kak se ne usrati pred curom? () opusti se i uzivaj....i nek cura vidi da si malo nervozan...onda se jos vise zapale za tebe je zna da te privlaci...
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: kak se ne usrati pred curom? () pa mlad si.. svi smo mi to proli a jos uvjek prolazimo. da ja pokusam prenjeti poruku ostalima: kad netkog gledas svaki danom... na faksu skoli poslu itd.. bez obzira sto izmedu vas ima dimpatija i vibra... ++to se ustali++ i tako stoji i stoji i kako god izracunali dani prolaze a nikad od tog nista. moj savijet vam je pokupite s tog mjesta i bjez tamo di nikog ne poznate. i budite spremni na spontano... vecina nas nade nekog s druge strane planete... to nam se dogada je smo egoisticni i ne predavamo se. a tamo negdje na ljetovanju smo sirom otvorenih grudiju naravno ovo nije cest slucaj kod macho tipova i isto takvih visoko stend zenskih. oni izlaze na ista mjesta za istim stolom bez predrasuda su. on zna sta oce, ona zna sto je ceka... to ti je vec elite kind... za nas obicne smrtnike daleka solucija i opcenito rijetka |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-03-08 Lokacija: Zadar Godina: 20
Poruka: 1,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kak se ne usrati pred curom? () covjece jesi lud? iz kojeg si sela oko zadra kad bi tako zelija u zg, ja san gori na faxu al nema do mirisa mora i svega doli... aaaa ti nisi normalan odi vamo priko lita pa ces znat cjeniti to sto imas doli!!!
__________________ You think I ain't worth a dollar, but i feel like millionaire! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
Poruka: 108
![]() | Re: kak se ne usrati pred curom? () Gle ak joj se sviđaš kako god da joj priđeš bude dobro i bit će joj drago. Ako joj se ne sviđaš na taj način, ništa neće pomoći. Probaj. 'Tko traži taj i nađe'. Ako ćeš sjediti i čekati neće se ništa dogoditi.
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." |
| | |
![]() |
| Tagovi: curom, kako, pred, usrati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:31.