Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi kak se ne usrati pred curom? () u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: MalikTintilinić Kako se ne usrat pred curom? 1. Nikada ne mješati mlijeko, sladoled, kiseli kupus, krastavce ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-05-08, 22:46   #91 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Re: kak se ne usrati pred curom? ()

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
Kako se ne usrat pred curom?

1. Nikada ne mješati mlijeko, sladoled, kiseli kupus, krastavce i pivo jer onda ćeš se usrat svakako.

2. Popit one tablete za začepljivanje (pouzdano znam da djeluju. Cimeru sam takvih stavio 6 u čaj pa nije kakao nekih 5 dana).

3. Čučni tako da ti guza bude na peti koja će blokirat govno i neće mu dati da izađe.

4. Budi svoj.
zaboravio si zewa drek papir...

a meni bi se moglo prisrati..
popil sam puno mineralne..staroj sam drpil chashu kupinova vina, nategno sam đonija i jednu zhuju...i bananu mrknul..jao kako chu se usrati..

Zadnji Uredio Vuxs : 24-05-08 u 22:50.
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 09:14   #92 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,740
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

sraćeš u duginim bojama ima školjku da začepiš
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 11:08   #93 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-06-07
Godina: 19
Poruka: 710
jolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono nešto

prebolesno
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 13:12   #94 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 17-08-07
Godina: 15
Poruka: 1,971
dropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko AIM-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku dropa99 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dropa99

ovo ti je moj savjet

dropa99 je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 09:38   #95 (permalink)
Banned

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 1,094
Titan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz mase

ROFL!
Titan2222 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 13:58   #96 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-07-06
Godina: 29
Poruka: 1,350
visio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
Kako se ne usrat pred curom?

1. Nikada ne mješati mlijeko, sladoled, kiseli kupus, krastavce i pivo jer onda ćeš se usrat svakako.

2. Popit one tablete za začepljivanje (pouzdano znam da djeluju. Cimeru sam takvih stavio 6 u čaj pa nije kakao nekih 5 dana).

3. Čučni tako da ti guza bude na peti koja će blokirat govno i neće mu dati da izađe.

4. Budi svoj.
rep +
visio je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 14:16   #97 (permalink)
One Minute Silence

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 8,453
DinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Zasto se usrati? nemojte biti mekušci....
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 16:50   #98 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-02-08
Godina: 31
Poruka: 44
TomislavM se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku TomislavM

Kako prepoznat da te cura voli?

Tvoje pitanje je dobro ali kada sam pročitao što su ti sve odgovorili a posebno ona ( - cool girl - ) ja se zapitam što stvarno sa ovim forumašima nije uredu, zar nitko da čovjeku pokuša dati odgovor na ovako jednostavno pitanje. Prvi znak ljubavi se može odmah iz njenih očiju pročitati, ali tebi ide u prilog što ti je ona već frendica, ako ti nju prvi pozdraviš a ona odgovori mrzovoljno i umišljeno kao što naše cure znaju biti ništa od toga, zaboravi odmah, ako ona tebe prva pozdravi i još k tome te gleda izravno u oči stvar je jasna, više ništa ne čekaj nego idući put kad je tako sretneš jednostavno je pitaj bez straha, ona te može i odbiti ali nemaš što izgubiti jer ništa nisi ni imao. I ako prihvati izaći sa tobom obavezno joj na prvom spoju pokloni cvijet i reci da izgleda predivno i da te svojom ljepotom potpuno zasjenila a onda je samo tvoja i na kraju nemoj pretjerivati o sebi da ne ostaviš loš dojam kad si već ispao veliki frajer.
TomislavM je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-06-08, 23:27   #99 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 19-02-08
Poruka: 630
-cool girl- se izdvaja iz mase

Zasto bas od svih ovih likova,ovdje,bas mene si nasao tu,da me #bodes#?
P stvarno,covjek se vise nemoze ni šaliti,a i ovaj mali je vise dosadio sa tim istim temama,kako ne vidis,da nitko nemoze sslusati jedno te isto,pa moramo mu odgovarati neku glupost..Kako bi tebi bilo,da ti netko doma ili na uho kenjka,non stop isto'
jESI vidio,jedna njegova tema,je vec zatovrena,radi tih istih gluposti..pa dajte ljudi,dajte malo se primirite,,A taj decko,koji ovdje trazi curu,neka se makne iz kuce,ili ima fakat nekog tko ce mu dat odgovor,to ovdje nece..Nek ide vani,a posto je to tako,moja situcija je ista pa ne pisem okolo,o tome,kako naci decka,kako se ne surat pred njim i sve to..ajd ajde..
-cool girl- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-06-08, 13:37   #100 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-02-08
Godina: 31
Poruka: 44
TomislavM se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku TomislavM

Citat:
Pravi autor: -cool girl- Pogledaj Poruke
........a i ovaj mali je vise dosadio sa tim istim temama,................pa moramo mu odgovarati neku glupost..Kako bi tebi bilo,da ti netko doma ili na uho kenjka,non stop isto'
..............,A taj decko,koji ovdje trazi curu,neka se makne iz kuce,ili ima fakat nekog tko ce mu dat odgovor,to ovdje nece..ajd ajde..
Ako ovako odgovara jedna djevojka onda tvojoj bahatosti nema granica, očito mu nemožeš dati koristan savjet ali zato možeš odgovarati neku glupost i još nešto, ispada kao da on živi s tobom kad ti doma kenjka na uho, ostavi dečka na miru.
TomislavM je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: curom, kako, pred, usrati

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114