| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi kak se ne usrati pred curom? () u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: MalikTintilinić Kako se ne usrat pred curom? 1. Nikada ne mješati mlijeko, sladoled, kiseli kupus, krastavce ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kak se ne usrati pred curom? () Citat:
a meni bi se moglo prisrati.. popil sam puno mineralne..staroj sam drpil chashu kupinova vina, nategno sam đonija i jednu zhuju...i bananu mrknul..jao kako chu se usrati.. Zadnji Uredio Vuxs : 24-05-08 u 22:50. | |
| | |
| | #96 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,350
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kak se ne usrati pred curom? () Citat:
| |
| | |
| | #97 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: kak se ne usrati pred curom? () Zasto se usrati? nemojte biti mekušci....
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Banned | Re: kak se ne usrati pred curom? () Kako prepoznat da te cura voli? Tvoje pitanje je dobro ali kada sam pročitao što su ti sve odgovorili a posebno ona ( - cool girl - ) ja se zapitam što stvarno sa ovim forumašima nije uredu, zar nitko da čovjeku pokuša dati odgovor na ovako jednostavno pitanje. Prvi znak ljubavi se može odmah iz njenih očiju pročitati, ali tebi ide u prilog što ti je ona već frendica, ako ti nju prvi pozdraviš a ona odgovori mrzovoljno i umišljeno kao što naše cure znaju biti ništa od toga, zaboravi odmah, ako ona tebe prva pozdravi i još k tome te gleda izravno u oči stvar je jasna, više ništa ne čekaj nego idući put kad je tako sretneš jednostavno je pitaj bez straha, ona te može i odbiti ali nemaš što izgubiti jer ništa nisi ni imao. I ako prihvati izaći sa tobom obavezno joj na prvom spoju pokloni cvijet i reci da izgleda predivno i da te svojom ljepotom potpuno zasjenila a onda je samo tvoja i na kraju nemoj pretjerivati o sebi da ne ostaviš loš dojam kad si već ispao veliki frajer. ![]() |
| | |
| | #99 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 630
![]() | Re: kak se ne usrati pred curom? () Zasto bas od svih ovih likova,ovdje,bas mene si nasao tu,da me #bodes#? P stvarno,covjek se vise nemoze ni šaliti,a i ovaj mali je vise dosadio sa tim istim temama,kako ne vidis,da nitko nemoze sslusati jedno te isto,pa moramo mu odgovarati neku glupost..Kako bi tebi bilo,da ti netko doma ili na uho kenjka,non stop isto' jESI vidio,jedna njegova tema,je vec zatovrena,radi tih istih gluposti..pa dajte ljudi,dajte malo se primirite,,A taj decko,koji ovdje trazi curu,neka se makne iz kuce,ili ima fakat nekog tko ce mu dat odgovor,to ovdje nece..Nek ide vani,a posto je to tako,moja situcija je ista pa ne pisem okolo,o tome,kako naci decka,kako se ne surat pred njim i sve to..ajd ajde.. |
| | |
| | #100 (permalink) | |
| Banned | Re: kak se ne usrati pred curom? () Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: curom, kako, pred, usrati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:15.