| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi kak se ne usrati pred curom? () u Društvo forumu; ja bih ti stvarno iskreno odgovorio ali sprdali bi se samnom tako da ne zhelim..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: kak se ne usrati pred curom? () Pa jednostavno znas i osjecas da ima nesto s njene strane, Bar ja tako skuzim, good luck ![]()
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,458
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kak se ne usrati pred curom? () Citat:
![]() ajde mu pomozi ako Boga znaš vidiš da mali ima problema s probavom a ako ti se neko bude ruga imat će problema ![]() btw.i ja bi mu pomoga al ja nemam toliko wc papira koliko se ovaj puta usere ![]() | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,458
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kak se ne usrati pred curom? () Citat:
jeli ovo spada pod hrvatski jezik jebem ti nuića polje ![]() Zadnji Uredio carllito : 24-04-08 u 13:37. | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 630
![]() | Re: kak se ne usrati pred curom? () Ahahha,koji ste vi, intelegencija,ajme,bwahhaha..A i vi imate rijecnik,boli glava,pa to nema nigdje.. Gle,mali vam se ukenjo u gace,a vi tako,pa kako to?hahah,no ajmo sada ozbiljno:dakle,morate stvarno pomoci, ovom decku,tako mu je tesko,da vise ne zna sto i kako bi..Ja imam vrlo slicnih problem,u vezi frajera,i svaki put naj...ah. |
| | |
![]() |
| Tagovi: curom, kako, pred, usrati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:03.

- NOVI DOKAZ ISPLATE!