| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi kak se ne usrati pred curom? () u Društvo forumu; moja preporuka: Sredstva protiv proljeva. U ljetnim mjesecima česte su viroze koje uzrokuju proljev. Ako dođe do proljeva, savjetuje se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kak se ne usrati pred curom? () moja preporuka: Sredstva protiv proljeva. U ljetnim mjesecima česte su viroze koje uzrokuju proljev. Ako dođe do proljeva, savjetuje se nastaviti s normalnom prehranom uz izbjegavanje hrane koja sadržava puno vlakana. Za obnovu crijevne flore dobro je koristiti probiotičke preparate na bazi mliječnih bakterija, koji se osim kod proljeva koriste i kod zatvora i nadutosti.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #28 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kak se ne usrati pred curom? () ako kaže skidaj gaće,cura bi se ugodno iznenadila,maybe i pobjegla radi pelena.... onda neka nađe nekog novog ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: curom, kako, pred, usrati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:30.

,a ja nosim pampers sa extra upijajućim učinkom