| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi kak se ne usrati pred curom? () u Društvo forumu; sad si me stjerala u kut.....ne znam šta napisati....ispravak nije jašiš nego jašeš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kak se ne usrati pred curom? () znam da jesam... ot.eto mladiću sad znaš kako se ne usrati pred curom,dali smo ti savjeta,nadam se da će biti učinkoviti
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 610
![]() | Re: kak se ne usrati pred curom? () Ajme kako ste bezobbrazni.. Jeste neki,zasto ste takvi? )btw: znate li vi, da ja ovdje s vama,umirem od smijeka,jer iamte takvih ispada,pricica,sprdancije.. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,021
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kak se ne usrati pred curom? () I used to think maybe you loved me now baby I'm sure. And I just can't wait till the day when you knock on my door. Now ev'ry time I go for the mailbox got to hold myself down. 'Cause I just can't wait till you write me you're coming around.
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kak se ne usrati pred curom? () Citat:
![]()
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kak se ne usrati pred curom? () Probaj sa suhim šljivama, to će malo pogurat... ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
![]() |
| Tagovi: curom, kako, pred, usrati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:51.

znam da jesam...
)
ja nisam bezobrazna ,sad si me duboko povrijedila,i sad ću plakati....kmeeee
kmeee kmeeee