| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi kak se ne usrati pred curom? () u Društvo forumu; tocno to govorim samo nije lako prvi put, a pogotovo ne s 15 god dok jos nisi bas izgradjen kao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: kak se ne usrati pred curom? () tocno to govorim samo nije lako prvi put, a pogotovo ne s 15 god dok jos nisi bas izgradjen kao osoba totalno, a sad oce li to biti s 16 ili 20+ ovisi o ostalim faktorima... dalo bi se predugo raspravljat o tome... zasad nek samo pocne malo izlazit pa ko zna mozda i bude nesto sritno
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #53 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kak se ne usrati pred curom? () a jel si se ti ikad ukakila pred dečkom? btw šta je bolje da što više ženski prilazi? pa da postane muška kurva? o m g....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: kak se ne usrati pred curom? () ma po litre- litru rakije i nema toga prid kin ces se usrat i tocka suvisna diskusija ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: kak se ne usrati pred curom? () hahaha, ma je sad ka vi ste svetice i ne pijete vanka ili sto... lipo bi naceli novu bocu i dalje dok nas pod ne sastavi xD
| | |
| | #59 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: kak se ne usrati pred curom? () ne samo san vidija da kad stavis ozbiljan post svi imaju neke vesele komentare pa san odlucija i ja staviti par vecelih komentara
| | |
![]() |
| Tagovi: curom, kako, pred, usrati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:21.