| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi kak se ne usrati pred curom? () u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Inšpektor da znam pa dođi joj, i pitaj ju nekaj... Prvi put je teško. Ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: kak se ne usrati pred curom? () Citat:
e to je vec puno zanimljive, opa brale ![]() ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. | |
| | |
| | #82 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odmah tu do ... evo tu!
Poruka: 477
![]() | Re: kak se ne usrati pred curom? () Citat:
![]() možda je zarazno
__________________ None of us are free, if one of us is chained, none of us are free. | |
| | |
| | #83 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: kak se ne usrati pred curom? () DADA. Ima dobrih guza... Uvijek ih na foru Imaš žvaku iza zakeljenju za duzu : Pa di? -ona Ja ju primim za guzu i kažem "TU,tu" i ona mi se nasmješi Pa jebote, kakav si ti muškarac kaj nemrem s curom pričati Dođi, za guzu i pitat ju dali oče biti stobom. Naravno, trijezan, zrihtan i sa ružom u ruci. ![]() |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-05-08
Poruka: 21
![]() | Re: kak se ne usrati pred curom? () To sve ovisi dali se ti njoj sviđaš..
__________________ Slusaj sad: U dusi sam dijete koje ne zna mrziti, u zivotu sam putnik koji uvijek pronadje pogresan put, a u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI |
| | |
| | #89 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: kak se ne usrati pred curom? () Kako se ne usrat pred curom? 1. Nikada ne mješati mlijeko, sladoled, kiseli kupus, krastavce i pivo jer onda ćeš se usrat svakako. 2. Popit one tablete za začepljivanje (pouzdano znam da djeluju. Cimeru sam takvih stavio 6 u čaj pa nije kakao nekih 5 dana). 3. Čučni tako da ti guza bude na peti koja će blokirat govno i neće mu dati da izađe. 4. Budi svoj.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
![]() |
| Tagovi: curom, kako, pred, usrati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:47.

e to je vec puno zanimljive, opa brale