Pokazujem rezultate 1 do 6 od 6

kako

Raspravljate o temi kako u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; razocaro sam se sa jednom partericom pre godinu dana i od tada sam se povukao u sebe a pre toga ...

Starter
    Datum registracije
    16-10-09
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Cool kako

razocaro sam se sa jednom partericom pre godinu dana i od tada sam se povukao u sebe a pre toga imao sam mnogo avantura ubi me praznina

30215 Avatar od korisnika pharaoh
    Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

Re: kako

Citat Pravi autor: miha065 Pogledaj Poruke
    razocaro sam se sa jednom partericom pre godinu dana i od tada sam se povukao u sebe a pre toga imao sam mnogo avantura ubi me praznina
    sad bar znaš kako su se osjećale tvoje avanture

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

Citat Pravi autor: miha065 Pogledaj Poruke
    aa bit ovog posta je?? pohvalit se da si jednom davno bio pastuh, a sad si samo zahrdjali konj?

Regularni forumas Avatar od korisnika Shan Sa
    Datum registracije
    30-03-09
    Poruka
    210
    Liked
    0 times

neka se nitko ne uvrijedi ali hebale vas avanture.
    nemam ja ništa protiv toga da ako ti se netko svidi i imaš pokoju avanturicu, ali imam osjećaj da ljudi sve više postaju emocionalni invalidi. najlakše je imati avnaturice gdje se ne moraš potruditi oko nekog i gdje druga strana nema šanse upoznati tvoje pravo lice.

avanture su za klince i nezrele osobe, meni nema ništa ljepše nego kad kraj sebe imam osobu s kojom mogu graditi zajedničku vezu i prolaziti zajedno kroz dobre i loše stvari, kaj će mi avantura?

još kužim da klinci imaju neke vezice ili avanture, ali miha ako ti je ovo u nicku godina rođenja, a stvari ovako stoje ja bi se zabrinula da u tvojim godinama ne mogu ostvariti normalnu i zrelu emocionalnu vezu.

btw, stvarno koja je poanta tvog posta?
    svi smo mi prolazili kroz razočaranja, ako ti je ovo prvo i ako te tako puklo, najbolje da se zatvoriš u sobu do kraja života.
    Priroda nam je dala po dva oka i dva uha a samo jedan jezik, da bi mogli više gledati i slušati a manje govoriti, jer se nikad ne može reći toliko mudrosti koliko se može prešutjeti gluposti.Konfucije

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

kaj napraviti?? zovi milana covjece
    All in all you're just another brick in the wall......

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Citat Pravi autor: Shan Sa Pogledaj Poruke
    nemam ja ništa protiv toga da ako ti se netko svidi i imaš pokoju avanturicu, ali imam osjećaj da ljudi sve više postaju emocionalni invalidi. najlakše je imati avnaturice gdje se ne moraš potruditi oko nekog i gdje druga strana nema šanse upoznati tvoje pravo lice.

avanture su za klince i nezrele osobe, meni nema ništa ljepše nego kad kraj sebe imam osobu s kojom mogu graditi zajedničku vezu i prolaziti zajedno kroz dobre i loše stvari, kaj će mi avantura?

još kužim da klinci imaju neke vezice ili avanture, ali miha ako ti je ovo u nicku godina rođenja, a stvari ovako stoje ja bi se zabrinula da u tvojim godinama ne mogu ostvariti normalnu i zrelu emocionalnu vezu.

Lajkaj nas na Facebooku