Raspravljate o temi kako u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; razocaro sam se sa jednom partericom pre godinu dana i od tada sam se povukao u sebe a pre toga ...
neka se nitko ne uvrijedi ali hebale vas avanture.
nemam ja ništa protiv toga da ako ti se netko svidi i imaš pokoju avanturicu, ali imam osjećaj da ljudi sve više postaju emocionalni invalidi. najlakše je imati avnaturice gdje se ne moraš potruditi oko nekog i gdje druga strana nema šanse upoznati tvoje pravo lice.
avanture su za klince i nezrele osobe, meni nema ništa ljepše nego kad kraj sebe imam osobu s kojom mogu graditi zajedničku vezu i prolaziti zajedno kroz dobre i loše stvari, kaj će mi avantura?
još kužim da klinci imaju neke vezice ili avanture, ali miha ako ti je ovo u nicku godina rođenja, a stvari ovako stoje ja bi se zabrinula da u tvojim godinama ne mogu ostvariti normalnu i zrelu emocionalnu vezu.
btw, stvarno koja je poanta tvog posta?
svi smo mi prolazili kroz razočaranja, ako ti je ovo prvo i ako te tako puklo, najbolje da se zatvoriš u sobu do kraja života.
Priroda nam je dala po dva oka i dva uha a samo jedan jezik, da bi mogli više gledati i slušati a manje govoriti, jer se nikad ne može reći toliko mudrosti koliko se može prešutjeti gluposti.Konfucije
kaj napraviti?? zovi milana covjece
All in all you're just another brick in the wall......