Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 38

kako biti siguran da to nije to??

Raspravljate o temi kako biti siguran da to nije to?? u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; dakle...kako biti siguran da treba izaci iz neke veze,da je nepopravljivo, ili jednostavno prerazliciti karakteri ili nesto sasvim deseto... znate ...

Starter
    Datum registracije
    05-01-09
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

kako biti siguran da to nije to??

dakle...kako biti siguran da treba izaci iz neke veze,da je nepopravljivo, ili jednostavno prerazliciti karakteri ili nesto sasvim deseto... znate ono,kada volite osobu, tesko vam je bez nje ali i s njom?

npr.prolazim kroz bolan prekid...volim ga, ne mogu reci, al prerazliciti smo, ja bi stalno van, i kad sam najumornija nadem energije za nesto,a on je uvijek umoran i pritom prilicno neugodan. onda, kad se posvadamo, ja zelim pricati o tome a on se povuce.. kao jako mu je stalo ali se ne javlja,a ja bi najradije umrla dok se javi, ako ga zovem skine me s tel i uzasno povrijedi... pa onda one poruke kako mu falim bla bla...

znam,nitko nije savrsen i itekako drzim do kompromisa, i zajebem, ali mislim da je u svemu tome najbitnije imati otvorenu komunikaciju. ovo je za mene mucenje, stalno se vrtimo u krug..

ne kazem da je los kao osoba, ali me previse to sve boli a ljubav ne bi smjela boljeti, zar ne?

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

Re: kako biti siguran da to nije to??

otkantaj, koliko god je tesko, slobodna krila su slobodna krila, a to opterecenje te ugusi i izgubis se u svemu tome.

Regularni forumas Avatar od korisnika leo27
    Datum registracije
    18-11-08
    Starost
    30
    Poruka
    200
    Liked
    0 times

nađi drugog ovaj ne valja..............ljubav malo boli tek toliko da nebude dosadno..............ovo je previše.............
    Ubaci mozak u brzinu prije nego li pustiš jezik u pogon!!!

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Tebi kao da sam ja decko....

I mene to zanima, samo sto je situacija obrnuta...
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

Starter
    Datum registracije
    05-01-09
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

koja je tvoja prica white devil? jeste jos skupa ili..?

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Da...prevazisla sam to...

Mozda je tvom decku samo potrebno malo vremena da sredi neke kockice u glavi, mozda ima nekih drugih smetnji, problema u koje ne moze, ne zeli da te uplice... Mozda je to samo faza, a mozda i pocetak kraja, ne znam... Daj mu malo prostora i ne gusi ga, sacekaj da prodje vreme ili jednostavno - razgovarajte, ako nece, budi strpljiva jer ne zeli pritisak!
    Mozda ne zna sta hoce... Mozda ni sam nije siguran da li je to to... Cim je jos s tobom, to ti valjda nesto govori. Moj savet, sacekaj malo i niposto ga ne gusi!
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

ako planiras nesto ozbiljnije s tim deckom, zamisli da su te njegove mane koje te sad muce - 10x gore.. jer nakon XY godina tvoja zaljubljenost ce nestati, a te njegove mane ce biti jos izrazenije i sve teze ces gaziti preko njih.. tako da, ako si spremna biti s njim i s 10x gorom situacijom nego sto je sad - onda ostani s njim.. ali ako te to vec sad zbilja izludjuje - onda nemas o cemu razmisljati nego kreni dalje

Starter
    Datum registracije
    05-01-09
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

dosta je ozbiljno..kazem, neka faza prekida je, i da,razmisljam na isti nacin kao i ti...

problem je, kako odvagati preko koliko stvari prijeci, gdje postaviti granicu? kako znati da neces pozaliti?

nazalost, ne postoje idealne veze i sva je stvar koliko sebe spustiti radi nekoga, jer, koliko god mi govorili da se zbog nikoga ne isplati spustati ipak svi mi napravimo neke kompromise i time ogranicavamo sebe...

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

gle, ti sebi uvijek moras biti na 1 (PRVOM) mjestu. tako da o nekom drasticnom spustanju uopce nemoj razmisljati!

ako mislis ostati u losoj vezi samo zato jer te strah malo tuge i boli, onda zbilja ne znam sto da ti kazem. ta tuga i bol ce nestati, a rijesit ces se konstantnih problema koje ti ta veza donosi. samo nemoj mislit da ce se on promijeniti radi tebe jer si s tim mozes dupe obrisat

Starter
    Datum registracije
    05-01-09
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

hvala ti,ali stvarno...

Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku