otkantaj, koliko god je tesko, slobodna krila su slobodna krila, a to opterecenje te ugusi i izgubis se u svemu tome.
Raspravljate o temi kako biti siguran da to nije to?? u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; dakle...kako biti siguran da treba izaci iz neke veze,da je nepopravljivo, ili jednostavno prerazliciti karakteri ili nesto sasvim deseto... znate ...
otkantaj, koliko god je tesko, slobodna krila su slobodna krila, a to opterecenje te ugusi i izgubis se u svemu tome.
nađi drugog ovaj ne valja..............ljubav malo boli tek toliko da nebude dosadno..............ovo je previše.............
Ubaci mozak u brzinu prije nego li pustiš jezik u pogon!!!
Tebi kao da sam ja decko....
I mene to zanima, samo sto je situacija obrnuta...
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
koja je tvoja prica white devil? jeste jos skupa ili..?
Da...prevazisla sam to...
Mozda je tvom decku samo potrebno malo vremena da sredi neke kockice u glavi, mozda ima nekih drugih smetnji, problema u koje ne moze, ne zeli da te uplice... Mozda je to samo faza, a mozda i pocetak kraja, ne znam... Daj mu malo prostora i ne gusi ga, sacekaj da prodje vreme ili jednostavno - razgovarajte, ako nece, budi strpljiva jer ne zeli pritisak!
Mozda ne zna sta hoce... Mozda ni sam nije siguran da li je to to... Cim je jos s tobom, to ti valjda nesto govori. Moj savet, sacekaj malo i niposto ga ne gusi!![]()
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
ako planiras nesto ozbiljnije s tim deckom, zamisli da su te njegove mane koje te sad muce - 10x gore.. jer nakon XY godina tvoja zaljubljenost ce nestati, a te njegove mane ce biti jos izrazenije i sve teze ces gaziti preko njih.. tako da, ako si spremna biti s njim i s 10x gorom situacijom nego sto je sad - onda ostani s njim.. ali ako te to vec sad zbilja izludjuje - onda nemas o cemu razmisljati nego kreni dalje![]()
dosta je ozbiljno..kazem, neka faza prekida je, i da,razmisljam na isti nacin kao i ti...
problem je, kako odvagati preko koliko stvari prijeci, gdje postaviti granicu? kako znati da neces pozaliti?
nazalost, ne postoje idealne veze i sva je stvar koliko sebe spustiti radi nekoga, jer, koliko god mi govorili da se zbog nikoga ne isplati spustati ipak svi mi napravimo neke kompromise i time ogranicavamo sebe...
gle, ti sebi uvijek moras biti na 1 (PRVOM) mjestu. tako da o nekom drasticnom spustanju uopce nemoj razmisljati!
ako mislis ostati u losoj vezi samo zato jer te strah malo tuge i boli, onda zbilja ne znam sto da ti kazem. ta tuga i bol ce nestati, a rijesit ces se konstantnih problema koje ti ta veza donosi. samo nemoj mislit da ce se on promijeniti radi tebe jer si s tim mozes dupe obrisat![]()
hvala ti,ali stvarno...![]()