Morala si odj. prijatelje?
Raspravljate o temi Kako dalje... u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Prije par dana decko me ostavio nakon godinu dana veze sa izlikom da je mlad da se veze (ima 19 ...
Morala si odj. prijatelje?
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
ma daj premlada si da te to može slomiti,pa još ćeš X puta biti u prilici uživati u životu i X puta ćeš se smijati na sadašnji problem..
mislim da ti je momak dobro i rekao,premladi ste da sebi priuštite ozbiljnu vezu,ozbiljna veza nije dobra za neozbilnje godine,uživaj i iskorištavaj svaki trenutak svojih godina jer svaki dan si samo starija a godine prebrzo prolaze.![]()
"Ako sam imao pogled dalje od drugih, to je bilo zato što sam stajao na ramenima divova" Isaac Newton
pa morala sam da...sad pokusavam vratiti sve to ali neide bas...znam da sam mlada i da me ceka jos mnogo u zivotu...ali nekako mi se uvukao pod kozu i tesko mi zamisliti sad zivot bez njega...
Ni ja to ne shvaćam
Mora se samo umrijeti.
p.s. Hoćeš moje iskreno mišljenje zakaj te je ostavio?
Eto baš zato kaj si "morala" odjebati prijatelje pa ti je vjerojatno on bio centar happeninga. U toj dobi da mi netko tko nema prijatelje stalno visi za vratom odjebala bi ga i ja.
Ma, kaj u toj dobi... odjebala bi ga i sad.
Kaj će mi netko tko nema svoje društvo?!
stupid is as stupid does
ma to za prijatelje se odnosilo na musku populaciju...
a sta se tice zenskih frendica nisu mu se bas svidale jer smo cesto izlazile pa bi pocele kruziti neke price...pa onak,malo sam se udaljila od njih...i sad mi neizmjerno zao...![]()
Zadnji Uredio dorina : 28-02-09 u 12:13
stupid is as stupid does
O micek, there are plenty dicks in the sea
Glavu gore, dojkoslave naprijed, neki sexy šosić i da vidis kak bus imala ponovo hrpu ekipe...
Kenjac koji tebe odbije jer mu fali zabave je bas to - kenjac.
A sta se tiče frendova/ica - uvijek te oni prihvate nazad u ovakvim situacijamaKuzi oni o čemu se radilo
![]()
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu