Dok god njemu ne klikne neki urac u glavi neće se opametit. Bolje se ne miješati previše u takve odnose jer samo ostaneš posran nakon nekog savjeta. Neki jednostavno vole biti patnici i gutat tuđa govna, a ja kažem tko voli nek izvoli.
Raspravljate o temi kako ga urazumiti? u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; imam frenda koji je očajan...već dvije godine vuće se s jednom curom... njoj je 17,njemu 20 godina.borio se za nju ...
Dok god njemu ne klikne neki urac u glavi neće se opametit. Bolje se ne miješati previše u takve odnose jer samo ostaneš posran nakon nekog savjeta. Neki jednostavno vole biti patnici i gutat tuđa govna, a ja kažem tko voli nek izvoli.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
I ja sam bila takva budala, reci mu da zaslužuje bolju i to je to, njemu samom mora doć do glave, a to će se dogoditi ili s vremenom ili dok se ponovno ne zaljubi.
lipo mu namisti neku pravu macu da shvati da postoji ljepote i izvan njegove glave i malog svijeta u kojem živi...![]()
..Napišem, pa izbrišem.
Ponekad razmišljam kao Bog...
Stvorim, pa ubijem..
Nikako. Nema tu pomoći dok sam ne uvidi koliko griješi.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
upravo ovo kaj je TP rekla: dok sam ne skuži mo'š ga hebat![]()
stupid is as stupid does
Istina, sam prošao kroz to. Gutao razna sranja i svi su mi pokušavali pomoći. Govorili da se ostavim toga jer me samo čini nesretnim. Ja sam sebi tupio cijelo vrijeme da su u krivu, dok sam nisam shvatio.
Tko teži za pravdom i dobrohotnošću, nalazi život i čast.
je bome nema mu pomoći dok sam ne dođe pameti
i'm not totally useless.
i can be used as a bad example.
...Ne prekidaj zenu kad suti...
おとわるいなー