| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako najlakse odbit curu ? u Društvo forumu; zanima me na koji nacin odbijete curu / prijateljicu koja se pali na vas i koja zeli bit s vama, a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,622
![]() | Kako najlakse odbit curu ? zanima me na koji nacin odbijete curu / prijateljicu koja se pali na vas i koja zeli bit s vama, a ona kod vas nema sanse ili ne zelite bit s njom ? ![]()
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-03-08 Lokacija: Zadar Godina: 20
Poruka: 1,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako najlakse odbit curu ? ako je prijateljica reci da na nju gledas samo ka na prijateljicu ako je neka cura okren apa reci da si tija avanturu ili reci da si izasa iz duge veze i nije ti do veza trenutno ili da si gay ili... mos rec bilo sto osim ocemo bit zajedno i uspit ces manje vise... ili cak ne moras rec nista
__________________ You think I ain't worth a dollar, but i feel like millionaire! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako najlakse odbit curu ? objasni joj iskreno, nemoj biti pičkica i muljati
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: Kako najlakse odbit curu ? u biti....moj ju je lega zvao na prvi maj...a tek mi je neki dan rekla legica da se ta cura pali na mene duže vrijeme...al uopce nisam ni skontao da se ona pali na mene...i sad je problem sto se ona nada da ce nesto bit na prvom maju...a ona me uopce ne zanima:S btw. hvala na savjetima ![]()
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-03-08 Lokacija: Zadar Godina: 20
Poruka: 1,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako najlakse odbit curu ? pa ond anemoj napravit prvi korak a ako ti dodje lipo joj reci da te ne zanima tj da ti nije do veze jer ces ju tako manje povridit
__________________ You think I ain't worth a dollar, but i feel like millionaire! |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: Kako najlakse odbit curu ? mulac...pa nemam curu ![]() to se odnosi kak ju odbit a da nisi s njom u vezi ni da mislis bit s njom ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: curu, odbit |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:32.