| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako najlakse odbit curu ? u Društvo forumu; Poslušaj daidzu, čovik za šta treba napravit... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako najlakse odbit curu ? e to nikako! Sam si se zeznija, ko te tira tamo!A ti ne radi ništa ako ti ženska nije došla, ako ti priđe, reci da ne želiš uništavat prijateljstvo ili da ti nije do veze. A ako imaš hrabrosti, reci joj nekako da se ne vidiš zajedno s njom/da te ne zanima u tom smislu, da ti je draža kao prijateljica
__________________ |
| | |
| | #13 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Kako najlakse odbit curu ? kažeš direktno da neš ništa s njom,ako ne budeš iskren cura može dobiti lažnu nadu i onda se stvari mogu samo zakomplicirati,...reci joj direkt ne i amen... btw,jučer ja vani u koktelu,u wc-u,neka ženkska je došla do lika i ona njega napadala,pita ga jel ima curu lik kaže da brije s nekom,ženksa ga pita da s njom brije,pa ga pita jel mu se ta njegova ženksa sviđa kaže lik da,kaže ženksa "a ja ti se ne sviđam" .... strašno,lik ju je odbio al ona ga je i dalje napadala.. ja se skoro upišala od smijeha kad sam to čula i viidla... ženska neke crvene štikle obukla,kratke hlače i neku majicu i onak mu se utpava a lik mrtav ladan... hahahahah
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako najlakse odbit curu ? Ne znam zašto te to toliko brine, sam si rekao da te ta cura ne zanima. Čuo si da se ti njoj sviđaš i sad si se prepao da će te cura sčepat. Nemoj se zamarat, ponašaj se prema njoj prijateljski, sama će skužit da ti se ne sviđa. A ako ne skuži, nego pokušava nešto, onda joj lijepo reci da ju gledaš kao prijateljicu i to je to.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 712
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako najlakse odbit curu ? brijem da je najjebeniji nacin: kazes joj da bi se htio seksat s njom i kad krenete se maziti ti diskretno izvadis skarnicl, sa otvorom za usta (ali ne i oci) i zamolis ju da ga stavi na glavu... i problem rijesen. osim ak nije neka ludjakinja, onda si zajebi moj naci i poslusaj tarquina
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
![]() |
| Tagovi: curu, odbit |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:18.

e to nikako! Sam si se zeznija, ko te tira tamo!

potpisujem,dobra poslovica