| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako prepoznati pravu ljubav? u Društvo forumu; nekome se odmah desi, nekome ne desi, a nekome NIKAKO(i vec mi pun kufer svega)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) | |
| Starter | Citat:
Prava se ljubav zna i dogoditi u nečijem životu... a kako je prepoznati??? To jednostavno znaš,osjetiš i to obostrano... da li je prava ljubav vječna ili nikad ne uspije po nekima O.PA. je već druga tema.... sretno
__________________ teneo danaos et dona ferentes... | |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? ![]() ![]() jooj steta sto ti ne mogu dat rep za ovo al budemprelol ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? kad ju maltretiras iz dana u dan a ona je i dalje sa tobom (ma šalim se)
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-06-08 Lokacija: Metropola Godina: 21
Poruka: 93
![]() | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Ja mislim da se ona nemože prepoznati....mislim da je stvar u onom drugom ko te prihvati takvog kakav jesi....i onda i ti njega voliš jer on voli tebe i tako se ljudi međusobno vole do svoje 46 i onda se razvedu..... ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivs i, ljubav, osvajanje, veza |
« Trazim
|
osjećaji nakon razvoda »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:29.