Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako prepoznati pravu ljubav? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: little_devil Mislim da je ovo prilično točno... (mada mi se nije čitala cijela tema..samo par postova) ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-08-08, 19:01   #121 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,503
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan
Re: Kako prepoznati pravu ljubav?

Citat:
Pravi autor: little_devil Pogledaj Poruke
Mislim da je ovo prilično točno...

(mada mi se nije čitala cijela tema..samo par postova)

Činjenica je da te prava ljubav promijeni...
I to ne zato jer tvoj partner to želi, već se sam počinješ mijenjati...počinje ti biti stalo i do te osobe, a ne samo do sebe..i to čak više nego do sebe...počinješ željeti stvari o kojima prije nisi ni sanjao..počinješ razmišljati o tome kako pojedini tvoji postupci utječu na tu drugi osobu...stalno misliš samo na njega/nju...i najljepše mjesto na ovome svijetui bez te osobe tebi se čini prazno, čini ti se da bez njega/nje tebi više nema života...a ono najvažnije: možete živjeti 24 sata zajedno više od godinu dana i da vam je svaki dan sve ljepši.....

jednom je netko rekao: znaš da si zaljubljen kada zbog te osobe postaješ i ti bolja osoba!
Joj divan post.Pogotovo poslednja rečenica.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-08-08, 13:13   #122 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-07-08
Poruka: 22
duga_pruga se izdvaja iz mase

kod mene se radi o jednoj stvari.
zbog njega sam nasmijana.
imali smo dosta problema. no svi oni su nas digli da budemo jači.
teška sam sama sebi, no zbog njega se trudim biti nasmijana jer je tada i on sretan. i tako to funkcionira. bitna mi je njegova sreća. i tako znam da ga volim.

najbitnije mi je da je tu negdje i da možemo razgovarati.
duga_pruga je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-08-08, 19:44   #123 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-06-08
Godina: 25
Poruka: 1,616
edhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznatedhembeg će uskoro biti poznat

Vec sam negdje rekao da to jednostavno osjetis ...

I jos bi dodao:
... kad si stalno nasmjesen, kad ti pri pomisli na tu osobu prolazi neobjasnjivo lijep osjecaj u stomaku, kad je vani oblacno i kisa pada ti u tome vidis nesto dobro, kad u svakoj sitnici vidis nesto lijepo sto je prije u tvom zivotu bilo nevazno, kad si stalno dobrog raspolozenja i pjevusis, kad te svaka sekunda zajednicko provedenih trenutaka cini sretnim, kad nisi pored te osobe zelis je sto prije vidjeti, kad ti nije blizu saljes joj poljubce preko poruka itd ...

Ancksunamun i little_devil odlicno ste to rekle ...
Odgovori sa citatom
Star 09-08-08, 17:54   #124 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-06-07
Godina: 19
Poruka: 711
jolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono nešto

do nedavno sam mislila da je ona prava ljubav uvik nesritna..
gadno sam se privarila
upoznala sam momka bez kojeg ne mogu zamislit jedan jedini dan...a ni on bez mene..
znala sam od prvog trenutka da je to to.
jednostavno znas..
Odgovori sa citatom
Star 12-08-08, 02:25   #125 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika rebecca brandon

Datum registracije: 07-03-08
Godina: 35
Poruka: 647
rebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz mase

za mene je prava ljubav kada si uz osobu s kojom si, doista pravi, iskreni, ne retuširani ti.

kažu kad voliš, spreman si na razne kompromise. to je istina, al još je ljepše kad se kliknete pa to nije niti potrebno.

ja sam strašno teška osoba, a on me prihvaća takvu kakva jesam- zar trebam tražiti od života više?
mužiću, volim te.

e sad sam se i raspekmezila
rebecca brandon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-08-08, 14:20   #126 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,323
maja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masi

kad upoznam osobu,provedem uz nju neko vrijeme i otkrijem mane i slabosti...ako i dalje želim sve to bez premišljanja,znači da je u pitanju ljubav
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-08-08, 13:33   #127 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-07-08
Poruka: 408
Drevni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku Drevni

Prava ljubav? Postoji, još kako.

No, u večini slučajeva traje... paaaa... do prvog seksa. Onda počneš uviđati da osoba u koju misliš da si zaljubljen/a baš i nije ono što si činilo...

U malom broju slučajeva potraje i postane nešto čak i više od ljubavi.
Drevni je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-08-08, 13:27   #128 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-02-08
Poruka: 649
-cool girl- se izdvaja iz mase

Ne bi znala to komentirati..molim lijepo,ak itko zna na ovu temu odgovorit,bila bi mu zahcvalna,jer ja fakat neam odgovora na ovo..i dosta mi svega..
-cool girl- je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bivs i, ljubav, osvajanje, veza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114