| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako prepoznati pravu ljubav? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: little_devil Mislim da je ovo prilično točno... (mada mi se nije čitala cijela tema..samo par postova) ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Citat:
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. | |
| | |
| | #122 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-07-08 Lokacija: slavonija
Poruka: 22
![]() | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? kod mene se radi o jednoj stvari. zbog njega sam nasmijana. imali smo dosta problema. no svi oni su nas digli da budemo jači. teška sam sama sebi, no zbog njega se trudim biti nasmijana jer je tada i on sretan. i tako to funkcionira. bitna mi je njegova sreća. i tako znam da ga volim. najbitnije mi je da je tu negdje i da možemo razgovarati. |
| | |
| | #123 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,616
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Vec sam negdje rekao da to jednostavno osjetis ... I jos bi dodao: ... kad si stalno nasmjesen, kad ti pri pomisli na tu osobu prolazi neobjasnjivo lijep osjecaj u stomaku, kad je vani oblacno i kisa pada ti u tome vidis nesto dobro, kad u svakoj sitnici vidis nesto lijepo sto je prije u tvom zivotu bilo nevazno, kad si stalno dobrog raspolozenja i pjevusis, kad te svaka sekunda zajednicko provedenih trenutaka cini sretnim, kad nisi pored te osobe zelis je sto prije vidjeti, kad ti nije blizu saljes joj poljubce preko poruka itd ... Ancksunamun i little_devil odlicno ste to rekle ... ![]()
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... |
| | |
| | #124 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi... Godina: 19
Poruka: 711
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? do nedavno sam mislila da je ona prava ljubav uvik nesritna.. gadno sam se privarila ![]() upoznala sam momka bez kojeg ne mogu zamislit jedan jedini dan...a ni on bez mene.. znala sam od prvog trenutka da je to to. jednostavno znas.. ![]()
__________________ These iron bars can't hold my soul in. |
| | |
| | #125 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-03-08 Godina: 35
Poruka: 647
![]() ![]() ![]() | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? za mene je prava ljubav kada si uz osobu s kojom si, doista pravi, iskreni, ne retuširani ti. kažu kad voliš, spreman si na razne kompromise. to je istina, al još je ljepše kad se kliknete pa to nije niti potrebno. ja sam strašno teška osoba, a on me prihvaća takvu kakva jesam- zar trebam tražiti od života više? mužiću, volim te. e sad sam se i raspekmezila ![]() |
| | |
| | #127 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Prava ljubav? Postoji, još kako. No, u večini slučajeva traje... paaaa... do prvog seksa. Onda počneš uviđati da osoba u koju misliš da si zaljubljen/a baš i nije ono što si činilo... U malom broju slučajeva potraje i postane nešto čak i više od ljubavi. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivs i, ljubav, osvajanje, veza |
« Trazim
|
osjećaji nakon razvoda »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:14.