| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako prepoznati pravu ljubav? u Društvo forumu; sto su svi ovako razocarani u ljubav?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? sto su svi ovako razocarani u ljubav? ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Citat:
drugo imali ste problem a niste se posvadali to malo objasni problem, jel te mozda trazio da te prči ![]() jer ako je trazio spolni odnos a ti ne, onda je stvar jasna. Neznam dalje jer nisam upucen u taj problemcic, pa molim detalje. trece, o tome da iskreno nekoga volis znat ces po tome kad te neko ostavi a ti vise nikada sa nikim ne prohodas. Onda ti preostaje da pises ljubavne pesme i tugu u alkoholu utapas, a ako nades nekoga drugog za par dana, meseci i kazes sebi:"ma jbg. zivot ide dalje ko ga šljivi" i ponovo se zaljubis to ti nije prava ljubav. Prave ljubavi su vecne, u pokretima i svoj okolini sto te okruzuje trazis pokrete i situacije te osobe, nezamjenjiva je. Sve te podseca na nju. Uzdasi tvoji popraceni su slikama te osobe, svaka jebena pesma te podseca na nju, svakodnevne situacije, predeli i gradovi su vec prozivljene situacije sa njom. Polijes se kecapom i setis se kako te je voljena osoba obrisala. U trgovini namirnice su upravo one koje ste spremali zajedno. Kombinaciju odeće slozila je ta osoba i rekla ti da divno u tome izgledas i danas si tako obucen. Hteo bi da bacim tu odecu u smece, al u ducanu su isto takve. Voznja automobilom, biciklom, setnja poznatim ulicama vec prozivljen scenarij i rezija gde ste vas dvoje glumci. Jebeni svet ste vas dvoje i hteo bi da se ubijem i skoncam tu patnju koja me okruzuje, a opet ponekad mi lepo. Lepi su trenuci uz obalu reke i bacanje kamencica. Lepi su bili zagrljaji i poljupci... i guram prste u zemlju i kopam, trgam te busene trave i proklinjem ovaj zivot sto nisam sad on.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? prava ljubav nije potrošna! rekli lana i luka... Xarfaxus ako ovo citas ajde molim te lipo iznesi ljudima svoju teoriju... Najtocnija stvar koju san dosad cuja!
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #15 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Ja o tome pojma nemam! Kad neko kaze onaj pravi, meni je smesno...ne mislim da postoji na svetu samo jedan 'pravi' za nas, vec ima vishe odgovarajucih, i kvaka je u tome da naletis na jednog od tih odgovarajucih, ...a, ako ga izgubis, nisi izgubio sve, ima nade da ponovo naletis na nekog isto tako odgovarajuceg.... Ovo bi bilo realno sagledavanje stvari! A sad ono sto pomuti nashu realnost i zamuti nam mozak: neki kazu da su samu jednu osobu voleli, i da je ta za njih ostala nazovi 'prava', i ako su sada sa drugima i dobro im je, ali to im nije bash TO! Nemam dovoljno godina da bih poznavala dobro 'problematiku relationshipa', dakle, o tome nemam pojma...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Black Tattoo | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Citat:
ima tu istine... slazem se da nije moguce da je samo jedna osoba tu, samo sto prva prava ljubav mozda ostavi neki malo dublji trag pa cesto ljudi u dubini duse ne zele nastaviti... ili traze tu osobu u drugima, nije bitno koliko si volija nekog jer nakon nekog vrimena nema razloga da patis za nekim, koga nemos vise imat, a opet ima toliko drugih ljudi koji su jos bolji. al opet mozda samo mladost progovara iz mene ja bi tija nekog potrosit al vikend je i moglo bi se nesto sredit ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? necu iden na pice... ne volin ti ja šopingirat
| | |
![]() |
| Tagovi: bivs i, ljubav, osvajanje, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:30.

al vikend je i moglo bi se nesto sredit