| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako prepoznati pravu ljubav? u Društvo forumu; Pa ljudi,nemojte je previse opterecivati sa glupostima,daje malo mozgajte,dajte joj podrsku,vidite,kako sam ja dobra,pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 610
![]() | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Pa ljudi,nemojte je previse opterecivati sa glupostima,daje malo mozgajte,dajte joj podrsku,vidite,kako sam ja dobra,pa sve sto mislim,to i recem,pa sto god to bilo.. A eto vidite,i meni se jedan full svidio,a i bilo je tu nekolikom likova,al niti jedan mi se nije svidao,a jednostavno nemozes biti snekim,ako nije to to.. E tako i ja,jedan koji mi se svida,nemogu ga ni upoznat,niti nista,a tako je cool,mladic,sladak.. ) |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-05-08
Poruka: 20
![]() | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Citat:
| |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Citat:
kažeš da je on brzo ohladio-->jebiga nisi bila sigurna dal želiš vezu s njim il ne kad ti je tak dugo trebalo( u mene da neko nije siguran,ja bi ga odma odjebala,nema me šta zavlačit) ali možda frajer nije ohladio,nego čeka da se ti njemu javiš....pokušaj mu se javit... ja sam iskreno volila,iskreno bila zaljubljena... i sve,ali ne mogu ja tebi to opisat jel kod svakog je drugačije,a ovo što sam ti gore napisala je 100% tako,pazi šta ti kažem,,,, imala sam i ja dečka koji me nije znao cijenit dok me imo,pa sad pati,al nek pati ko ga jebe.... kasno je progledo ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Black Tattoo | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Citat:
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? elmmih nisi rekla jeste spavali, to je bitno radi toga da ocenim njegov profil. Problem mozes donekle sturo opisati al daj da cujemo. neukrotiva_031 kako je prosao sastanak osnovne skole?
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? sahataba tako je,ja znam da je to 100% tako... ma i kod mene je tak,ak me neko ne doživljava 100% može lagano odjebat od mene.... ne treba mi neko ko me neće cijenit,i volit,a opet neću ni ja bit s nekim da ga levatim i ponižavam i da glumim neku ledenu kraljicu u vezi..to mi je strava....i ond npr lik me odjebe i ja plačem i trčim za njim.... jebiga curo,imala si pa izgubila i sad se nosi s tim... šabane- bivši trčo za mnom,tjeo me užvalit,reko da me voli.... ali naravno ja ništa.- šta me nije cijenio kad me imo.... nek pati sad ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Citat:
![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? s nikim .... ja sam njemu bila prva i zadnja cura..prošlo je 4-5 godina odkad smo prekinuli i još je sam... ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivs i, ljubav, osvajanje, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:06.

)