Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako prepoznati pravu ljubav? u Društvo forumu; Pa ljudi,nemojte je previse opterecivati sa glupostima,daje malo mozgajte,dajte joj podrsku,vidite,kako sam ja dobra,pa ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-05-08, 14:14   #21 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 19-02-08
Poruka: 610
-cool girl- se izdvaja iz mase
Re: Kako prepoznati pravu ljubav?

Pa ljudi,nemojte je previse opterecivati sa glupostima,daje malo mozgajte,dajte joj podrsku,vidite,kako sam ja dobra,pa sve sto mislim,to i recem,pa sto god to bilo..
A eto vidite,i meni se jedan full svidio,a i bilo je tu nekolikom likova,al niti jedan mi se nije svidao,a jednostavno nemozes biti snekim,ako nije to to..
E tako i ja,jedan koji mi se svida,nemogu ga ni upoznat,niti nista,a tako je cool,mladic,sladak..)
-cool girl- je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 16:37   #22 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-08
Poruka: 20
elmmich se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Koliko imate godina?

Koliko ste bili u toj vezi?

Pa ce teta da vidi sta moze da ucini za tebe!
imam 18,a zar su god. vazne?i bili smo skupa 2 mjeseca!
elmmich je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 16:40   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,368
saban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

1. oko cega je bio problem?
2. jeste li imali spolni odnos?
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 16:50   #24 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-08
Poruka: 20
elmmich se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
prvo u profilu pise da si musko a ovde pises da si zensko pa molim te to promeni.

drugo imali ste problem a niste se posvadali to malo objasni problem, jel te mozda trazio da te prči
jer ako je trazio spolni odnos a ti ne, onda je stvar jasna. Neznam dalje jer nisam upucen u taj problemcic, pa molim detalje.

trece, o tome da iskreno nekoga volis znat ces po tome kad te neko ostavi a ti vise nikada sa nikim ne prohodas. Onda ti preostaje da pises ljubavne pesme i tugu u alkoholu utapas, a ako nades nekoga drugog za par dana, meseci i kazes sebi:"ma jbg. zivot ide dalje ko ga šljivi" i ponovo se zaljubis to ti nije prava ljubav.
Prave ljubavi su vecne, u pokretima i svoj okolini sto te okruzuje trazis pokrete i situacije te osobe, nezamjenjiva je. Sve te podseca na nju. Uzdasi tvoji popraceni su slikama te osobe, svaka jebena pesma te podseca na nju, svakodnevne situacije, predeli i gradovi su vec prozivljene situacije sa njom. Polijes se kecapom i setis se kako te je voljena osoba obrisala. U trgovini namirnice su upravo one koje ste spremali zajedno. Kombinaciju odeće slozila je ta osoba i rekla ti da divno u tome izgledas i danas si tako obucen. Hteo bi da bacim tu odecu u smece, al u ducanu su isto takve. Voznja automobilom, biciklom, setnja poznatim ulicama vec prozivljen scenarij i rezija gde ste vas dvoje glumci. Jebeni svet ste vas dvoje i hteo bi da se ubijem i skoncam tu patnju koja me okruzuje, a opet ponekad mi lepo. Lepi su trenuci uz obalu reke i bacanje kamencica. Lepi su bili zagrljaji i poljupci... i guram prste u zemlju i kopam, trgam te busene trave i proklinjem ovaj zivot sto nisam sad on.
Hajd pokusat cu.Hvala ti za savjete,ali ja sam previse ponosna da bih mu bilo sta priznala i ne,nije mi nikada trazio nesto sto nisam htjela.Otkada smo raskinuli osjecam nervozu,i tresem se kad ga negdje slucajno vidim...ali opet odglumim da mi je svejedno i pridjem ,pozdravim se s njim.Ali sam odlucila da zivot ide dalje,ako ovo sto sam opisala ne znaci ljubav ok a ako znaci ipak cu nastaviti svojim putem iako zelim da ga vratim.
elmmich je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 16:51   #25 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,258
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: elmmich Pogledaj Poruke
Dragi moji forumaši došlo je vrijeme za moju prvu temu na formumu,a iskreno se nadam da ce te mi pomoći svojim komentarima jer sam malo izgubljena u prostoru i vremenu.Naime,ma koliko god pokusavala ostvariti neku ozbiljniju vezu,to ne uspjevam iz ovih ili onih razloga.Nedavno,sam upoznala jednog decka za kojeg sam pomislila kako bi mogao zbilja biti ono sto trazim.Bio je jako pazljiv prema meni,dugo je cekao da na njegovo pitanje,da li zelim biti njegova cura,dam odgovor.Kada smo konacno prohodali,sve se promijenilo.Imali smo probleme i ta je veza pukla a najgore od svega je sto se mi nikada nismo posvadjali i sto imamo odlican odnos.Najgore?Da,jer ne znam kuda ovo vodi...,ja zbog nekih svojih principa ne zelim da ga pitam bilo sta al nije mi jasno da neko ko je toliko zelio biti samnom tako brzo ohladi.Nekad se pitam jesam li ja kriva jer mu nikada dovoljno nisam pokazala svoje emocije?Zapravo tek sada kada sam ga izgubila pocinjem da shvatam da ga mozda volim!Sve u svemu sigurna sam da mora da postoji neki razlog,jer niko me ne moze uvjeriti u to da je ravnodusan...Pokazuje da nije!!!Ako je neko bio zaljubljen i iskreno volio neka mi opise to osjecanje jer zelim znati na cemu sam sada!hvala!
e ovako.... kao prvo dečko je bio pažljiv i sve prema tebi,ti to nisi znala cijenit,i tek sad kad si ga izgubila žališ za njim... ali jebiga why mu nisi pokazala svoje osječaje? šta si tjela da on trči za tobom cijelo vrijeme? vrtit ga oko malog prsta? pa viš ko što se ti njemu ne želiš javit iz svojih principa,možda isto tako i on razmišlja pa se ne želi javit tebi.... ipak frajer ima svoj ponos... zašto bi on svoj ego gazio a ti svoj sačuvala?
kažeš da je on brzo ohladio-->jebiga nisi bila sigurna dal želiš vezu s njim il ne kad ti je tak dugo trebalo( u mene da neko nije siguran,ja bi ga odma odjebala,nema me šta zavlačit) ali možda frajer nije ohladio,nego čeka da se ti njemu javiš....pokušaj mu se javit...
ja sam iskreno volila,iskreno bila zaljubljena... i sve,ali ne mogu ja tebi to opisat jel kod svakog je drugačije,a ovo što sam ti gore napisala je 100% tako,pazi šta ti kažem,,,,
imala sam i ja dečka koji me nije znao cijenit dok me imo,pa sad pati,al nek pati ko ga jebe.... kasno je progledo
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 16:55   #26 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,507
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
e ovako.... kao prvo dečko je bio pažljiv i sve prema tebi,ti to nisi znala cijenit,i tek sad kad si ga izgubila žališ za njim... ali jebiga why mu nisi pokazala svoje osječaje? šta si tjela da on trči za tobom cijelo vrijeme? vrtit ga oko malog prsta? pa viš ko što se ti njemu ne želiš javit iz svojih principa,možda isto tako i on razmišlja pa se ne želi javit tebi.... ipak frajer ima svoj ponos... zašto bi on svoj ego gazio a ti svoj sačuvala?
kažeš da je on brzo ohladio-->jebiga nisi bila sigurna dal želiš vezu s njim il ne kad ti je tak dugo trebalo( u mene da neko nije siguran,ja bi ga odma odjebala,nema me šta zavlačit) ali možda frajer nije ohladio,nego čeka da se ti njemu javiš....pokušaj mu se javit...
ja sam iskreno volila,iskreno bila zaljubljena... i sve,ali ne mogu ja tebi to opisat jel kod svakog je drugačije,a ovo što sam ti gore napisala je 100% tako,pazi šta ti kažem,,,,
imala sam i ja dečka koji me nije znao cijenit dok me imo,pa sad pati,al nek pati ko ga jebe.... kasno je progledo
potpisujem samo iz muske perspektive... i kod muskih ti je uglavnom kad vide im im nije uzvraceno malo drugcija prica... sve to ej u pocetku bolno, al kad bas odluce da je gotovo u 90% slucajeva to je tako... sad ovisi oce li netko iskoristavat nekog za uzitak ili ne... al sve ce to bit bez osjecaja i distancirano...
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 16:58   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

saban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masi

elmmih nisi rekla jeste spavali, to je bitno radi toga da ocenim njegov profil. Problem mozes donekle sturo opisati al daj da cujemo.

neukrotiva_031 kako je prosao sastanak osnovne skole?
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 16:59   #28 (permalink)

neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru

sahataba tako je,ja znam da je to 100% tako...
ma i kod mene je tak,ak me neko ne doživljava 100% može lagano odjebat od mene.... ne treba mi neko ko me neće cijenit,i volit,a opet neću ni ja bit s nekim da ga levatim i ponižavam i da glumim neku ledenu kraljicu u vezi..to mi je strava....i ond npr lik me odjebe i ja plačem i trčim za njim....
jebiga curo,imala si pa izgubila i sad se nosi s tim...

šabane- bivši trčo za mnom,tjeo me užvalit,reko da me voli.... ali naravno ja ništa.- šta me nije cijenio kad me imo.... nek pati sad
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 17:01   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
bivši trčo za mnom,tjeo me užvalit,reko da me voli.... ali naravno ja ništa.- šta me nije cijenio kad me imo.... nek pati sad
a skime si se žvaku delila
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 17:02   #30 (permalink)

s nikim .... ja sam njemu bila prva i zadnja cura..prošlo je 4-5 godina odkad smo prekinuli i još je sam...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bivs i, ljubav, osvajanje, veza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111