Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako prepoznati pravu ljubav? u Društvo forumu; ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-05-08, 17:04   #31 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,333
saban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic
Re: Kako prepoznati pravu ljubav?

Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 17:07   #32 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,222
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

moja je teorija "dok imaš kraj sebe nekog,čuvaj ga,voli i cijeni,a ako to ne radiš nemoj kad izgubiš tu osobu cmizdrit i molit za oprost,ak nisi na vrijeme cijenio i volio ko te jebe onda pati..."
-oš
-neš
-ne moraš
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 17:09   #33 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,462
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

tocno!
Forever with me till the end of time
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 17:10   #34 (permalink)

neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru

opa sahataba ja i ti razmišljamo na isti način
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 17:13   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

saban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masi

daj elmmih nemogu njegov profil da procenim pa mi sto prije odgovori, jednostavno je.
Dali ste imali spolni odnos i dali je problem bio u njegovim izlascima sa njegovim prijateljima. Ove mi karike nedostaju da donesem konacni sud
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 17:14   #36 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-08
Poruka: 20
elmmich se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
e ovako.... kao prvo dečko je bio pažljiv i sve prema tebi,ti to nisi znala cijenit,i tek sad kad si ga izgubila žališ za njim... ali jebiga why mu nisi pokazala svoje osječaje? šta si tjela da on trči za tobom cijelo vrijeme? vrtit ga oko malog prsta? pa viš ko što se ti njemu ne želiš javit iz svojih principa,možda isto tako i on razmišlja pa se ne želi javit tebi.... ipak frajer ima svoj ponos... zašto bi on svoj ego gazio a ti svoj sačuvala?
kažeš da je on brzo ohladio-->jebiga nisi bila sigurna dal želiš vezu s njim il ne kad ti je tak dugo trebalo( u mene da neko nije siguran,ja bi ga odma odjebala,nema me šta zavlačit) ali možda frajer nije ohladio,nego čeka da se ti njemu javiš....pokušaj mu se javit...
ja sam iskreno volila,iskreno bila zaljubljena... i sve,ali ne mogu ja tebi to opisat jel kod svakog je drugačije,a ovo što sam ti gore napisala je 100% tako,pazi šta ti kažem,,,,
imala sam i ja dečka koji me nije znao cijenit dok me imo,pa sad pati,al nek pati ko ga jebe.... kasno je progledo
heh,hvala ti na takvom gledanju na stvar...ali ja mislim da je on potpono ohladio,a ja sam bila krivac jer je veza propala priznajem,no ja sam se njemu jednom javila ali onak kao slucajno,i necu vise da se javljam...ne znam da zeli nes opet javio bi se on!
elmmich je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 17:17   #37 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,462
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

eto imala priliku i upropastila je... sad se ne zamaraj time, jer zivot ide dalje. i pokusaj prema nekome novom biti puno bolje! uci iz gresaka!
Forever with me till the end of time
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 17:19   #38 (permalink)

ne bi se javio 100% ,ja da želim neš 1000% i da volim nekog 10000000 % a da me ta osoba nije cijenila,ma ne bi se ja javila taman i da me neko kolje....
a i kad mi se lik javi nakon prekida i moli za povratak ne jebem ja to ni 2 % više....
gle ove slikice...
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg hocesdv4.th.jpg (7.1 KB, 1 pogleda)
Tip Fajla: jpg avatar7333_168.gif.jpg (4.7 KB, 19 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 17:20   #39 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-08
Poruka: 20
elmmich se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
daj elmmih nemogu njegov profil da procenim pa mi sto prije odgovori, jednostavno je.
Dali ste imali spolni odnos i dali je problem bio u njegovim izlascima sa njegovim prijateljima. Ove mi karike nedostaju da donesem konacni sud

ako je bas tako vazno,ne nismo,a sto se tice izlazaka da on je dosta vremena provodio s drustvoma sad kad se sjetim najvise ga je nervirala sto ja uvjek imam puno obaveza i veliku ekipu prijatelja,smatrao je da ga zapostavljam!
elmmich je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 17:21   #40 (permalink)
dr.sc. Foruma

Evo ti moj savet za ubuduce, nemoj ignorisati kad te decko nesto pita i skretati sa teme kao da nista nije bilo. Sa deckom pricaj ubuduce o svemu nemoj da se sramis i odgovori mu na svako njegovo pitanje gledajuci mu u oci i lazi mu.
Verovatno te trazio da spavas sa njim a ti nisi pristala. On je to protumacio kao da ga ne volis. Ubuduce nemoras mu se dati al pomozi mu na drugi nacin, znas
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bivs i, ljubav, osvajanje, veza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108