| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako prepoznati pravu ljubav? u Društvo forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? moja je teorija "dok imaš kraj sebe nekog,čuvaj ga,voli i cijeni,a ako to ne radiš nemoj kad izgubiš tu osobu cmizdrit i molit za oprost,ak nisi na vrijeme cijenio i volio ko te jebe onda pati..." -oš -neš -ne moraš ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? daj elmmih nemogu njegov profil da procenim pa mi sto prije odgovori, jednostavno je. Dali ste imali spolni odnos i dali je problem bio u njegovim izlascima sa njegovim prijateljima. Ove mi karike nedostaju da donesem konacni sud
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-05-08
Poruka: 20
![]() | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Citat:
| |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? eto imala priliku i upropastila je... sad se ne zamaraj time, jer zivot ide dalje. i pokusaj prema nekome novom biti puno bolje! uci iz gresaka!
__________________ Follow me now and you will not regret Leaving the life you led before we met You are the first to have this love of mine Forever with me till the end of time |
| | |
| | #38 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? ne bi se javio 100% ,ja da želim neš 1000% i da volim nekog 10000000 % a da me ta osoba nije cijenila,ma ne bi se ja javila taman i da me neko kolje.... a i kad mi se lik javi nakon prekida i moli za povratak ne jebem ja to ni 2 % više.... gle ove slikice...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-05-08
Poruka: 20
![]() | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Citat:
ako je bas tako vazno,ne nismo,a sto se tice izlazaka da on je dosta vremena provodio s drustvoma sad kad se sjetim najvise ga je nervirala sto ja uvjek imam puno obaveza i veliku ekipu prijatelja,smatrao je da ga zapostavljam! | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Evo ti moj savet za ubuduce, nemoj ignorisati kad te decko nesto pita i skretati sa teme kao da nista nije bilo. Sa deckom pricaj ubuduce o svemu nemoj da se sramis i odgovori mu na svako njegovo pitanje gledajuci mu u oci i lazi mu.Verovatno te trazio da spavas sa njim a ti nisi pristala. On je to protumacio kao da ga ne volis. Ubuduce nemoras mu se dati al pomozi mu na drugi nacin, znas
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivs i, ljubav, osvajanje, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:46.

lazi mu.