| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako prepoznati pravu ljubav? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Sahataba haha mislin da bi se dobro slagali, ne znaju sto zele... ne znaju kako do toga, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? napisa u postu prije, malo se zafrkavam jer san vidija da ni s ozbiljnim postom ne ide ovo nigdi, SORRY, kazem ti kao i sto san prije reka, ocito nista od toga ako ti je stalo odi i pitaj ga direktno sto misli o svemu tome, ako ne moras sagledat to objektivno i krenut dalje, samo pokusaj ovaj put ucit iz gresaka!
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Sahataba i neukrotiva su ti dobro rekli, on prekine s tobom jer nisi pokazivala osjećaje prema njemu i naravno je prekinuo s tobom, šta je drugo mogo napravit. I ti sad nakon svega toga očekuješ da se on tebi javlja da te zove ili neznam šta...ako tako razmišljaš, piši propalo... Ako želiš ponovo bit s njim, ovaj put se ti moraš potrudit oko njega, ne on oko tebe.
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) Zadnji Uredio mmrki : 09-05-08 u 18:39. |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-05-08
Poruka: 20
![]() | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Citat:
hvala ti na razumjevanju,inache neki misle da se salim ali pisem ono sto osjecam,i nije tacno da sam shvatila da mi neko znaci samo zato sto sam ga izgubila , takodjer sam i svoje greske shvatila a ako bih ponovo hodala s njim primjenila bih i ono sto ste me vi ovdje naucili,samo se plasim da do toga nazalost nece doci! | |
| | |
| | #55 (permalink) | |
![]() | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Citat:
| |
| | |
| | #56 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? mozemo mi razglabat o ovome i onome ali bar za mene seks je usko vezan za ljubav. Znaš i sama da dobru ribu na gradele treba na kraju zalit vinom, ili pred obrok aperitiv popit. Tako ti je i u ljubavi. Poljupci na pocetku, pa jezik u usta, onda dodu nezne reci i tepanja i sve to se zasladi sa jednom dobrom ševom. Muškima je seks kao i dobar dan, ili oprat zube, obrijat se i ostalo. Jednostavno moramo izbaciti seme iz sebe jer se svaki dan stvara novo, proizvodi se i mora to đubre da izađe. I kućno smeće nakupi se u onu kantu pa ju odneseš u kontenjer. (jesi vidla kako cina sipa đubar, aa). Imao sam devojku i veza nam je trajala jako dugo, nekih 9 meseci a nijednom ju nisam jebahvo, kako? pitas se i dali je to moguće. Pa eto drkala mi je, jednostavno smo pricali o tome i ona mi je otvoreno rekla da ce se podati tek kad se venca i ako sam ja spreman da prodem sanjom izvesno vreme ovako da se upoznamo onda dobro. Hodali smo a nije dala da joj gurnem ruku u gačice. Mogao sam je samo ljubiti, dirati po grudima i ljubiti grudi, noge, ruke i dlanove. Ona mi je drkala i time mi pomogla da se rasteretim. To je bio vazan faktor sto nam je veza potrajala tako dugo, jer da mi nije to radila nebi ja sanjom bio tako dugo. Posle sam je hteo nagovorit da mi popusi al to nije htela. Nije pomoglo ni moje uveravanje da cu je sigurno ozenit i kuno sam se svim i svacim no medutim nista. Nije popustila pod mojim kunjenjem i klecanjem, jednostavno nije htela da popusi. Mozda eto da devojka pruzi nesto malo vise od obicne setnje i poljupcica mozda bi dovelo i do neceg viseg. Smatram da se dvoje mladih tek kroz seks upoznaju onako istinski i otkriju sve dubine u onom drugom (pogotovo on). Seks te zblizi jos vise, seks je osnova na kojima treba gradit buducu vezu. Pa jebiga da nije seksa nebi ni mene ni tebe ni ikoga bilo sada tu.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. Zadnji Uredio saban sajnovic : 09-05-08 u 19:04. |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Black Tattoo | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Citat:
p.s. neukrotiva morat cemo otvorit savjetovaliste za ljuvane probleme, a sabana cemo zaposlit u cekaoni da malo ljude opusti i tako ![]() ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
| | #59 (permalink) |
![]() | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? [quote=Sahataba;920178]a gle ako mu to priznas sto imas izgubiti? kreni od tog stava, i pls ne prodaj mi sad ono ponos ili nemam hrabrosti, naravno da imas i ako ti je stalo do njega toliko koliko kazes da je to ces i napraviti, u najgoru ruku ako te odbije znat ces na cemu si i moci ces krenut dalje bez da se konstantno pitas, a sad nemoj radit neke velike planove nego ga pozovi, reci da mu imas nesto zarec, i da morate popricat pa mi lipo reci sve sto si shvatila i sto mislis. muskarci ti vole cure koje se usude takve stvari napravit, a i to ti je jedina sansa ako ga bas zelis, a ako to neces napravit onda je prica gotova nije ti dovoljno stalo do njega i to je to! hvala ti za ovaj komentar znaci mi... |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? nema na cemu! aj super, onda u akciju i popravi koliko se da sritno, javi ishod. ono sto pise gore u postu je manje vise citava situacija tj. potencijalni ishod.
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am Zadnji Uredio Sahataba : 09-05-08 u 19:48. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivs i, ljubav, osvajanje, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:43.