Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako prepoznati pravu ljubav? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Sahataba haha mislin da bi se dobro slagali, ne znaju sto zele... ne znaju kako do toga, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-05-08, 18:28   #51 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-08
Poruka: 20
elmmich se izdvaja iz mase
Re: Kako prepoznati pravu ljubav?

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
haha mislin da bi se dobro slagali, ne znaju sto zele... ne znaju kako do toga, itd... savrsen par

stvarno mi je zao sto ste na takav nacin shvatili ovu moju temu,htjela sam da mi ljudi koji znaju kazu vise...ali nije vazno...
elmmich je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 18:31   #52 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,507
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

Citat:
Pravi autor: elmmich Pogledaj Poruke
stvarno mi je zao sto ste na takav nacin shvatili ovu moju temu,htjela sam da mi ljudi koji znaju kazu vise...ali nije vazno...
napisa u postu prije, malo se zafrkavam jer san vidija da ni s ozbiljnim postom ne ide ovo nigdi, SORRY, kazem ti kao i sto san prije reka, ocito nista od toga ako ti je stalo odi i pitaj ga direktno sto misli o svemu tome, ako ne moras sagledat to objektivno i krenut dalje, samo pokusaj ovaj put ucit iz gresaka!
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 18:36   #53 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 2,015
mmrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki

Sahataba i neukrotiva su ti dobro rekli, on prekine s tobom jer nisi pokazivala osjećaje prema njemu i naravno je prekinuo s tobom, šta je drugo mogo napravit. I ti sad nakon svega toga očekuješ da se on tebi javlja da te zove ili neznam šta...ako tako razmišljaš, piši propalo...

Ako želiš ponovo bit s njim, ovaj put se ti moraš potrudit oko njega, ne on oko tebe.

Zadnji Uredio mmrki : 09-05-08 u 18:39.
mmrki je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 18:38   #54 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Pa ako je veza sa tim dečkom obećavala nesšto lepo,mislim da nema razloga tek tako odjednom da pukne...mada nikad se ne zna!
I u pravu si kad počinjemo nekoga da gubimo ili kad ga skroz izgubimo tek tad nam dolazi iz dupeta u glavu...
Ali ako je vredan vaš odnos, verujem da neke stvari mogu da se izglade izmedju vas dvoje.

A na pitanje kako prepoznati pravu ljubav...hm, jednostavno osetiš u sebi duboko da sa tom osobom želiš sve ma koliko god imao on-ona mana ili ne...
A opet dug je to proces da saznaš da li je neko pravi za tebe.
Vreme čini svoje, i sve što si više sa nekom osobom (mislim na vremenski period) sve više uvidjaš da li se slažete, da li je vaš odnos pravi ili ne...
Kad prestaneš da se trudiš za tu osobu skroz i kad prestaneš da ulažeš u vezu svu svoju ljubav i kad te sve počne mrzeti u vezi iste , mislim da tek tada znaš i osećaš da taj neko nije pravi za tebe, da postoji neko drugi ko će sve to od tebe dobiti.

hvala ti na razumjevanju,inache neki misle da se salim ali pisem ono sto osjecam,i nije tacno da sam shvatila da mi neko znaci samo zato sto sam ga izgubila , takodjer sam i svoje greske shvatila a ako bih ponovo hodala s njim primjenila bih i ono sto ste me vi ovdje naucili,samo se plasim da do toga nazalost nece doci!
elmmich je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 18:44   #55 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
napisa u postu prije, malo se zafrkavam jer san vidija da ni s ozbiljnim postom ne ide ovo nigdi, SORRY, kazem ti kao i sto san prije reka, ocito nista od toga ako ti je stalo odi i pitaj ga direktno sto misli o svemu tome, ako ne moras sagledat to objektivno i krenut dalje, samo pokusaj ovaj put ucit iz gresaka!
eh tu se slazemo,ja sam bila hladna ali zaista zato sto mi nije bilo stalo tako puno,a on nije mogao da ceka da zavrsim neke obaveze pa da on dodje posle toga,pocela sma se nesvjesno zaljubljivati u njega ali nemam dovoljno hrabrosti da mu sve to priznam tako hladnokrvno kao sto ti kazes...
elmmich je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 19:01   #56 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,368
saban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

mozemo mi razglabat o ovome i onome ali bar za mene seks je usko vezan za ljubav. Znaš i sama da dobru ribu na gradele treba na kraju zalit vinom, ili pred obrok aperitiv popit. Tako ti je i u ljubavi. Poljupci na pocetku, pa jezik u usta, onda dodu nezne reci i tepanja i sve to se zasladi sa jednom dobrom ševom. Muškima je seks kao i dobar dan, ili oprat zube, obrijat se i ostalo. Jednostavno moramo izbaciti seme iz sebe jer se svaki dan stvara novo, proizvodi se i mora to đubre da izađe. I kućno smeće nakupi se u onu kantu pa ju odneseš u kontenjer. (jesi vidla kako cina sipa đubar, aa). Imao sam devojku i veza nam je trajala jako dugo, nekih 9 meseci a nijednom ju nisam jebahvo, kako? pitas se i dali je to moguće. Pa eto drkala mi je, jednostavno smo pricali o tome i ona mi je otvoreno rekla da ce se podati tek kad se venca i ako sam ja spreman da prodem sanjom izvesno vreme ovako da se upoznamo onda dobro. Hodali smo a nije dala da joj gurnem ruku u gačice. Mogao sam je samo ljubiti, dirati po grudima i ljubiti grudi, noge, ruke i dlanove. Ona mi je drkala i time mi pomogla da se rasteretim. To je bio vazan faktor sto nam je veza potrajala tako dugo, jer da mi nije to radila nebi ja sanjom bio tako dugo. Posle sam je hteo nagovorit da mi popusi al to nije htela. Nije pomoglo ni moje uveravanje da cu je sigurno ozenit i kuno sam se svim i svacim no medutim nista. Nije popustila pod mojim kunjenjem i klecanjem, jednostavno nije htela da popusi. Mozda eto da devojka pruzi nesto malo vise od obicne setnje i poljupcica mozda bi dovelo i do neceg viseg. Smatram da se dvoje mladih tek kroz seks upoznaju onako istinski i otkriju sve dubine u onom drugom (pogotovo on). Seks te zblizi jos vise, seks je osnova na kojima treba gradit buducu vezu. Pa jebiga da nije seksa nebi ni mene ni tebe ni ikoga bilo sada tu.

Zadnji Uredio saban sajnovic : 09-05-08 u 19:04.
saban sajnovic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 19:17   #57 (permalink)
Black Tattoo

Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: elmmich Pogledaj Poruke
eh tu se slazemo,ja sam bila hladna ali zaista zato sto mi nije bilo stalo tako puno,a on nije mogao da ceka da zavrsim neke obaveze pa da on dodje posle toga,pocela sma se nesvjesno zaljubljivati u njega ali nemam dovoljno hrabrosti da mu sve to priznam tako hladnokrvno kao sto ti kazes...
a gle ako mu to priznas sto imas izgubiti? kreni od tog stava, i pls ne prodaj mi sad ono ponos ili nemam hrabrosti, naravno da imas i ako ti je stalo do njega toliko koliko kazes da je to ces i napraviti, u najgoru ruku ako te odbije znat ces na cemu si i moci ces krenut dalje bez da se konstantno pitas, a sad nemoj radit neke velike planove nego ga pozovi, reci da mu imas nesto zarec, i da morate popricat pa mi lipo reci sve sto si shvatila i sto mislis. muskarci ti vole cure koje se usude takve stvari napravit, a i to ti je jedina sansa ako ga bas zelis, a ako to neces napravit onda je prica gotova nije ti dovoljno stalo do njega i to je to!

p.s. neukrotiva morat cemo otvorit savjetovaliste za ljuvane probleme, a sabana cemo zaposlit u cekaoni da malo ljude opusti i tako
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 19:36   #58 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 19-02-08
Poruka: 610
-cool girl- se izdvaja iz mase

Uh koiliko ste svega i svacega napisali..Im dosta ovdje dobrih komentara...Vidim da cu ja morat jednu otvorit..jer i mene neke stvari mucu.
-cool girl- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 19:43   #59 (permalink)
Starter

[quote=Sahataba;920178]a gle ako mu to priznas sto imas izgubiti? kreni od tog stava, i pls ne prodaj mi sad ono ponos ili nemam hrabrosti, naravno da imas i ako ti je stalo do njega toliko koliko kazes da je to ces i napraviti, u najgoru ruku ako te odbije znat ces na cemu si i moci ces krenut dalje bez da se konstantno pitas, a sad nemoj radit neke velike planove nego ga pozovi, reci da mu imas nesto zarec, i da morate popricat pa mi lipo reci sve sto si shvatila i sto mislis. muskarci ti vole cure koje se usude takve stvari napravit, a i to ti je jedina sansa ako ga bas zelis, a ako to neces napravit onda je prica gotova nije ti dovoljno stalo do njega i to je to!

hvala ti za ovaj komentar znaci mi...
elmmich je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 19:46   #60 (permalink)
Black Tattoo

nema na cemu!
aj super, onda u akciju i popravi koliko se da sritno, javi ishod. ono sto pise gore u postu je manje vise citava situacija tj. potencijalni ishod.

Zadnji Uredio Sahataba : 09-05-08 u 19:48.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bivs i, ljubav, osvajanje, veza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111