| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako prepoznati pravu ljubav? u Društvo forumu; Ljudi dragi upravo se on meni javio sada prvi...ali samo zato sto je cuo da hodam s nekim momkom!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-05-08
Poruka: 20
![]() | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Ljudi dragi upravo se on meni javio sada prvi...ali samo zato sto je cuo da hodam s nekim momkom!Pitao me,Jesi to vec nasla zamjenu za mene?Sto naravno nije tacno jer ga nicim ne mogu zamijeniti.nismo pricali o nama,vec o nekim desetim stvarima...ne znam jel mu samo smeta to sto hodam s nekim ili ...Uglavnom ako mi bilo sta naglasi priznat cu mu sve! |
| | |
| | #62 (permalink) |
| The Eye | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? ovako, jel hodas s nekim drugim? i sto si mu odgovorila na to itanje? nemas sto cekat jer ovo ti je bija dovoljan poticaj i NAGLASAK na to da mi je stalo do tebe... brzo odgovori na pitanje pa stize novi savjet i mozda ste jos veceras zajedno
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 585
![]() ![]() | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Citat:
__________________ Da bi život bio bezbrižan nikad ne postavljajte pitanje:''Zašto?'' A zašto? Eto, već pitaš ... | |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| The Eye | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ako joj je stalo ne mu kaze i gotovo, ako ga odjebe to znaci jos jedan potencijalni forumas s svim ovim pitanjima iz pocetka zafrkavam se ofc ![]() ![]()
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. | |
| | |
| | #65 (permalink) | |
![]() | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Citat:
pa da,izlazila sam s jednim momkom ali samo jer sam mislila da cu ga tako lakse preboljeti ali to je nekako doslo do njega...Jadni vi,sve vas zamaram svojim problemom,ne znam sta bi trebalo da znaci ovo sto se on javio i koji bih drugi korak trebala napraviti???? | |
| | |
| | #67 (permalink) |
| The Eye | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? e ovako sad mu javi da se nadjete, ako vise nisi s tim drugim likom i reci mu sve sto mislis, al iskreno me malo zbunila sva ta situacija s drugim likom, jer san i sam nedavno izasa iz veze, doduse daleko ozbiljnijih razmjera i ne pada mi na pamet ikoga zajebavat i zavlacit dok ne budem sa sobom skorz nacisto da san prisa priko svega toga sto je bilo i da vise ne osjecan nista znacajno... povratka njoj vise nema i ne bi pa da me preklinje, ja san odlucija da ne komuniciramo uopce neko vrime (godinu 2-3 ili koliko vec ude tribalo), to tvoje ponasanje moran osuditi i nazvat licemjernim, a sad pokusaj reci mu sve u lice, pozovi ga van i budi iskrena i spontana, drugog savjeta nemam, osim sretno.
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. |
| | |
| | #68 (permalink) | |
Kako god hvala vam an podrsci!!!): Ne znam kako ce se zavrsiti ali cim uhvatim prvu priliku ucinit cu to... | |
| | |
| | #69 (permalink) |
| The Eye | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? samo nemoj oduglovlaciti, napravi sama priliku, imas njegov broj mobitela, sutra je subpta tako da se mozete uskladiti na po sata barem... uzmi malo stvar u ruke, ponavljam muskarci vole to ![]() sutra navecer ocekujem ishod ![]()
| | |
| | #70 (permalink) | |
sutra ima nastupe on,al nedjelja bi bila idealan dan za setnju parkom ili popodnevne kavicu...a? to cu da uradim...moram pa sto bude! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivs i, ljubav, osvajanje, veza |
« Trazim
|
ostavljena »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:08.

zafrkavam se ofc