| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako prepoznati pravu ljubav? u Društvo forumu; tocno tako, sritno, u nedilju navecer ocekujem rezultate onda , a dotad sritno!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? tocno tako, sritno, u nedilju navecer ocekujem rezultate onda , a dotad sritno!
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #73 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Citat:
![]() kao da gledam neku sapunicu.... očekivala sam da ćeš kad tad izjavit da ti se on prvi javio...ipak nisi ti ta koja moli i viš dobro sam mislila.... on ti se javio jel je čuo da si s drugim,kako tipično i kako klasična priča... meni se čini da ti to malo nas zekiš.... ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? A svi bismo želeli kad se posvadjamo ili kad nas ostavi dečko da nas opet ti zove i želi nazad... tako da si imala sreće. A i ja sam malo posumnjala u taj deo...
__________________ N ♥ J |
| | |
| | #78 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? pa ko ne bi posumljo? pa tako je,svi žele da se partner javi,ali ponekad je to nemoguće i neostvarivo...pojavila se živa sapunica na forumu ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-04-08 Lokacija: Planet majmuna
Poruka: 39
![]() | -.- Jednostavno znaš. Stalno raznišljaš o toj osobi, ne da ti mira mašta. Čim ga/ju vidiš odmah ti srce brže kuca itd... Anyway jednostavno znaš... Ali nemoj mene pitati za detalje ja mislim da nema prave ljubavi... I hope I´m wrong. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivs i, ljubav, osvajanje, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:13.

, a dotad sritno!

tako da si imala sreće.
pa ko ne bi posumljo? pa tako je,svi žele da se partner javi,ali ponekad je to nemoguće i neostvarivo...