| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako prepoznati pravu ljubav? u Društvo forumu; Premlada je da se za nekog veze,ima do 30 kolik oces..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: -.- Ovo mi više izgleda kao početna zaljubljenost i ona nema veze sa pravom ljubavlju.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #83 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-05-08
Poruka: 20
![]() | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Citat:
"Zar si tako brzo nasla zamjenu za mene",sto nije nimalo romanticno i sto me samo jos vise udaljilo od njega... | |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-05-08
Poruka: 20
![]() | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? očito da sam ovdje po svemu sudeći bila pogrešno shvaćena i nisam ovakvo nešto ni trebala raditi...izvinite svi što sam vam dosadjivala,mislite sta hocete vise mi stvarno nista nije vazno...I da mi je bio cilj da vas zavlačim izmislila bih neku sretnu priču,tužnih mi je preko glave.... |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? znam kako ti je. Razočarana si svim i svačim i sad moraš s nekim da se kačiš. To sa tvojim bivšim je bilo neko lepše i srećnije vreme. Nemoj da brigaš sve za 5 ![]()
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #87 (permalink) | |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Citat:
![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. | |
| | |
| | #88 (permalink) | ||
| Banned | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Citat:
Citat:
| ||
| | |
| | #89 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Kako prepoznati pravu ljubav? Citat:
Mislim da nitko nije, al ja moram reagirat na ovaj šabanov post. Ne mogu sad reć jel se slažen potpuno, ali u velikoj mjeri da. A toliko je lipo napisano i u biti tužno da se zamalo rasplakah. Ako se osvrnem na mojih zadnjih par mjeseci života, prava ljubav je kad nakon svih sranja, na kraju dana možeš nekog nazvat, savit mu se u krilo, da on zna da ti je tu najlipše na svitu, da si tu najsigurnija, da svakim milovanjem po kosi govori: sve će bit ok, ja san tu. A s moje strane, čvrsta misao da se sve može preživit ako imam njega. Eto.
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivs i, ljubav, osvajanje, veza |
« Trazim
|
osjećaji nakon razvoda »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:34.

tako da si imala sreće.