Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako prestat bit usamljen? u Društvo forumu; Kako sve prestat gledat ozbiljno i kako prestat bit prestrašen..ako ima netko kakve savjete korisne neka kaže...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-03-08, 23:28   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-01-08
Godina: 19
Poruka: 17
tužni_micek se izdvaja iz mase
Question Kako prestat bit usamljen?

Kako sve prestat gledat ozbiljno i kako prestat bit prestrašen..ako ima netko kakve savjete korisne neka kaže
tužni_micek je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 23:32   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-06-07
Godina: 21
Poruka: 782
EXER20 se izdvaja iz mase
Re: Kako prestat bit usamljen?

Zasto si prestrasen?
EXER20 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 23:41   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,270
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Ne moraš biti prestrašen da bi bio usamljen....

meni je npr. usamljenost prirodno stanje, od malih dana sam volio biti sam, naravno ništa previše nevalja, niti previše društva, niti samoće....

Al predobro mi je bilo prije ostat doma kad su svi vanka i ufilmat se u neku dobru knjigu....više knjige slabo čitam, to mi je masu žao....

Mada ova moja priča nije baš o usamljenosti, već o užitku bivanja sam....
he finally was dead.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 07:35   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 647
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
meni je npr. usamljenost prirodno stanje, od malih dana sam volio biti sam, naravno ništa previše nevalja, niti previše društva, niti samoće....

Al predobro mi je bilo prije ostat doma kad su svi vanka
Ja i tako isto Samo što ne čitam knjige nego visim na kompu.

Ali ,Micek,plz reci na koj si način prestrašen.
Čega te strah ?
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 12:16   #5 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Replica Pogledaj Poruke
Ja i tako isto Samo što ne čitam knjige nego visim na kompu.

Ali ,Micek,plz reci na koj si način prestrašen.
Čega te strah ?
da neću nikad imat prijatelje....završavam školu u kojoj nemam nimalo podrške,nemam nikog,cure nemam,sad ću krenut na fax pa se nadam to još,inaće bi se ubio
tužni_micek je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 12:22   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: tužni_micek Pogledaj Poruke
da neću nikad imat prijatelje....završavam školu u kojoj nemam nimalo podrške,nemam nikog,cure nemam,sad ću krenut na fax pa se nadam to još,inaće bi se ubio
Da te barem mrvicu utješim....imam 18 g
U srednjoj,recimo da ti " prijatelji " okrenu leđa jer se sve radi o " natjecanju hahaha ja sam bolji a ti loser ko te jebe "......tako da srednju zaboravi...tamo nećeš upoznat nikog.Ekipa se uglavnom upoznaje na faksu,zatim neki sport da uzmeš ili malo teretana recimo...Nemaš brige na faksu ćeš 100 % upoznat ekipu i možda nać curu tako mi svi kažu koje poznam.

Ali basicly ja sam kao ti,nemam prijatelja,nemam cure niti nisam imao....koja sam budala bio i još uvijek jesam...ali that will change too ! Nadam se...
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 12:24   #7 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Replica Pogledaj Poruke
Da te barem mrvicu utješim....imam 18 g
U srednjoj,recimo da ti " prijatelji " okrenu leđa jer se sve radi o " natjecanju hahaha ja sam bolji a ti loser ko te jebe "......tako da srednju zaboravi...tamo nećeš upoznat nikog.Ekipa se uglavnom upoznaje na faksu,zatim neki sport da uzmeš ili malo teretana recimo...Nemaš brige na faksu ćeš 100 % upoznat ekipu i možda nać curu tako mi svi kažu koje poznam.

Ali basicly ja sam kao ti,nemam prijatelja,nemam cure niti nisam imao....koja sam budala bio i još uvijek jesam...ali that will change too ! Nadam se...
možda bi zajedno bili jači .....a znam,imao sam cure a nikak se zaljubit,pa ih odjebem
tužni_micek je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 12:34   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
možda bi zajedno bili jači .....a znam,imao sam cure a nikak se zaljubit,pa ih odjebem
Imao si curu ali nisi bio zaljubljen....kaj je samo bila " sex machine " ? Interesting...

Ali kažem ti na faksu ima normalnih cura koje ne padaju na balkančine sa BMW-ovima i lančinama oko vrata...to su uglavnom srednjoškolske sponzorušice....drapačoze.
Sve će se sredit...vidit ćeš

Ako ne....together we can rule this world !!!!!
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 14:05   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 961
MalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Citat:
Kako sve prestat gledat ozbiljno i kako prestat bit prestrašen..ako ima netko kakve savjete korisne neka kaže
Micek pa zar nisi već otvorio ovakvu temu?

Stari, imaš 19 godina. Prestani se samosažaljevat i pokreni se. Nisi star i uvijek možeš naći nove prijatelje. I vidim da si napisao da ćeš na fax... e budi bez brige, tamo ćeš naći sigurno ekipu. Svi je nađu. Što se tiče cure ne moraš sa 19 godina ni imat ozbiljnu vezu. Naići će jednom ona u koju ćeš se zaljubiti.

Isto kreni od sebe da li si ti možda razlog što te okolina ne prihvaća? Ili što nemaš prijatelje? Uvijek moćeš upoznat nove ljude... samo ako to zaista želiš.

Zadnji Uredio MalikTintilinić : 11-03-08 u 14:07.
MalikTintilinić je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 19:43   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
ja sam isto vuk samotnjak ne da mi se uvijek biti u hrpi.. i nema vece uzivancije nego biti saaam.. al ne stalno

Citat:
fax ti je idealna prilika! i to samo pocetak.. gledaj na to da se ubacis u neko drustvo odmah prvi dan nemoj bit nametljiv.. ali nikako se nemoj izolirati, sjedni u najvecu hrpu ljudi i zapocni razgovor.. makar i o vremenu, o bilo cemu.. ionak cete svi bit zbunjeni i nitko nikog nece znat
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103