| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako prestat bit usamljen? u Društvo forumu; stalno iste teme, stalmo isti odgovori nisi ti najbolji na svijetu pa da svi sad trebaju trčat oko tebe, malo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() | Re: Kako prestat bit usamljen? stalno iste teme, stalmo isti odgovori ![]() nisi ti najbolji na svijetu pa da svi sad trebaju trčat oko tebe, malo promijeni svoje razmišljanje jer to što te sad puca te neće daleko donijet ![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako prestat bit usamljen? prestat bit usamljen mozes bit tako da si nades nekog ili nesto sto ces voljeti...cist jednostavno...nemora to bit cura...moze to bit frend...frendica...pes...macka...ono....nesto ili netko kome ili cemu ces pridavat paznju i davat ljubav....
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako prestat bit usamljen? nije valjda da sam od ludaka postal psihijatar.... ......na stranu to al taj savjet zlata vrijedi...i djeluje...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 26
![]() | Re: Kako prestat bit usamljen? Mislim da si usamljen onda..kad si nezadovoljan sam sa sobom-jer svi koji su ZADOVOLJNI sami sa sobom nikad nisu usamljeni..nikad im nije dosadno jer su sami i sebi zabavni...Mislim da je glupo predloziti da si nadjes frenda,curu..a zapravo moras sloziti sebe prvo da bi mogao voljeti nekog drugog..i da na "taj" nacin nebih bio usamljen?!! Kak ide poslovica: "Prvo moras voljeti sebe, da bi mogao voljeti nekog drugog"...
__________________ What make you diferent, make you special!! |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prestat bit usamljen? Citat:
![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kako prestat bit usamljen? Taj netko drugi obično nas upotpunjuje,čini nas sretnima. A samo malo njih su sretni sami sa sobom,a takvi koji jesu takvi su obično " lone wolf ".....samotnjaci koji žive sami a sretni su sa samim sobom. I nitko drugi im ne treba Ja se osobno divim takvim ljudima jer nije lako biti sam i sretan.....treba dosta toga da se to postigne.....imaju svoju rutinu,etc i nikog da im kvoca,jebe ih u mozak,nema stresa,ničeg....long and happy life ![]() P.S. Ovi koji su rekli.....nađi si curu ili prijatelje....ako te je život tako shebao da je to gotovo nemoguće tko kaže da neka životinja ne donosi radost ? ![]()
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” Zadnji Uredio Replica : 13-03-08 u 22:56. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 630
![]() | Re: Kako prestat bit usamljen? I ovo mi je nesto full poznato,al who care.nego..Bolje imati troje pravih ljudi oko sebe,koji te dobro poznaju,kojima ti znacis ili oni tebi,da su tu uvijek kad ti je najteze iblablah..Al ne da ti okrecu leda,samo onda kad im vise ne trebas,kad zagusti.. ![]() Ja sam inace jako zle ljude uponzala,i rekla sam never again.. Al opet falu mi nove face.. ![]() ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kako prestat bit usamljen? Ja tu ne vidim problem. Ja osobno poznajem neke ljude koji su potpuno sami,nemoju nikog i žive ko carevi.Imaš neku svoju rutinu,radiš što hočeš bla bla bla ... ako imaš emocionalnih problema lol odi psihiću. Kod nekih ljudi naprimjer kod mene usamljenost je ustvari dosada.Cijeli dan nešto radim,idem u teretanu radim po doma itd itd.Jedino navečer kad nemam s kim popričat onda mi je dosadno ustvari usamljen sam. Ali nisam sad ono full usamljen da se odma idem upucat od muke.All in all vuk samotnjak i tak mi je
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:09.

......na stranu to al taj savjet zlata vrijedi...i djeluje...

Ja se osobno divim takvim ljudima jer nije lako biti sam i sretan.....treba dosta toga da se to postigne.....imaju svoju rutinu,etc i nikog da im kvoca,jebe ih u mozak,nema stresa,ničeg....long and happy life