Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako prestat bit usamljen? u Društvo forumu; stalno iste teme, stalmo isti odgovori nisi ti najbolji na svijetu pa da svi sad trebaju trčat oko tebe, malo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-03-08, 21:15   #11 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-02-08
Poruka: 598
SEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz mase
Re: Kako prestat bit usamljen?

stalno iste teme, stalmo isti odgovori

nisi ti najbolji na svijetu pa da svi sad trebaju trčat oko tebe, malo promijeni svoje razmišljanje jer to što te sad puca te neće daleko donijet
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 19:17   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-01-08
Poruka: 370
klik™ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku klik™

odi vam među
klik™ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 20:01   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,543
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

prestat bit usamljen mozes bit tako da si nades nekog ili nesto sto ces voljeti...cist jednostavno...nemora to bit cura...moze to bit frend...frendica...pes...macka...ono....nesto ili netko kome ili cemu ces pridavat paznju i davat ljubav....
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 21:19   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-07-07
Godina: 18
Poruka: 1,458
laaCoo se izdvaja iz mase

psihijatar
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 22:07   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 1,543
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

nije valjda da sam od ludaka postal psihijatar..........na stranu to al taj savjet zlata vrijedi...i djeluje...
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 22:08   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-03-08
Poruka: 26
Antonella88 se izdvaja iz mase

Mislim da si usamljen onda..kad si nezadovoljan sam sa sobom-jer svi koji su ZADOVOLJNI sami sa sobom nikad nisu usamljeni..nikad im nije dosadno jer su sami i sebi zabavni...Mislim da je glupo predloziti da si nadjes frenda,curu..a zapravo moras sloziti sebe prvo da bi mogao voljeti nekog drugog..i da na "taj" nacin nebih bio usamljen?!!
Kak ide poslovica: "Prvo moras voljeti sebe, da bi mogao voljeti nekog drugog"...
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 22:42   #17 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,222
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Antonella88 Pogledaj Poruke
Mislim da si usamljen onda..kad si nezadovoljan sam sa sobom-jer svi koji su ZADOVOLJNI sami sa sobom nikad nisu usamljeni..nikad im nije dosadno jer su sami i sebi zabavni...Mislim da je glupo predloziti da si nadjes frenda,curu..a zapravo moras sloziti sebe prvo da bi mogao voljeti nekog drugog..i da na "taj" nacin nebih bio usamljen?!!
Kak ide poslovica: "Prvo moras voljeti sebe, da bi mogao voljeti nekog drugog"...
Ovo bi napisao da nije Antonella bila brža, ovo ti je najbolji savjet
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 22:52   #18 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 883
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Taj netko drugi obično nas upotpunjuje,čini nas sretnima.

A samo malo njih su sretni sami sa sobom,a takvi koji jesu takvi su obično " lone wolf ".....samotnjaci koji žive sami a sretni su sa samim sobom.I nitko drugi im ne treba Ja se osobno divim takvim ljudima jer nije lako biti sam i sretan.....treba dosta toga da se to postigne.....imaju svoju rutinu,etc i nikog da im kvoca,jebe ih u mozak,nema stresa,ničeg....long and happy life

P.S. Ovi koji su rekli.....nađi si curu ili prijatelje....ako te je život tako shebao da je to gotovo nemoguće tko kaže da neka životinja ne donosi radost ?

Zadnji Uredio Replica : 13-03-08 u 22:56.
Replica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-03-08, 18:05   #19 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 19-02-08
Poruka: 630
-cool girl- se izdvaja iz mase

I ovo mi je nesto full poznato,al who care.nego..Bolje imati troje pravih ljudi oko sebe,koji te dobro poznaju,kojima ti znacis ili oni tebi,da su tu uvijek kad ti je najteze iblablah..Al ne da ti okrecu leda,samo onda kad im vise ne trebas,kad zagusti..
Ja sam inace jako zle ljude uponzala,i rekla sam never again..
Al opet falu mi nove face..
-cool girl- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-03-08, 18:37   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 883
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Ja tu ne vidim problem.
Ja osobno poznajem neke ljude koji su potpuno sami,nemoju nikog i žive ko carevi.Imaš neku svoju rutinu,radiš što hočeš bla bla bla ... ako imaš emocionalnih problema lol odi psihiću.

Kod nekih ljudi naprimjer kod mene usamljenost je ustvari dosada.Cijeli dan nešto radim,idem u teretanu radim po doma itd itd.Jedino navečer kad nemam s kim popričat onda mi je dosadno ustvari usamljen sam.

Ali nisam sad ono full usamljen da se odma idem upucat od muke.All in all vuk samotnjak i tak mi je
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114