| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako prići curi u Društvo forumu; Dajte mi savijet kako da priđem curi, imam njezin broj, ali neznam kako da započmem razgovor sa njom. Please pomozite!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prići curi Pošalji joj poruku ili još bolje nazovi ju... šta si mislio sa brojem kad si ga već nabavio??
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prići curi imaš broj=>pošalji poruku
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prići curi Pa ako si dobio njezin broj, onda je očito da je i ona zainteresirana, u protivnom ne bi davala broj. Započet razgovor uopće nije problem - recimo, pošalješ poruku pa je priupitaš je li možda za kaficu... A razgovarat možeš o bilo čemu... ako znaš što nju interesira, pričaj o tome... možeš ogovarat ljude koje poznaješ, možeš pričat o filmu koji si gledao/nisi gledao i tako to... To ti uopće nije problem. Samo se opusti... i nemoj šutjet ko' riba, ali nemoj ni laprdat 100 na sat, pusti i njoj da dođe do riječi
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-05-07 Godina: 17
Poruka: 103
![]() | Re: Kako prići curi Imaš broj?Pa već si u prednosti.Započni s onim tipično dosadnim:"Što radiš,što ima kod tebe?",ako već ne možeš ništa smisliti.
__________________ Take this away!I can kill you if you get to close! |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 648
![]() ![]() | Re: Kako prići curi Citat:
...lako je to ako ga je dobio od nje... najjaci su mi oni koji dobiju broj od cure koja je frendica curi od frendovog frenda... (tak neka shema) zenska ga uopce ne zna i onda krene osvajanje prek telefona... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:29.