| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako prići curi u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Splitskadica smijeh je mocno oruzje -.-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #103 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-09-08 Lokacija: Zabok
Poruka: 364
![]() | Re: Kako prići curi to je moj nacin, ne jedini, ali jedan od. i uspjeva svaki put, barem izvucem 1 spoj da, pa ako me napuca ili ja nju - ko ga jebe, puno je riba u moru.
__________________ Citat:
| |
| | |
| | #104 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 1,028
![]() | Re: Kako prići curi Citat:
![]()
__________________ H A J D U K S P L I T 1 9 1 1 | |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 649
![]() | Re: Kako prići curi A nemojte onda vi muskarci, niti prilaziti curama,ostanite kukavice,do svoje 100 god,u odite mirno u penziju,ehhe..Nego jeste culi da jedna satrcia ima 100 god,al nije se nikad sexala,da oprostite?Ostala djevica,ostarila jadna,,ehhe..Pa tako ce te i vi(nadam se da nece=) |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 649
![]() | Re: Kako prići curi na koje se odnosilo, to pitanje?Ja ovo pricam iz nekih osobnih mei stvari,kazem vam da se makneme sa neta i cheta,da pokusate prilaziti vise ljudima na ulici, nego se ovdje zatvrali u svoja 4 zida i kukali nad svojoj sudbini.. |
| | |
| | #108 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prići curi ![]() Citat:
Jos si mlada.
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:13.

Jos si mlada.