| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako prići curi u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk pih... to je pizdarija... neš ti... vi žene uopće niste ni zlobne ni zahtjevne ni kontradiktorne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prići curi Citat:
Što je, u stvari i logično - jer sve žene uvijek lažu.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prići curi Citat:
![]() Damfisk je malo isfrustriran, pa će on kao i obično malo žešće reagirati... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Uobičajena je pogreška onih ljudi koji žive u zabludi da nečiju duboku spoznaju tumače kao frustraciju.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | |
| | |
| | #28 (permalink) | ||
A posebno me veseli kada me frustriranim naziva netko kome se a) nisam obratio b) i sam bi mogao iz čitavog niza razloga ponijet tu laskavu titulu, pa mu opet nitko ne lijepi ni etiketu frustriranosti, niti spominje razloge za lijepljenje iste Kužiš? Ako je nekome moj odgovor bio bezobrazan, taj netko mi to može slobodno reć. Citat:
Pazi.... ti si se, kao, šalila... pa si se požalila da nitko ne shvaća tvoje šale A kad sam ja odgovorio u istom "šaljivom" tonu, ti si se , kažeš, "šokirala"... Zašto se ti smješ "šalit" a ja se ne "smijem" šalit, pa me još, pride, neki uletnjak nazove frustriranim?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT Zadnji Uredio damfisk : 08-02-08 u 18:20. | ||
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
![]() ![]() | Re: Kako prići curi Citat:
| |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prići curi Ma nema problema... forum funkcionira na način na koji funkcionira.. treba ti malo da se ušemiš... sve je OK... ne treba sve shvaćat doslovno... najbolje da ćemo se sada ljutit jedni na druge zbog par posprdnih postova A kad se šališ, ubaciš tu i tamo koji smajlić, i sve je OK ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:34.

...hebemu