Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako prići curi u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Moja spoznaja ne utjeće na druge ljude, nego samo na mene. A posebno me veseli kada ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-02-08, 18:23   #31 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,326
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Re: Kako prići curi

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Moja spoznaja ne utjeće na druge ljude, nego samo na mene.

A posebno me veseli kada me frustriranim naziva netko kome se

a) nisam obratio

b) i sam bi mogao iz čitavog niza razloga ponijet tu laskavu titulu, pa mu opet nitko ne lijepi ni etiketu frustriranosti, niti spominje razloge za lijepljenje iste

Kužiš?
Ista slova bi i ja tebi mogao naljepiti... nije se ni ona tebi obratila, kad si joj odgovorio da su sve žene (uključujući nju) zlobne, zahtjevne i kontradiktorne... ne vidim da se ovdje poštuje pravilo o neobraćanju...

Ja sam uvjek spreman saslušati kritiku na svoju osobnost... i prihvatiti ju... a ako misliš da sam ja nečim frustriran, slobodno iznesi teoriju... ali je činjenica da i da jesam frustriran to ne izražavam kroz odnos prema drugima, pa samim time moja frustriranost ostaje moja privatna stvar... dok tvoja - izražena dobiva javnu etiketu.
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 18:23   #32 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
cocopuff se izdvaja iz masecocopuff se izdvaja iz mase

damfisk ja sam se zbilja salila
cocopuff je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 18:27   #33 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Ista slova bi i ja tebi mogao naljepiti... nije se ni ona tebi obratila, kad si joj odgovorio da su sve žene (uključujući nju) zlobne, zahtjevne i kontradiktorne... ne vidim da se ovdje poštuje pravilo o neobraćanju...
Da, obratila mi se.

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Ja sam uvjek spreman saslušati kritiku na svoju osobnost... i prihvatiti ju... a ako misliš da sam ja nečim frustriran, slobodno iznesi teoriju... ali je činjenica da i da jesam frustriran to ne izražavam kroz odnos prema drugima, pa samim time moja frustriranost ostaje moja privatna stvar... dok tvoja - izražena dobiva javnu etiketu.
Nije mi običaj krstarit raznoraznim temama i lijepit kojekakve etikete pojedincima koji mi se na toj konkretnoj temi nisu uopće obratili, niti sam sa istima na toj konkretnoj temi komunicirao.

Taj sport prepuštam temi.

Nadalje, nemam nikakve namjere drugim pojedincima objašnjavat zašto su, kako i zbog čega frustrirani, pogotovo ukoliko takve pojedince ne poznajem.

I taj sport prepuštam tebi.

Vidim da ti sebe smatraš itekako visoko kvalificiranim sa procjenu nečijeg mentalnog stanja.

E pa izvoli, majstore... samo naprijed. Vidim da ti ide...

Citat:
Pravi autor: cocopuff Pogledaj Poruke
damfisk ja sam se zbilja salila
Ma sve je OK, kažem ti... ionako je tema vrlo brzo skrenula u sprdajući smjer... skužio sam ja da se ti zezaš... nema problema....

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 18:31   #34 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ajme kak' kompicirate tko se šalio, tko nije, tko ovo, tko ono
samo zbunjujete (mrzim ovu riječ, kak se kaže!) dječka u problemu

Imaš broj.

Dakle

Verzija sam si ga nabavio - super. Onda znaš kaj trebaš raditi. Nisi ga valjda uzeo samo da popunjavaš mj u imeniku.

Verzija dobio br - pa kaj, isto super. Znači da si se zanimao za nju. Lijepo pošalješ sms ili nazoveš, kažeš od kud ti br... itd.

Jbte. Tražit ću posao u "Teen - u"

kaj to još izlazi?

Zadnji Uredio dorina : 08-02-08 u 18:33.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 18:32   #35 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke

kaj to još izlazi?
Mislim da izlazi. Ja čitao nekidan kod frizera. ZA MUŠKARCE.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 18:34   #36 (permalink)
Moderator Foruma

_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Da, obratila mi se.
Demagogija iz vrtića?? Ako budeš dovoljno ponavljao pobjediti ćeš??

Citat:
Nije mi običaj krstarit raznoraznim temama i lijepit kojekakve etikete pojedincima koji mi se na toj konkretnoj temi nisu uopće obratili, niti sam sa istima na toj konkretnoj temi komunicirao.

Taj sport prepuštam temi.

Nadalje, nemam nikakve namjere drugim pojedincima objašnjavat zašto su, kako i zbog čega frustrirani, pogotovo ukoliko takve pojedince ne poznajem.

I taj sport prepuštam tebi.

Vidim da ti sebe smatraš itekako visoko kvalificiranim sa procjenu nečijeg mentalnog stanja.
Kad netko krši norme normalne komunikacije ni sam se ne obavezujem istima... svjestan si da ti je odgovor bio normalan da ti ne bi imao šta prigovoriti...

Frustriranost nije opis nečijeg mentalnog stanja nego njegov dio... tako da sam komentirao dio tvog mentalnog stanja, a ne samo mentalno stanje... iako da mi je to cilj iz tvog diskurza bi se dalo izvući i više od toga... ovo je bilo samo ono najočitije...

Što se tiče toga da ja "krstarim" forumom... na topiku sam postao prije nego ti... stoga nisam "dokrstario" da bi tebe napao, nego se zatekao ovdje kad izgubio kompas...

Al lijepo od tebe da si iz svoje uvrede ženama uspio izvući da se ona ispriča tebi... jel to tipično balkanski odnos u "muško-ženskom" konfliktu??

Citat:
E pa izvoli, majstore... samo naprijed. Vidim da ti ide...
Hvala... samo mi ti daj materijala i tu sam za taj zahtjevan posao...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 19:24   #37 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-02-08
Poruka: 25
jurko se izdvaja iz mase

Ova mi je posebna, pa me samo zanima kako započeti razgovor.
Molio bi zavodnike da daju koji dobar ulet
jurko je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 19:28   #38 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Citat:
Pravi autor: jurko Pogledaj Poruke
Ova mi je posebna, pa me samo zanima kako započeti razgovor.
Molio bi zavodnike da daju koji dobar ulet
reci joj: nemoj biti posebna, budi parizer!
And no one's gonna catch you when you fall
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 20:00   #39 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-01-08
Godina: 15
Poruka: 388
Luka/Mr 0wner se izdvaja iz mase

Jednostavno...započni jednu temu,dovrši s tom temom,pitaj ju dali se možete naći na kavu,sok,pivo bilo šta i upoznali ste ...
Luka/Mr 0wner je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 20:02   #40 (permalink)
Moderator Foruma

Citat:
Pravi autor: Luka/Mr 0wner Pogledaj Poruke
Jednostavno...započni jednu temu,dovrši s tom temom,pitaj ju dali se možete naći na kavu,sok,pivo bilo šta i upoznali ste ...
Evo ga sad odjednom ti daješ savjet... pa upucati ću se...

Al dobro je... samo tako...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111