| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako prići curi u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Moja spoznaja ne utjeće na druge ljude, nego samo na mene. A posebno me veseli kada ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prići curi Citat:
Ja sam uvjek spreman saslušati kritiku na svoju osobnost... i prihvatiti ju... a ako misliš da sam ja nečim frustriran, slobodno iznesi teoriju... ali je činjenica da i da jesam frustriran to ne izražavam kroz odnos prema drugima, pa samim time moja frustriranost ostaje moja privatna stvar... dok tvoja - izražena dobiva javnu etiketu.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | |
| | |
| | #33 (permalink) | ||
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prići curi Citat:
Citat:
Taj sport prepuštam temi. Nadalje, nemam nikakve namjere drugim pojedincima objašnjavat zašto su, kako i zbog čega frustrirani, pogotovo ukoliko takve pojedince ne poznajem. I taj sport prepuštam tebi. Vidim da ti sebe smatraš itekako visoko kvalificiranim sa procjenu nečijeg mentalnog stanja. E pa izvoli, majstore... samo naprijed. Vidim da ti ide... Ma sve je OK, kažem ti... ionako je tema vrlo brzo skrenula u sprdajući smjer... skužio sam ja da se ti zezaš... nema problema.... ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | ||
| | |
| | #34 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prići curi Ajme kak' kompicirate tko se šalio, tko nije, tko ovo, tko ono ![]() samo zbunjujete (mrzim ovu riječ, kak se kaže!) dječka u problemu ![]() Imaš broj. Dakle ![]() Verzija sam si ga nabavio - super. Onda znaš kaj trebaš raditi. Nisi ga valjda uzeo samo da popunjavaš mj u imeniku. Verzija dobio br - pa kaj, isto super. Znači da si se zanimao za nju. Lijepo pošalješ sms ili nazoveš, kažeš od kud ti br... itd. Jbte. Tražit ću posao u "Teen - u" ![]() kaj to još izlazi?
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... Zadnji Uredio dorina : 08-02-08 u 18:33. |
| | |
| | #36 (permalink) | ||
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prići curi Demagogija iz vrtića?? Ako budeš dovoljno ponavljao pobjediti ćeš?? Citat:
Frustriranost nije opis nečijeg mentalnog stanja nego njegov dio... tako da sam komentirao dio tvog mentalnog stanja, a ne samo mentalno stanje... iako da mi je to cilj iz tvog diskurza bi se dalo izvući i više od toga... ovo je bilo samo ono najočitije... Što se tiče toga da ja "krstarim" forumom... na topiku sam postao prije nego ti... stoga nisam "dokrstario" da bi tebe napao, nego se zatekao ovdje kad izgubio kompas... Al lijepo od tebe da si iz svoje uvrede ženama uspio izvući da se ona ispriča tebi... jel to tipično balkanski odnos u "muško-ženskom" konfliktu?? Citat:
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | ||
| | |
| | #38 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
![]() Al dobro je... samo tako... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:05.