| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako prići curi u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: _Aris_ Evo ga sad odjednom ti daješ savjet... pa upucati ću se... Al dobro je... samo tako... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | ||||
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prići curi Ne znam je li iz vrtića, ali prvo sam je kod tebe uočio. Citat:
Pa da... A inače, ti si kao neki arbitar normalnosti, pa se osjećaš pozvanim da drugima pričaš što jest, a što nije normalno? Fino, fino... Citat:
Zaključak je da ti, preko napisa na forumu, izvlačiš dijagonoze o tuđem mentalnom stanju. Ili dijelu istog. E pa svaka ti čast, majstore. Jesi razmišljao o tome da patentiraš tu tehniku? Zacijelo bi to bilo jedno revolucionarno otkriće u virutalnoj psihologiji... Ma daj molim te... Citat:
Citat:
Nisam tražio da mi se ispričava čak ni bezobraznik koje je, ničim izazvan, odlučio nazvat me frustriranim. A balkanske odnose u muško-ženskom kontaktu prepuštam tebi... ti si, izgleda, ekspert za opravdavanje zatucanih društvenih stavova... pa ćeš se u ovom konkretnom primjeru jako dobro snaći Materijal ćeš i sam pronaći... barem to nije teško... samo nastavi...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | ||||
| | |
| | #44 (permalink) | |||||||
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prići curi Nisam ja ovdje tema... kritiziramo tebe... I dalje ostaje činjenica da se ona tebi nije obratila kad si uvrijedio nju i sve žene s njom zajedno, pa još ne vidim povodom čega tražiš da se ja tebi obraćam samo kad se ti meni obratiš. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | |||||||
| | |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 269
![]() ![]() | Re: Kako prići curi Uglavnom momak je došao ovdje zatražiti pomoć i tema mu je propala jer naprosto serete. Točno se može pročtati naslov teme i prvi post pa ukoliko niste toliko glupi, odje* na pm (private message - privatna poruka). Hvala. Nastavimo sa temom. |
| | |
| | #47 (permalink) | ||||||||||
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prići curi Citat:
Pa sad, iako se voliš pozivat na neki red, način i pristojnost, forsiraš raspravu u kojoj se raščlanjuje na proste faktore upravo tvoj i moj način komunikacije. A TI si prvi započeo sa takvom raspravom. Citat:
Pa daj molim te odluči se... želiš li poštivat "norme normalne komunikacije" ili ne? Ili ti je možda napeto mene proganjat po forumu? Koja je šema? Kažeš da "ti mene nisi izazvao"? Pa koji se onda penis javljaš? U čemu je problem? Niti sam ti se obratio, niti sam s tobom komunicirao... ali ti se ipak osjećaš pozvanim (i prozvanim) mene nazvati "frustriranim" i upozorit me na regule normalne komunikacije... iako se ti sam - po vlastitom priznanju - "ne obavezuješ normama normalne komunikacije" Ne, logika nije jasna. Osim možda tebi. Jer ti se ipak "ne obavezuješ normama normalne komunikacije" Citat:
Pa da... iako si višestruko "pristojniji" od mene, ti bez ikakvog problema etiketiraš ostale frustriranima... i slijediš ih naokolo po forumu... jer ti si pristojan... odnosno, pristojniji od mene... I naravno, kao takav, pristojan, fin i uzoran - prava moralna vertikala ovog virtualnog prostora - nalazuš za shodno upozoriti mene na nedostatak pristojnosti. Iako ja niti jedog forumaša nisam etiketirao "frustriranim". Uistinu, moralan i vertikalan posao odrađuješ. ![]() Citat:
S druge strane, tvoje poimanje "pristojnosti" je vrlo interesantno, i dalo bi se o istome raspravljat... ali takve rasprave, i takva etiketiranja prepuštam tebi... Citat:
Ovdje diskutiramo o tvom bezobraznom i ničim izazvanom etiketiranju drugog forumaša, koji se tebi uopće nije obratio. A upravo to je nepristojno ponašanje. Također je i offtopic na ovoj temi. Citat:
Ako bi ja trebao podnosti kritiku onda isto, baš isto važi i za tebe... Citat:
Upravo tebe nešto muči... pa bi upravo ti trebao pokretat topice... jer, kako se čini, specijalizirani topici bi upravo tebi mogli olakšat neke stvari u životu Citat:
Nema nikakve potrebe da ti, ili netko drugi, ničim izazvan, ničim prozvan i ničim potaknut, mene etiketira frustriranim ili bilo kako drugačije. I ne, ne treba se biti doktor znanosti da bi se zaključilo da je bezobrazan onaj tko drugog naziva frustriranim, a da nije bio ničim izazvan i ničim prozvan. Citat:
Pazi, sve to što si napisao vrijedi i za tebe... da nisi svjestan što si napisao, da bi trebao podnijeti upozorenje, da imaš stav "nisam kriv i neću priznat i to ću dokazat"... I da... takav tvoj stav nema smisla... I istina je da to puno govori o tebi... Citat:
Ja sam rekao da si ti, po tvojim ranijim napisima, stručnjak za (neuspješne) pokušaje opravdavanja zatucanih društvenih stavova. Jesi, uporan si barem jednako onoliko koliko su zatucani društveni stavovi koje opravdavaš i koliko je besimislena moralna superiornost s kojom pristupaš svakoj raspravi. A to je pregolemo.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT Zadnji Uredio damfisk : 10-02-08 u 01:37. | ||||||||||
| | |
| | #50 (permalink) | ||||||||||||||||||||
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prići curi Citat:
Meni držiš prodike kako ja zaključujem na osnovi jedne izjave o karakteru čovjeka, a ja sam tebe upozoravao da ne možeš ljude nazivati budalama i vrijeđati ih ako imate različita mišljenja, jer jedno mišljenje ga ne definira kao osobu. Tad si rekao da nije uvreda, ako je nešto očito... to je jednostavno tvoja izjava... E pa ja mislim da je očito da si frustriran ženama, što po tvojoj logici, očito nije uvreda, nego izjava... jer je to očito... ![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
Iako ja niti jedog forumaša nisam etiketirao "frustriranim". Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | ||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:37.