Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako prići curi u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: _Aris_ Evo ga sad odjednom ti daješ savjet... pa upucati ću se... Al dobro je... samo tako... ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-02-08, 20:22   #41 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-01-08
Godina: 15
Poruka: 388
Luka/Mr 0wner se izdvaja iz mase
Re: Kako prići curi

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Evo ga sad odjednom ti daješ savjet... pa upucati ću se...

Al dobro je... samo tako...
Hehe Aris zahvaljujući tebi
Luka/Mr 0wner je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 13:20   #42 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,175
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Demagogija iz vrtića?? Ako budeš dovoljno ponavljao pobjediti ćeš??
Ne znam je li iz vrtića, ali prvo sam je kod tebe uočio.

Citat:
Kad netko krši norme normalne komunikacije ni sam se ne obavezujem istima... svjestan si da ti je odgovor bio normalan da ti ne bi imao šta prigovoriti...
Kad netko krši norme normalne komunikacije - misliš, kao kad, na primjer, nazove nekog drugog frustriranim?

Pa da...

A inače, ti si kao neki arbitar normalnosti, pa se osjećaš pozvanim da drugima pričaš što jest, a što nije normalno?

Fino, fino...

Citat:
Frustriranost nije opis nečijeg mentalnog stanja nego njegov dio... tako da sam komentirao dio tvog mentalnog stanja, a ne samo mentalno stanje... iako da mi je to cilj iz tvog diskurza bi se dalo izvući i više od toga... ovo je bilo samo ono najočitije...
Dio ili cijelo, stanje ili dio stanja.. bla bla bla...

Zaključak je da ti, preko napisa na forumu, izvlačiš dijagonoze o tuđem mentalnom stanju. Ili dijelu istog.

E pa svaka ti čast, majstore.

Jesi razmišljao o tome da patentiraš tu tehniku? Zacijelo bi to bilo jedno revolucionarno otkriće u virutalnoj psihologiji...

Ma daj molim te...

Citat:
Što se tiče toga da ja "krstarim" forumom... na topiku sam postao prije nego ti... stoga nisam "dokrstario" da bi tebe napao, nego se zatekao ovdje kad izgubio kompas...
Ovo o gubljenju kompasa, je li to još jedna dijagnoza postavljena uz pomoć tvoje revolucionarne tehnike?

Citat:
Al lijepo od tebe da si iz svoje uvrede ženama uspio izvući da se ona ispriča tebi... jel to tipično balkanski odnos u "muško-ženskom" konfliktu??
Niti sam vrijeđao žene, niti sam od bilo koga traži da mi se ispričava.

Nisam tražio da mi se ispričava čak ni bezobraznik koje je, ničim izazvan, odlučio nazvat me frustriranim.

A balkanske odnose u muško-ženskom kontaktu prepuštam tebi... ti si, izgleda, ekspert za opravdavanje zatucanih društvenih stavova... pa ćeš se u ovom konkretnom primjeru jako dobro snaći

Citat:
Hvala... samo mi ti daj materijala i tu sam za taj zahtjevan posao...
Materijal ćeš i sam pronaći... barem to nije teško... samo nastavi...

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 17:01   #43 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 330
rasovicz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku rasovicz Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku rasovicz

izbacite mob. kao pomocno sredstvo pa sta se radilo pre 10 godina ides probas ili popusis ili opstajes nema predaje ides dalje
rasovicz je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 17:27   #44 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Ne znam je li iz vrtića, ali prvo sam je kod tebe uočio.
Nisam ja ovdje tema... kritiziramo tebe... I dalje ostaje činjenica da se ona tebi nije obratila kad si uvrijedio nju i sve žene s njom zajedno, pa još ne vidim povodom čega tražiš da se ja tebi obraćam samo kad se ti meni obratiš.

Citat:
Kad netko krši norme normalne komunikacije - misliš, kao kad, na primjer, nazove nekog drugog frustriranim?
Da, točno... mislim da smo to riješili... ja se ne obavezujem normama normalne komunikacije, kad ih ti prvi zaobiđeš... da ponovim nisam ja ovdje tema, ti imaš problema sa normalnom komunikacijom, ja nisam tebe izazivao, dapače nisam se tebi ni obratio... ali u skladu sa tvojim odnosom prema drugim forumašima sam te komentirao... ne daj povoda, pa nećeš čuti komentara, mislim da je logika jasna.
Citat:
Pa da...

A inače, ti si kao neki arbitar normalnosti, pa se osjećaš pozvanim da drugima pričaš što jest, a što nije normalno?

Fino, fino...
Točno, ako nije u potpunosti točno, svakako sam u komunikaciji pristojniji od tebe, pa se smatram kompetentnim upozorti te na nedostatak pristojnosti u tvojoj komunikaciji.

Citat:
Dio ili cijelo, stanje ili dio stanja.. bla bla bla...

Zaključak je da ti, preko napisa na forumu, izvlačiš dijagonoze o tuđem mentalnom stanju. Ili dijelu istog.

E pa svaka ti čast, majstore.

Jesi razmišljao o tome da patentiraš tu tehniku? Zacijelo bi to bilo jedno revolucionarno otkriće u virutalnoj psihologiji...

Ma daj molim te...
Da... i ne vidim što ti tu smeta, ja to radim na pristojan način i sa određenim temeljima dok ti žene vrijeđaš na nepristojan način i bez ikakvog temelja... ne znam kako su uopće uspio doći do toga da ja nešto radim, kad ovdje diskutiramo o tvom nepristojnom ponašanju... Jel ovo još jedna vrtićka metoda "skreni pažnju na druge biti će ti lakše", sad kad si tako muški reagirao podnesi muški i kritiku... o mojim sposobnostima procjene ćemo drugi put... npr. otvori mi topik... daj sad da riješimo činjenicu da si nepristojan i bezobrezan, ako uspijemo nešto napraviti po tom pitanju, biti će i tebi lakše u životu...

Citat:
Ovo o gubljenju kompasa, je li to još jedna dijagnoza postavljena uz pomoć tvoje revolucionarne tehnike?
Da... želiš reći da je način na koji si komunicirao sasvim normalan i prilagođen i da nikog ne vrijeđa ili misliš da treba biti doktor znanosti da bi se zaključilo kad je netko nepristojan??

Citat:
Niti sam vrijeđao žene, niti sam od bilo koga traži da mi se ispričava.

Nisam tražio da mi se ispričava čak ni bezobraznik koje je, ničim izazvan, odlučio nazvat me frustriranim.

A balkanske odnose u muško-ženskom kontaktu prepuštam tebi... ti si, izgleda, ekspert za opravdavanje zatucanih društvenih stavova... pa ćeš se u ovom konkretnom primjeru jako dobro snaći
Još jednom, ne radi se o meni... iz prve rečenice se vidi da uopće nisi svjestan što si napravio... to se ne smije tolerirati... trebao bi barem podnjeti upozorenje i shvatiti kad si u krivu... ovakav stav "nisam kriv i to ću dokazati jer neću priznati da sam kriv"... jednostavno nema smisla... al nemoj ti odustati od toga... i to mnogo govori o načinu na koji shvaćaš svoj odnos prema drugima... nažalost...
Citat:
Glavno da smo se složili da ti je takav stav zatucan i balkanski to je već napredak. Al svejedno bi bilo lijepše da si se ti njoj ispričala, a ne ona tebi...

Citat:
Materijal ćeš i sam pronaći... barem to nije teško... samo nastavi...
I ovdje se slažemo, al ko će te stalno pratiti, ti si veći dio vremena ovakav... nisam baš toliko uporan...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 17:42   #45 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-10-07
Poruka: 269
rommel~ se izdvaja iz maserommel~ se izdvaja iz mase

Uglavnom momak je došao ovdje zatražiti pomoć i tema mu je propala jer naprosto serete. Točno se može pročtati naslov teme i prvi post pa ukoliko niste toliko glupi, odje* na pm (private message - privatna poruka). Hvala.

Nastavimo sa temom.
rommel~ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 23:12   #46 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-09-07
Godina: 20
Poruka: 402
karlitoocar se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko MSN-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku karlitoocar Pošalji poruku preko Skype-a korisniku karlitoocar

@Aris, imaš moj potpis u svakom hebenom postu....
@rommel~, ti ga nemaš.....
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 01:30   #47 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,175
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Nisam ja ovdje tema... kritiziramo tebe... I dalje ostaje činjenica da se ona tebi nije obratila kad si uvrijedio nju i sve žene s njom zajedno, pa još ne vidim povodom čega tražiš da se ja tebi obraćam samo kad se ti meni obratiš.
Nisi ti ovde tema... ali nisam ni ja ovde tema... premda si ti ipak pronašao za shodno - ničim izazvan - prozivat mene...

Pa sad, iako se voliš pozivat na neki red, način i pristojnost, forsiraš raspravu u kojoj se raščlanjuje na proste faktore upravo tvoj i moj način komunikacije. A TI si prvi započeo sa takvom raspravom.

Citat:
Da, točno... mislim da smo to riješili... ja se ne obavezujem normama normalne komunikacije, kad ih ti prvi zaobiđeš... da ponovim nisam ja ovdje tema, ti imaš problema sa normalnom komunikacijom, ja nisam tebe izazivao, dapače nisam se tebi ni obratio... ali u skladu sa tvojim odnosom prema drugim forumašima sam te komentirao... ne daj povoda, pa nećeš čuti komentara, mislim da je logika jasna.
Čekaj malo majstore... meni ovdje sereš kako ja komuniciram na neprikladan način, a onda izvališ kako se ti "ne obavezuješ normama normalne komunikacije ako ih JA prvi zaobiđem"

Pa daj molim te odluči se... želiš li poštivat "norme normalne komunikacije" ili ne?

Ili ti je možda napeto mene proganjat po forumu?

Koja je šema?

Kažeš da "ti mene nisi izazvao"? Pa koji se onda penis javljaš? U čemu je problem?

Niti sam ti se obratio, niti sam s tobom komunicirao... ali ti se ipak osjećaš pozvanim (i prozvanim) mene nazvati "frustriranim" i upozorit me na regule normalne komunikacije... iako se ti sam - po vlastitom priznanju - "ne obavezuješ normama normalne komunikacije"

Ne, logika nije jasna. Osim možda tebi. Jer ti se ipak "ne obavezuješ normama normalne komunikacije"

Citat:
Točno, ako nije u potpunosti točno, svakako sam u komunikaciji pristojniji od tebe, pa se smatram kompetentnim upozorti te na nedostatak pristojnosti u tvojoj komunikaciji.

Pa da... iako si višestruko "pristojniji" od mene, ti bez ikakvog problema etiketiraš ostale frustriranima... i slijediš ih naokolo po forumu... jer ti si pristojan... odnosno, pristojniji od mene...

I naravno, kao takav, pristojan, fin i uzoran - prava moralna vertikala ovog virtualnog prostora - nalazuš za shodno upozoriti mene na nedostatak pristojnosti.

Iako ja niti jedog forumaša nisam etiketirao "frustriranim".

Uistinu, moralan i vertikalan posao odrađuješ.

Citat:
Da... i ne vidim što ti tu smeta, ja to radim na pristojan način i sa određenim temeljima dok ti žene vrijeđaš na nepristojan način i bez ikakvog temelja...
Ja nikog nisam uvrijedio.

S druge strane, tvoje poimanje "pristojnosti" je vrlo interesantno, i dalo bi se o istome raspravljat... ali takve rasprave, i takva etiketiranja prepuštam tebi...

Citat:
ne znam kako su uopće uspio doći do toga da ja nešto radim, kad ovdje diskutiramo o tvom nepristojnom ponašanju...
Ne.

Ovdje diskutiramo o tvom bezobraznom i ničim izazvanom etiketiranju drugog forumaša, koji se tebi uopće nije obratio.

A upravo to je nepristojno ponašanje.

Također je i offtopic na ovoj temi.

Citat:
Jel ovo još jedna vrtićka metoda "skreni pažnju na druge biti će ti lakše", sad kad si tako muški reagirao podnesi muški i kritiku...
O "muškosti" moje metode sasvim dovoljno govori činjenica da si upravo ti pokrenuo cijelu diskusiju na ovom mjestu.

Ako bi ja trebao podnosti kritiku onda isto, baš isto važi i za tebe...

Citat:
o mojim sposobnostima procjene ćemo drugi put... npr. otvori mi topik... daj sad da riješimo činjenicu da si nepristojan i bezobrezan, ako uspijemo nešto napraviti po tom pitanju, biti će i tebi lakše u životu...
Mislim da bi ti trebao otvorit topic... jer si upravo ti započeo priču, upravo ti si krenuo sa etiketiranjem, upravo ti si prozvao mene koji se tebi nisam obratio niti jedno jedinom rječju...

Upravo tebe nešto muči... pa bi upravo ti trebao pokretat topice... jer, kako se čini, specijalizirani topici bi upravo tebi mogli olakšat neke stvari u životu

Citat:
Da... želiš reći da je način na koji si komunicirao sasvim normalan i prilagođen i da nikog ne vrijeđa ili misliš da treba biti doktor znanosti da bi se zaključilo kad je netko nepristojan??
Ne, nego mislim da osoba koja bi eventualno možda mogla bit uvrijeđena mojim postom može i sama reći da je uvrijeđena.

Nema nikakve potrebe da ti, ili netko drugi, ničim izazvan, ničim prozvan i ničim potaknut, mene etiketira frustriranim ili bilo kako drugačije.

I ne, ne treba se biti doktor znanosti da bi se zaključilo da je bezobrazan onaj tko drugog naziva frustriranim, a da nije bio ničim izazvan i ničim prozvan.

Citat:
Još jednom, ne radi se o meni... iz prve rečenice se vidi da uopće nisi svjestan što si napravio... to se ne smije tolerirati... trebao bi barem podnjeti upozorenje i shvatiti kad si u krivu... ovakav stav "nisam kriv i to ću dokazati jer neću priznati da sam kriv"... jednostavno nema smisla... al nemoj ti odustati od toga... i to mnogo govori o načinu na koji shvaćaš svoj odnos prema drugima... nažalost...

Pazi, sve to što si napisao vrijedi i za tebe... da nisi svjestan što si napisao, da bi trebao podnijeti upozorenje, da imaš stav "nisam kriv i neću priznat i to ću dokazat"...

I da... takav tvoj stav nema smisla...

I istina je da to puno govori o tebi...

Citat:
Glavno da smo se složili da ti je takav stav zatucan i balkanski to je već napredak. Al svejedno bi bilo lijepše da si se ti njoj ispričala, a ne ona tebi...
Ne, nismo se složili da je moj stav zatucan. Ja to nigdje nisam rekao.

Ja sam rekao da si ti, po tvojim ranijim napisima, stručnjak za (neuspješne) pokušaje opravdavanja zatucanih društvenih stavova.

Citat:
I ovdje se slažemo, al ko će te stalno pratiti, ti si veći dio vremena ovakav... nisam baš toliko uporan...
Jesi, uporan si barem jednako onoliko koliko su zatucani društveni stavovi koje opravdavaš i koliko je besimislena moralna superiornost s kojom pristupaš svakoj raspravi. A to je pregolemo.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT

Zadnji Uredio damfisk : 10-02-08 u 01:37.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 02:08   #48 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,133
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Kad žena kaže da se zajebava, to znači da laže.

Što je, u stvari i logično - jer sve žene uvijek lažu.
Nije tacno... Evo ja ne lazem!!! Tebi se neka ocigledno dobro 'napila krvi'...
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 10:00   #49 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-09-07
Godina: 20
Poruka: 402
karlitoocar se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko MSN-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku karlitoocar Pošalji poruku preko Skype-a korisniku karlitoocar

to da sve žene lažu se odnosi na cure mlađe od 25god, i to je provjereno točno....
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 13:23   #50 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Nisi ti ovde tema... ali nisam ni ja ovde tema... premda si ti ipak pronašao za shodno - ničim izazvan - prozivat mene...
Želim biti dovoljno uporan da netko na ovom forumu primjeti kakav ti je način komunikacije, pa makar me banirali... U biti iskreno, na podforumu gdje su moderatori sam rekao da ću otići sa foruma ako ne uspostave jednak standard nad tobom i svima ostalima...

Meni držiš prodike kako ja zaključujem na osnovi jedne izjave o karakteru čovjeka, a ja sam tebe upozoravao da ne možeš ljude nazivati budalama i vrijeđati ih ako imate različita mišljenja, jer jedno mišljenje ga ne definira kao osobu. Tad si rekao da nije uvreda, ako je nešto očito... to je jednostavno tvoja izjava... E pa ja mislim da je očito da si frustriran ženama, što po tvojoj logici, očito nije uvreda, nego izjava... jer je to očito...

Citat:
Pa sad, iako se voliš pozivat na neki red, način i pristojnost, forsiraš raspravu u kojoj se raščlanjuje na proste faktore upravo tvoj i moj način komunikacije. A TI si prvi započeo sa takvom raspravom.
Objasnio sam ti gore, kršim pravila (pogotovo ono o offtopiku) da se vidi kako bi bilo da se još netko ponaša ko ti... mogu godinama nastaviti ovaj razgovor i filozofirati jednako kao i ti... zanima me kud će nas dovesti tvoj način komunikacije...

Citat:
Čekaj malo majstore... meni ovdje sereš kako ja komuniciram na neprikladan način, a onda izvališ kako se ti "ne obavezuješ normama normalne komunikacije ako ih JA prvi zaobiđem"

Pa daj molim te odluči se... želiš li poštivat "norme normalne komunikacije" ili ne?
Točno si sve rekao... želim se ponašati kao ti... da ljudi vide kako bi bilo da se svi ponašaju kao ti... možda im onda padne na pamet uspostaviti standard, da ne možeš vrijeđati ljude (u ovom slučaju žene), samo zato jer su moderatori navikli na to ili zato jer nemaju sredstva da te kazne...
Citat:
Ili ti je možda napeto mene proganjat po forumu?

Koja je šema?

Kažeš da "ti mene nisi izazvao"? Pa koji se onda penis javljaš? U čemu je problem?
Napeto mi je baš tebe proganjati, jer sam primjetio da te nitko drugi ne proganja kad kršiš pravila... mislim da je to nedopustivo... ako su već ostali papci, pa ne znaju i ne mogu ti prigovoriti, ja neću biti takav... želim da kriteriji budu jednaki nad svima.
Citat:
Niti sam ti se obratio, niti sam s tobom komunicirao... ali ti se ipak osjećaš pozvanim (i prozvanim) mene nazvati "frustriranim" i upozorit me na regule normalne komunikacije... iako se ti sam - po vlastitom priznanju - "ne obavezuješ normama normalne komunikacije"
Niti je cura se tebi obratila, niti je komunicirala s tobom... a ti si na prvu uvrijedio i nju i sve žene... rekao si curi koju ne znaš, nemaš pojma o njoj, da je lažljiva i dalaže kao i sve žene... zašto nakon toga pokušavaš sebe prikazati kao žrtvu, umjesto da se kao muškarac ispričaš??
Citat:
Ne, logika nije jasna. Osim možda tebi. Jer ti se ipak "ne obavezuješ normama normalne komunikacije"
Razmisli još malo o logici...

Citat:
Pa da... iako si višestruko "pristojniji" od mene, ti bez ikakvog problema etiketiraš ostale frustriranima... i slijediš ih naokolo po forumu... jer ti si pristojan... odnosno, pristojniji od mene...
Točno... Čekaj malo... zar te zabolio i zasmetao odnos kakav ti imaš prema drugima?!?! Daj nemoj zezati da si primjetio kako je biti napadnut... da si se našao u situaciji u kojoj se drugi zbog tebe nalaze svaki dan?? Nije ugodno, jelda...
Citat:
I naravno, kao takav, pristojan, fin i uzoran - prava moralna vertikala ovog virtualnog prostora - nalazuš za shodno upozoriti mene na nedostatak pristojnosti.
Točno... shvaćanje ti nije slabija strana... priznajem.
Iako ja niti jedog forumaša nisam etiketirao "frustriranim".
Citat:
Uistinu, moralan i vertikalan posao odrađuješ.

Ja nikog nisam uvrijedio.

S druge strane, tvoje poimanje "pristojnosti" je vrlo interesantno, i dalo bi se o istome raspravljat... ali takve rasprave, i takva etiketiranja prepuštam tebi...
Najžalosnije je što još uvjek misliš da nisi nikoga uvrijedio... Vođen jednakom logikom smatram da sam rekao samo očitu istinu o tebi...
Citat:
Ovdje diskutiramo o tvom bezobraznom i ničim izazvanom etiketiranju drugog forumaša, koji se tebi uopće nije obratio.

A upravo to je nepristojno ponašanje.

Također je i offtopic na ovoj temi.
Slažem se... apsolutno sam nepristojan... upravo zagađujem forum svojim odnosom prema tebi - ponašam se kao ti prema drugima...
Citat:
O "muškosti" moje metode sasvim dovoljno govori činjenica da si upravo ti pokrenuo cijelu diskusiju na ovom mjestu.

Ako bi ja trebao podnosti kritiku onda isto, baš isto važi i za tebe...
Slažem se... podnosim kritiku... kriv sam... ponašam se prema tebi kao ti prema drugima...
Citat:
Mislim da bi ti trebao otvorit topic... jer si upravo ti započeo priču, upravo ti si krenuo sa etiketiranjem, upravo ti si prozvao mene koji se tebi nisam obratio niti jedno jedinom rječju...
Otvori... vidimo se tamo.
Citat:
Upravo tebe nešto muči... pa bi upravo ti trebao pokretat topice... jer, kako se čini, specijalizirani topici bi upravo tebi mogli olakšat neke stvari u životu
Naveo sam ti gore da me ti mučiš, ne trebaš previše mozgati...

Citat:
Ne, nego mislim da osoba koja bi eventualno možda mogla bit uvrijeđena mojim postom može i sama reći da je uvrijeđena.
Mislim da je dovoljno rekla... al ako je potrebno možemo ju pitati...
Citat:
Nema nikakve potrebe da ti, ili netko drugi, ničim izazvan, ničim prozvan i ničim potaknut, mene etiketira frustriranim ili bilo kako drugačije.
O, bio sam ja potaknut... puno puta... samo rijetko reagiram, ali nekad moram... zašto ne sad...
Citat:
I ne, ne treba se biti doktor znanosti da bi se zaključilo da je bezobrazan onaj tko drugog naziva frustriranim, a da nije bio ničim izazvan i ničim prozvan.
Slažem se... niti treba biti doktor znanosti da bi se prepoznalo riječi frustriranog čovjeka.

Citat:

Pazi, sve to što si napisao vrijedi i za tebe... da nisi svjestan što si napisao, da bi trebao podnijeti upozorenje, da imaš stav "nisam kriv i neću priznat i to ću dokazat"...
Naravno... ponašam se kao ti... ali ja priznajem da se loše ponašam. Tebi je to ponašanje normalno... to je najžalosnije.

Citat:
Ne, nismo se složili da je moj stav zatucan. Ja to nigdje nisam rekao.
Tako je ispalo... jedini konkretan primjer zatucanosti je tvoj stav da sve žene lažu i da žena koju ne znaš, koju nikad nisi upoznao, kad se našali ustavi - laže.
Citat:
Ja sam rekao da si ti, po tvojim ranijim napisima, stručnjak za (neuspješne) pokušaje opravdavanja zatucanih društvenih stavova.
To je jedno moguće gledište... zašto ne. Meni je bitno da se nađe netko drugi (ne ti, jer da si ti zabrinuo bi se) kome će se učiniti opravdani, ako ih ja branim...

Citat:
Jesi, uporan si barem jednako onoliko koliko su zatucani društveni stavovi koje opravdavaš i koliko je besimislena moralna superiornost s kojom pristupaš svakoj raspravi. A to je pregolemo.
Slažem se... uporan sam, mislio sam da neću biti, ali odlučio sam da oću... bilo bi dobro da nam otvore topik, ovo bi moglo potrajati... A i uostalom, žrtvujem se... što više budeš zaokupljen pisanjem ovako dugih postova meni, imati ćeš manje prilike vrijeđati druge...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108