| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Kako prići curi u Društvo forumu; Eh, profesorica mi je dala ideju Ček dis aut! Kao prvo moraš se pobrinuti da cura zaprijeti zakonu gravitacije... točnije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kako prići curi Eh, profesorica mi je dala ideju Ček dis aut!Kao prvo moraš se pobrinuti da cura zaprijeti zakonu gravitacije... točnije da padne (ne do poda inače ništa od fore). Da li ćeš ti postaviti nogu ili češ samo dočekati takvu situaciju to ovisi o tome koliki si zajebant i frajerčina. Eh, i kada ona počne padati ti ju ulovi, lagano ju digni (da, da, ko u filmu) pričekaj sekundu da dođe k sebi i onda joj reci: Tako si lijepa da čak i sama sebe obaraš s nogu ![]() Njezin osmijeh zagarantiran, prijateljstvo također, za sve ostalo tu je MasterCard! ![]() |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 559
![]() ![]() | Re: Kako prići curi vidi se tko je tu zavodnik ![]() barem sam se dobro nasmijao ako ništa drugo
__________________ Nije lijepo ono za što nam kažu da je lijepo. Lijepo je ono što se nama sviđa |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-12-07 Godina: 23
Poruka: 332
![]() | Re: Kako prići curi Citat:
e to je vec igra. tako se vataju mace
__________________ Odabrao Dželo Hadžiselimović, prevela Neda Ritz, tekst čitao Miljenko Kokot, tonski obradio... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:53.

Ček dis aut!