Uz ovu Vesnu sam još i dobar...
![]()
Raspravljate o temi Kako prići curi??? u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Emp opet si ''pomeren''... ja bih predložila s leđa ......
Uz ovu Vesnu sam još i dobar...
![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
De, de Vesna ti je sad kriva...
OT: pozvati je u šetnju, to je nenametjivo i slatko
p.s.moram se držat teme Sahababa će me
![]()
najbolje ti je kada pada kisa.
Ako ona nema kišobran ti ju pozoveš pod svoj uz savet da če da dobije upalu pluća ako se smoći, a ako ona ima kišobran onda ti svoj baci u smeće pa joj se uvali pod kišobran pod igovorom da ne dobiješ emboliju
Pridjes brate ko mushkarac,znas kolko me vec zena odbilo u zivotu i koliko pristalo da je izvedem i sve zavisi od situacije gde se ona nalazi u datom trenutku...najbolje klasika pridjes,predstavis se,posle neka lagana konverzacija,pitas je chime se bavi,shta voli da radi u slobodno vreme,kakvu muziku slusa.....pa predlozis da izadjete negde,setnja+kafic najbolja kombinacija za prvi izlazak..
Prvo saznaj kako se zove, to sigurno
Onda joj probaj prić, ali nemoj joj dat do znanja da ti se sviđa, probaj bit sa njom u istom društvu.
Prvo se sigurno trebate upoznat, neznam kako i na koji nacin, ali probaj preko frendova doc do nje bit u njezinom društvu. Dalje ce se sve samo odvijati, prirodni putem.
Neznam kolko sam ti pomogla ili odmogla ×D
Ali probaj, imala sam i ja istu situaciju, pa govorim sa vlastitim iskustvom
Sretno![]()