ahahahahaha sta si ti retardiran?
Raspravljate o temi Kako prići curi??? u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: mmrki ŽM, a e Prika, to ti se zove elektrošoker, ali obavezno onaj koji puca oko 1 000 ...
ahahahahaha sta si ti retardiran?
Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.
probaj počet s osmijehom pa kad te primjeti s bok, a onda ćeš se valjda snaći dalje.
tralalalala
prijatelju imam ja isti problem i ono što sam dosad naučio iz vlastitog iskustva je ne poduzimaj ništa. ako si se ti eto zagledao u tu trebu i sad misliš joj prić, bojim se da su vrlo male šanse da se i ti njoj sviđaš. ne kažem da ne postoje nikakve šanse, ali vrlo teško. dakle moj savjet je ne poduzimaj ništa, te stvari trebaju doći same po sebi, već će ti se pojaviti neka dobra situacija s nekom drugom curom, pod tim dobra mislim spontana, a ne nešto isforsirano, jer teško se može na silu uspjet kod cura
A brate uleti joj lipo: Di si pičko, oš da te jeben?
Ima da odma padne na koljena!
All women are good - good for nothing, or good for something.
Prije ćeš ti past na koljena od jačine šamara kojeg ćeš dobit![]()
osmjeh i "ej ti" pali uvijek. ljudi uvijek ostanu pomalo zatečeni kada ih netko zazove se "ej ti". primjetit će te i reći će ti svoje ime.
drugi puta kada prođeš pokraj nje zazovi je imenom i reci kako više nije "ej ti". eto, imaš početak komunikacije.
stupid is as stupid does