| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... u Društvo forumu; .....koju volite vise od hrane i vode, a ona vas ne tepe ni hmmmm (a i jos vas hmmm mrzi), ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 198
![]() | ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... .....koju volite vise od hrane i vode, a ona vas ne tepe ni hmmmm (a i jos vas hmmm mrzi), 00.00%....kako to ispraviti(ali ako ste iskreni i zelite to) ima ko kakav pametan prijedlog.......ne neke blesave..... ajmo ljudi........ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 231
![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... uuuu jebate, a bas te mrzi....? sta si joj napravio?
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... Citat:
Kako? Nikako. Kako god da kreneš, to ti je dvosjekli mač: - ako se praviš da nije briga ni tebe, ignorirat će te i dalje; jer zakaj bi ulazila u komunikaciju sa nekim tko se pravi "mutav" - ako joj pokušaš dokazati koliko ti je stalo, bilo riječima ili djelima, mislit će da si gnjavež, i isto neće htjeti posla Jedino kaj možeš je pozdraviti ju, čestitati sms-om rođendan, Božić, Uskrs & Co... pa kaj bude!
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... ili je jednostavno prvo probaj osvojit ko' frendicu,to je najbrži i najsigurniji put do nečijeg srca...ne kažem da uvijek funkcionira,ali opet bolje išta nego ništa
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 231
![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... da ali onda se moze opako sjebat....to je uzasno....napocetku a mislim da ce se svi slozit samnom je najbitnije, zasto te mrzi
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #9 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... Ma kakva frendica...zanima te kao nešto više. Kakve su to "besmislice" da osvajaš curu koja te zanima kao frendicu, svašta!
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... pa ako je meni uspjelo s tipom,zašto onda on nebi uspio tako curu osvojit
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
![]() |
| Tagovi: curu, kako, koju, osvojiti, probati, probatiali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:50.