Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... u Društvo forumu; .....koju volite vise od hrane i vode, a ona vas ne tepe ni hmmmm (a i jos vas hmmm mrzi), ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-08-07, 17:38   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 198
ChrisMartin se izdvaja iz mase
...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju....

.....koju volite vise od hrane i vode, a ona vas ne tepe ni hmmmm (a i jos vas hmmm mrzi), 00.00%....kako to ispraviti(ali ako ste iskreni i zelite to)

ima ko kakav pametan prijedlog.......ne neke blesave.....

ajmo ljudi........
ChrisMartin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 17:48   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 22
Poruka: 231
cmon se izdvaja iz mase
Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju....

uuuu jebate, a bas te mrzi....? sta si joj napravio?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 18:29   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,697
ROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auru

i mržnja je osijećaj..najgore je bit rabvnodušan,samo pitanje je zašto te mrzi?
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 18:34   #4 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,023
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ChrisMartin Pogledaj Poruke
.....koju volite vise od hrane i vode, a ona vas ne tepe ni hmmmm (a i jos vas hmmm mrzi), 00.00%....kako to ispraviti(ali ako ste iskreni i zelite to)

ima ko kakav pametan prijedlog.......ne neke blesave.....

ajmo ljudi........
Ona ne mari, a ti nju voliš više od zraka, vode, hrane i ostalih tvari potrebnih za egzistenciju?
Kako? Nikako.
Kako god da kreneš, to ti je dvosjekli mač:
- ako se praviš da nije briga ni tebe, ignorirat će te i dalje; jer zakaj bi ulazila u komunikaciju sa nekim tko se pravi "mutav"
- ako joj pokušaš dokazati koliko ti je stalo, bilo riječima ili djelima, mislit će da si gnjavež, i isto neće htjeti posla

Jedino kaj možeš je pozdraviti ju, čestitati sms-om rođendan, Božić, Uskrs & Co... pa kaj bude!
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 18:42   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,697
ROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auru

evo moja pametna prijateljica ti je rekla najboje..
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 18:56   #6 (permalink)
Semi Profesional Go-Kart Racer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,630
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Jesi ti bio s njom?
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 19:36   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Poruka: 769
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

ili je jednostavno prvo probaj osvojit ko' frendicu,to je najbrži i najsigurniji put do nečijeg srca...ne kažem da uvijek funkcionira,ali opet bolje išta nego ništa
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 19:38   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 22
Poruka: 231
cmon se izdvaja iz mase

da ali onda se moze opako sjebat....to je uzasno....napocetku a mislim da ce se svi slozit samnom je najbitnije, zasto te mrzi
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 22:01   #9 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,023
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ma kakva frendica...zanima te kao nešto više. Kakve su to "besmislice" da osvajaš curu koja te zanima kao frendicu, svašta!
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 22:58   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Poruka: 769
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

pa ako je meni uspjelo s tipom,zašto onda on nebi uspio tako curu osvojit
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: curu, kako, koju, osvojiti, probati, probatiali

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103