Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju.... u Društvo forumu; Ako te mrzi....onda nikako...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-08-07, 23:34   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan
Re: ...kako probati(ali probati) osvojiti curu koju....

Ako te mrzi....onda nikako
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 23:49   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 22
Poruka: 231
cmon se izdvaja iz mase

mozda ga mrzi jer ga je jednom voljela....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 23:58   #13 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: malena_rozy Pogledaj Poruke
pa ako je meni uspjelo s tipom,zašto onda on nebi uspio tako curu osvojit
Jesi ga gledala kao potencijalnog dečka ili samo kao prijatelja?
Jesi ga osvajala sa namjerom da ti jednom bude dečko ili da skupa ispijate trač kave i žalite se o ljubavnim jadima?
Jedan pristup je upoznavanje radi prijateljstva..., a sasvim drugi upoznavanje radi prijateljstva sa mogućnošću (i željom) za nešto više!
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 00:13   #14 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

E kad bi ja to znao...

Još jednom pogledaj tu hranu i vodu. Nije ni to za bacit.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 00:16   #15 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 20
Poruka: 769
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Jesi ga gledala kao potencijalnog dečka ili samo kao prijatelja?
Jesi ga osvajala sa namjerom da ti jednom bude dečko ili da skupa ispijate trač kave i žalite se o ljubavnim jadima?
Jedan pristup je upoznavanje radi prijateljstva..., a sasvim drugi upoznavanje radi prijateljstva sa mogućnošću (i željom) za nešto više!

pa nisam ja nikad ni rekla da je on osvaja samo kao frendicu,nego da joj se na taj način približi.ja sam tog tipa osvajala ko' frenda s namjerom da ga osvojim ko' dečka,iako sam mu se približila ko' frendica.i kao šta sam rekla,to ne funkcionira uvijek,ali je dobar način da ta osoba bar tako uvidi šta je izgubila ili gubi ako nije s nama,ne kao prijateljica već s nama u vezi.iako ponavljam,to ne mora uvijek funkcionirat na taj način,nažalost
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 00:37   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 18
Poruka: 2,329
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

nabavi neku divlju makinu (sportsku po mogucnosti), cure se ljepe ko celulit
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 01:01   #17 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

debilna tema do debilnije..ali stvarno..pa jebemu...ak nekaj sam nemresh zakljuchiti onda u kurac sa zhivotom..pa daj se skockaj i razmisli..jesi ti neki streber ili neki jebach??pa nemresh s "malim magnetom" uloviti bombu!!!!!!!!!hellou
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 11:45   #18 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 201
ChrisMartin se izdvaja iz mase

...vidim da ste se raspricali...hvala na tim svim prijedlozima.......
....da odgovorim na neka pitanja......

1. mrzi me jer sam ju, debilski izvrijedjao ,jer je ona sva moja pisma (ljubavna)
citala sa svojim frendicama i frendovima na moru...i 100% su me ismijavali.....pa sam na bio popizdio i zna se kako to bude, jednostavno popizdis i kazes ono sto nemislis.......

2. Jedina mrcina od auta koja me zanima je SUBARU IMPREZA za koju moram pjunit najmanje 150,000 do 200, 000 KN......

3. Probao sam biti frend, ali je ona znala da ju volim i namjerno flertovala predamnom, pa sam brzo odustao.....

4. Jos uvijek vjerujem u one, tko čeka dočeka, ili da barem jednog dana(uskoro) shvati tko ju je volio cijelo vrijeme....jer je izmijenjala toliko dečkiju da
,jedno 10-15ak, ali nitko nije zadovoljio njenom apetitu........

5. NIsam ni streber ni jebač, normalan čocjek spreman na zajebanciju i zabavu.....

..to bi bilo to zasada.....
ChrisMartin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 13:01   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

nakon tvog posta ne kužim zašto bi ti uopće želio biti s njom.....
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 13:10   #20 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 22
Poruka: 231
cmon se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
nakon tvog posta ne kužim zašto bi ti uopće želio biti s njom.....
ni ja, stvar je u tome sta si u svojoj glavi ti stvorio sliku o njoj ne znam kakvu i ne zelis se ni probat zaljubit u neku drugu, a mogao bi....strecat ce te i dalje kad ju vidis ali su to one male stvari pa barem znas da imas osjecaje......i jos jedno, koliko sam ja shvatio da ti nisi nikad ni bio s njom... moje misljenje da ne mozes nekog volit vise od vode i hrane s kim nisi bio, to je zaludjenost, ljubav je, ja barem mislim, totalno drugi osjecaj
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: curu, kako, koju, osvojiti, probati, probatiali

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111